• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Zeynep Kamil'de Aşılama Yaptıran Var mı ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ben de oldum bugün benim dışa akmadı sanki hiç ama eve geldiğimde kanamam vardı biraz fena oldum 10 dk cok az ya ben de 15 dk falan yattım cok cok az en az 1 saat kalkma diyorlar nerde yatıcan orda bilmem ki insallah tutar canım sonucta bir nokta kadarı bile etki etse yeter yani:) bakma dısarı cıkmasına sen 1 demi oldun 2 demi? belki aynı anda ordayızdır

Kızlar lütfen yardımcı olun cok kafama taktım bugün saat 11.45 te aşılamam oldu ancak daha uzanırken bile sanki bir ıslaklık oldu altımda ama öyle cok değil. Sonra 10 dk sonra kalktım eve geldim yenidenuzandım ve smdi sanki ara ara yine akıntı gibi hafif geliyor. Spermler akıyor sanırım acaba bu kötü bi durum mu normal mi?

ben de akıntı olmadı hiç geri gelmedi diyebilirim sadece eve geldiğimde kanamam olmuştu çok az

aynı saatlerde olmuşuz aşılamayı seninle:) noktası bile yeter merak etme sen canım giden gitti sonucta doktor tam yerleştirmiştir

Kızlar aşılamadan sonra 21.gün progesteron testi yumurta çatlamıs mı diye mi bakılıyor? Mantıksız değil mi ama zaten aşılama catlatılarak yapılmıyor mu

kizlar bende zeynep kamilde baslicam evraklari hazirliorum hormon smer sperm testlerini baska devlet hastaneden yaptirdim kabul ediyolarmi acaba

kizlar bende zeynep kamilde baslicam evraklari hazirliorum hormon smer sperm testlerini baska devlet hastaneden yaptirdim kabul ediyolarmi acaba
Hormonu ben zeynepkamilde verdim ama spermi kabul ediyolar ve hsgyi de kabul ediyolar. Ama ultrason da olmalı orda

orda 6ay once ultrason vermistim ama o kagidi almadim alsaydim iyidi adette tekrar giderim olmassa artik uzak bana biras zeynep kamil .tshim yuksek o aradada dusururum hsgyi bidaki ay yaptircam

3295, member: 841940"]kizlar bende zeynep kamilde baslicam evraklari hazirliorum hormon smer sperm testlerini baska devlet hastaneden yaptirdim kabul ediyolarmi acaba [/QUOTE]
EVET KABUL EDIYORLAR USG ORDA OLCAK AMA ZK DE:)

Valla cok meraktayım 10-15dk anca yatırdılar işe yaradı mı hic tahminim yok senin?
EYLÜL BELİRTİN VAR MI ? BEN DE ARA ARA SAPLANAN KASIK SANCISI KISA SURELİ O KADAR BİR DE KARINDA ŞİŞKİNLİK WC YE 3 GUNDUR CIKAMAMIS GIBI AMA CIKIYORUM NORMAL WC YE DE BASKA BISEY YOK VE O JEL GECE KULLANILAN ZORMUS BE:)

EYLÜL BELİRTİN VAR MI ? BEN DE ARA ARA SAPLANAN KASIK SANCISI KISA SURELİ O KADAR BİR DE KARINDA ŞİŞKİNLİK WC YE 3 GUNDUR CIKAMAMIS GIBI AMA CIKIYORUM NORMAL WC YE DE BASKA BISEY YOK VE O JEL GECE KULLANILAN ZORMUS BE:)
Ya böyle kasıklarımda dolgunluk hissi var öksürünce gülünce batma oluyor. Akıntım var ama benim normalde de hep olur smdi üstüne jelden dolayı parcacıklar geliyor. Bir de fazlaca gazım var. :D

AYY İNSALLAH TUTMA BELİRTİLERİDİR BUNLAR HALA İĞNELERDEN DE OLABİLİR 15 GUN SURUYORMUS ETKISI UMUTLANMAMAKLA BIRLIKTE BU BELİRTİLERİ SEVEREK YAŞIYORUM BELKİ..... DİYE:)

AYY İNSALLAH TUTMA BELİRTİLERİDİR BUNLAR HALA İĞNELERDEN DE OLABİLİR 15 GUN SURUYORMUS ETKISI UMUTLANMAMAKLA BIRLIKTE BU BELİRTİLERİ SEVEREK YAŞIYORUM BELKİ..... DİYE:)
Herkeste aynı seyler var gibi bence umutlanmayalım :)

Back
X