-
- Konu Sahibi sFeAnTeIrH
Merhaba ne aşamasındasınız transfer toplama oldumumerhaba ben tedavi görüyorum ocakta tüp bebek için işlemlere başlanacak
Testlerim bitti benden istenen bütün testleri yerine getirdim
Sormak istediğiniz bişey var ise sorabilirsiniz ?
Transferim oldu 6. Gün embriyosuMerhaba ne aşamasındasınız transfer toplama oldumu
Haydi hayırlı olsun o zaman. Rabbim hayırlı şekilde pozitif görmeyi nasip etsin inşallah.bende bugün itibariyle iğnelere başlıyorum bakalım herkesin hakkında hayırlısı :)
Sonuçtan bizi de haberdar et lütfen olur mu ?Transferim oldu 6. Gün embriyosu
Olumsuzda olsa yazacağım canım sağolasınSonuçtan bizi de haberdar et lütfen olur mu ?
Inşallah darısı tüm bekleyenlerin başınaHayfi hayırlısı inşallah
aminnn cümlemize güzel haberleri almak nasip olsun :)Haydi hayırlı olsun o zaman. Rabbim hayırlı şekilde pozitif görmeyi nasip etsin inşallah.
Yok yok kalbini ferah tut sen. Hayırlısıyla olumlu olur Allahın izniyleOlumsuzda olsa yazacağım canım sağolasın
Ben o aşamaya gelemediğim için hiçbir fikrim yok malesefaminnn cümlemize güzel haberleri almak nasip olsun :)
ekstra birşey sorucam dün ilk iğnemi oldum kasıklarımda ağrı vardı normal mi yoksa ben mi yanlış yaptım iğneyi bilemedim bilgisi olan varmı ?
Bakalım diyorum ya biz elimizden geleni yaptık tevekkül Allah'ınYok yok kalbini ferah tut sen. Hayırlısıyla olumlu olur Allahın izniyle
Canım sonucun bellı oldumu kacıncı gun transferı oldun acabaYok yok kalbini ferah tut sen. Hayırlısıyla olumlu olur Allahın izniyle
Ben henüz ilk aşamadayım. Devlet karşılamadığı için Bahçeciye gidiyorum. Pazartesi günü nasipse rahim filmi çektirip sonrasında doktoruma gideceğim. İzleyeceğimiz yolu belirleyeceğiz.Canım sonucun bellı oldumu kacıncı gun transferı oldun acaba
merhaba adet oldum transferimin 9. günüydü ..
aynen biraz kafamı toparlıyıp ona göre özele gideceğim canım ya takmamaya çalışıyorumKuzum üzülme hayırlısıyla tekrar denersin. Evet biliyorum çok zor ve üzücü seni en iyi anlayabileceklerden biriyim emin ol.
Sadece biraz sabır.
Kuzu ben Bahçeci Fulya da Kübra hanıma başladım. Bi arkadaşımda ona gidiyomuş. Çok tatlı bir bayan. Eğer avrupa yakasındaysan öneriririm.aynen biraz kafamı toparlıyıp ona göre özele gideceğim canım ya takmamaya çalışıyorum
avrupa yakasındayım bende bahçeci ve brüksel arasındayımKuzu ben Bahçeci Fulya da Kübra hanıma başladım. Bi arkadaşımda ona gidiyomuş. Çok tatlı bir bayan. Eğer avrupa yakasındaysan öneriririm.