Zeynep Kamil’de Tüp Bebek Yaptıranlar ?

Canım sende hıc belırtı falan varmıydı pekı benım bugun 3 cu gun ara ara kasık agrısı bel ve hafıf karın agrısı var sanırım benım de tutmıcak
Belirtim yoktu cok ilk günlerde arada oldu ama maalesef sonra kesildi hareketlerine çok dikkat etmen lazım ani hareketlerden kaçınmalısın

Bu arada ben yarın rahim filmi çektireceğim. Zor mu ? Acısız yöntemle çekiyolarmış ama insan yine de korkuyo tabi.

Dun 9 gunum idrarda negatıf cıktı salı kan gunu bakalım
Canım hayırlısı olsun. Belki çok küçüktür o yüzden idrarında çıkmamıştır. Haberdar et bizi de mutlaka.
Ben pazartesi günü rahim filmi ve sperm testi sonuçlarımı göstermeye gideceğim ona göre tüp bebek mi yoksa başka bir yöntem mi karar verecek doktorum.

Canım hayırlısı olsun. Belki çok küçüktür o yüzden idrarında çıkmamıştır. Haberdar et bizi de mutlaka.
Ben pazartesi günü rahim filmi ve sperm testi sonuçlarımı göstermeye gideceğim ona göre tüp bebek mi yoksa başka bir yöntem mi karar verecek doktorum.
Hayırlısı canım senın ıcınde inşallah olur bakalım kısmet haber veririm mutlaka

Dış gebeliklerimizle ilgili görüşmüştük ben rapor hakkında bilgi vermiştim sana (gebzeden )Bahçeci tercih etmişsin hayırlısı olsun inşallah .laporoskopi onerebilirler belki ama yasin önemli onu dikkate almalisin kaç yaşında olduğunu unuttum .

X