Zeynep Kamil’de Tüp Bebek Yaptıranlar ?

Hatırladım canım Amiiin çok teşekkür ederim. Rahim filmimi çektirdim. Çok şükür korktuğum gibi ağrılı değildi. Tek tüpüm var zaten kapalı gibi duruyor ama kasıldığı içinde kapalı görünüyo olabilir bi de ilaç verip bakıcam dedi. Çok şükür ilaçla açıldı. Doktorum
Bira kilo vermemi istedi sonrasında başlayalım tüp bebeğe dedi. Aslında 2 tüpüm olsa aşılama deneyeceğini ama tek tüp olunca olan tüpümden yumurtlamamı beklememizin zaman kaybettireceğini bu yüzden tüp bebek yapmanın en mantıklısı olduğunu söyledi.

Ne zaman baslayacaksin peki tüp bebeğe ? Ben de adet olunca aret kamar a gideceğim az kaldı ama kilo veremiyorum tam tersi aldım .üst üste hastalıklar ve vefatlar oldu stresten üzüntüden iyice sistim malesef.senle görüştükten sonra bir süre telefonum bozuktu tamamen kapandı.yeni telefon kullanıyorum onyuzden bu telefonda bulamadım ismini sen bana yazarsan WhatsApp tan görusuruz.

merhaba canım bende ikinci denemeye başlamak istiyorum 72 kiloyum boyum 1,65 zayıflamam mı lazım

meraba aret kamar nasıl biri yaklaşımı nasıl ? ben zeynep kamil de yaptırdım maalesef olumsuz oldu şimdi doktor arayışındayım herkes farklı diyo kimisi iyi kimisi kötü doktor için kararsız kaldım...

Kuzu normalde bi 10 kilo falan verip başlayacaktım. Ama ablam beni gaza getirdi en az 25 kilo ver sağlıklı gebelik geçir diye o yüzden yaza doğru başlayacağım sanırım. Bu arada numaran bende var müsait bi zamanda yazacağım sana

Canım neticede hormon aldın çok fazla o yüzden olabilir. Başlayana kadar dikkat et eğer rahatsız hissediyosan . Ama benim dediğim gibi bayaaaa bi fazlam var
valla geçen gün bizim zeynep kamilde gebelik bölümüne gitmiştim orada da fazlası olan çok kişi ama hamile kalmışlar valla şaşırdım

valla geçen gün bizim zeynep kamilde gebelik bölümüne gitmiştim orada da fazlası olan çok kişi ama hamile kalmışlar valla şaşırdım
Şimdi şöyle kilolu hamile kalan çok fazla insan var. Tedavi görerekte görmeyerekte Ama onların herhangi bir hastalığı vs yoktur o yüzden kalabilmişlerdir. Mesela bende kiloluyken kendiliğimden hamile kaldım 2 kere ama dış gebelik oldu ikisi de.
Şimdi ise o halimden biraz daha fazla kilom ama vücut kısır döngüye girdi kilo aldıkça pcos ve insülin direncim arttı ve hamile kalamıyorum.

canım bende artık kendimi yemeden durduramıyorum gün geçtikçe kilo alıyorum eskiden safinaz olan ben şimdi çok çikolata ve hazır gıdaları bırakmak istiyorum diyet yapmak istiyorum bir şekilde sürekli bozuyorum ..
Hadi yarın başlıycam diyorum gene aynı şeyleri yemeye devam ediyorum ..

o dert bendede var sürekli bişeyler yiyesim geliyor sinirden strestenmidir bilmem hastane sürecinde ne güzel bırakmıştım ama şimdi tekrar başladım korkuyorum kilo alıcam tekrardan diyeee

o dert bendede var sürekli bişeyler yiyesim geliyor sinirden strestenmidir bilmem hastane sürecinde ne güzel bırakmıştım ama şimdi tekrar başladım korkuyorum kilo alıcam tekrardan diyeee
valla ben aldım hayatımda almadığım kiloyu hele şu 6 ayda rahat aldım

Ben yarın başlıyorum inşallah tekrar diyete. Verebildiğim kadar verip öyle başlayacağım tedaviöe inşallah kuzum. Evet zor oluyo boğazı tutmak. Ama bebişler sağlıklı gelsin diye tutmak zorundayız. Bence grup kurup birbirimizi denetleyelim

Ben henüz hiç gitmedim ama Zeynep kamilde kesinlikle istemiyorum artık olumlu sonuç çok az .ben de çok kararsizdim ama vakit kaybetmek istemiyorum önümüzdeki günlerde adet olunca gidecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…