- 8 Kasım 2016
- 2.143
- 1.818
- Konu Sahibi sFeAnTeIrH
Benim maalesef bugün negatif oldu canım bir sürü ara vereceğimİnşallah hepimizin olumlu ve hayırlı sonuçları olur. Burdan haberdar edelim hep birbirimizi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim maalesef bugün negatif oldu canım bir sürü ara vereceğimİnşallah hepimizin olumlu ve hayırlı sonuçları olur. Burdan haberdar edelim hep birbirimizi.
Evet cok bekletildi diye düşünüyorum ben hiç duymadım 6 günlük embriyo 5 ve 3 olur hep ..Valla çok enteresan bu durum sızın sebepsiz ınferlıteydı dımı 17 tane ya az degıl ozaman 3 cu 5 cı gun ıyı kalıte transfer et 6 nedır
Demekkı bolunmesı ıyıydı ne mantık anlamadımkı açıklama yapmadılarmıEvet cok bekletildi diye düşünüyorum ben hiç duymadım 6 günlük embriyo 5 ve 3 olur hep ..
Ya çok açıklama yapmadılar ben hep sordum vallaDemekkı bolunmesı ıyıydı ne mantık anlamadımkı açıklama yapmadılarmı
Hayırlısı bakalım benımde 3 gunum 3 gun emrıyosu tekrar deneyin umudunuz kırılmasınYa çok açıklama yapmadılar ben hep sordum valla
Transfer oldun mu canım senHayırlısı bakalım benımde 3 gunum 3 gun emrıyosu tekrar deneyin umudunuz kırılmasın
Evrt oldum perşembe gunu 3 gun emrıyosuTransfer oldun mu canım sen
Hayırlısı olsun canım inşallah güzel sonuçlar alırsınEvrt oldum perşembe gunu 3 gun emrıyosu
Canım sende hıc belırtı falan varmıydı pekı benım bugun 3 cu gun ara ara kasık agrısı bel ve hafıf karın agrısı var sanırım benım de tutmıcakTransfer oldun mu canım sen
Belirtim yoktu cok ilk günlerde arada oldu ama maalesef sonra kesildi hareketlerine çok dikkat etmen lazım ani hareketlerden kaçınmalısınCanım sende hıc belırtı falan varmıydı pekı benım bugun 3 cu gun ara ara kasık agrısı bel ve hafıf karın agrısı var sanırım benım de tutmıcak
Benim 2 gundur gaz kasık agrısı bugunde baş dönmesi varBelirtim yoktu cok ilk günlerde arada oldu ama maalesef sonra kesildi hareketlerine çok dikkat etmen lazım ani hareketlerden kaçınmalısın
Hadi hayırlı haberlerin olsun inşallah.Benim 2 gundur gaz kasık agrısı bugunde baş dönmesi var
Canım tahlil yaptırdın mı ? Yoksa daha vakit var mı yaptırman için. Merakta bırakma bizi.Benim 2 gundur gaz kasık agrısı bugunde baş dönmesi var
Dun 9 gunum idrarda negatıf cıktı salı kan gunu bakalımCanım tahlil yaptırdın mı ? Yoksa daha vakit var mı yaptırman için. Merakta bırakma bizi.
Canım hayırlısı olsun. Belki çok küçüktür o yüzden idrarında çıkmamıştır. Haberdar et bizi de mutlaka.Dun 9 gunum idrarda negatıf cıktı salı kan gunu bakalım
Hayırlısı canım senın ıcınde inşallah olur bakalım kısmet haber veririm mutlakaCanım hayırlısı olsun. Belki çok küçüktür o yüzden idrarında çıkmamıştır. Haberdar et bizi de mutlaka.
Ben pazartesi günü rahim filmi ve sperm testi sonuçlarımı göstermeye gideceğim ona göre tüp bebek mi yoksa başka bir yöntem mi karar verecek doktorum.
İnşallah. İsteyen herkese en hayırlı ve en kısa zamanda versin inşallah Rabbim.Hayırlısı canım senın ıcınde inşallah olur bakalım kısmet haber veririm mutlaka
Mrb canım nasılsın ? Ne durumdasın ?İnşallah. İsteyen herkese en hayırlı ve en kısa zamanda versin inşallah Rabbim.