- 23 Ocak 2017
- 4.217
- 5.571
- 158
- 32
Benim de ptesi aşılama :) bugece mi catlatma iğnenben zeynep kamilde pazartesi eşimle gidip aşılama yaptırıyoruz bugun 17 cm olmuş yumurta kızlar nolur dua edin uyuyamıyorum şimdiden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de ptesi aşılama :) bugece mi catlatma iğnenben zeynep kamilde pazartesi eşimle gidip aşılama yaptırıyoruz bugun 17 cm olmuş yumurta kızlar nolur dua edin uyuyamıyorum şimdiden
Benim de gece tam 12de dedi hayırlısıyla tutar inşallah :) ya peki sende kac yumurta büyüdü15:30 da yaptım az önce çatlatma iğnemi canım şimdi pazartesiyi bekliyoruz
Bir de sey sorucam sana tuvalete sıkışık gel filan dedi mi? Bazıları su icip gidiyor filan o olayı anlamadım ben15:30 da yaptım az önce çatlatma iğnemi canım şimdi pazartesiyi bekliyoruz
ama gece 12 de yapiliyo sana neden o saatte verdiki 15.30 da verse pazar gece 03.30 da asilamn yapilmasi lazim15:30 da yaptım az önce çatlatma iğnemi canım şimdi pazartesiyi bekliyoruz
hayır canım gece 24:00 a kadar yap dedi herhangi bir saatte farketmez dedi hemşireama gece 12 de yapiliyo sana neden o saatte verdiki 15.30 da verse pazar gece 03.30 da asilamn yapilmasi lazim
onu söylemedi ama canım biri 17 cm biri 14 dedi 2 mi olmuş oluyo yani ???Benim de gece tam 12de dedi hayırlısıyla tutar inşallah :) ya peki sende kac yumurta büyüdü
oyle sıkışık gel falan demedi idrar la ilgili bişey soylemedi yani canım sıkışık gitmeyecegim yani o yüzdenBir de sey sorucam sana tuvalete sıkışık gel filan dedi mi? Bazıları su icip gidiyor filan o olayı anlamadım ben
Kağıdını bi açıp bakarmısın oraya tam saat yazıyolar bana gece 12de yap dedi ve 24.00 yazdı oraya. Evet 2 yumurtan var demekki.Ben persembe sabah gittim biri 13.5 biri 14 iki yumurtam vardı diğer 3.yumurta 8.5tu onu dikkate almadık. Persembeden ctesiye 4mm büyümüs olur dediler yani seninle aynı civarda mmsi vurulduk.hem 24:00 ı geçerse pazartesıye kadar catlamamış olabilir çünkü
Benim de aklıma takıldı ben mi yanlıs anladım doktoru oraya 24.00 yazdı kağıda ama kafam karıstıama gece 12 de yapiliyo sana neden o saatte verdiki 15.30 da verse pazar gece 03.30 da asilamn yapilmasi lazim
baktım canım 24:00 yazmış ama sözle 24 u gecirmeden yap dedi igneni ben de tam saati var mi dedim hayir farketmez dedi 24 u gecmesin yeter dedi. bi de pazar gunu icin 36 saat icinde iliski dedi o kadar.Kağıdını bi açıp bakarmısın oraya tam saat yazıyolar bana gece 12de yap dedi ve 24.00 yazdı oraya. Evet 2 yumurtan var demekki.Ben persembe sabah gittim biri 13.5 biri 14 iki yumurtam vardı diğer 3.yumurta 8.5tu onu dikkate almadık. Persembeden ctesiye 4mm büyümüs olur dediler yani seninle aynı civarda mmsi vurulduk.
Pazar ilişki olcaksa pazartesi aşılamaya sperm sokıntı yaratmaz mı?baktım canım 24:00 yazmış ama sözle 24 u gecirmeden yap dedi igneni ben de tam saati var mi dedim hayir farketmez dedi 24 u gecmesin yeter dedi. bi de pazar gunu icin 36 saat icinde iliski dedi o kadar.
ya bilmiyorum ama proxeed kullanmayi dusunuyorum esime o sperm arttiriyor ya pazar bi tane icerse sorun olmaz galiba olacagi varsa olur artik napalim kismettt canimPazar ilişki olcaksa pazartesi aşılamaya sperm sokıntı yaratmaz mı?
Bence bunu bi arastır cünkü en az 3 gün cinsel perhiz dedi bize ve eşimin sperm sonucları cok iyi olmasına ragmenya bilmiyorum ama proxeed kullanmayi dusunuyorum esime o sperm arttiriyor ya pazar bi tane icerse sorun olmaz galiba olacagi varsa olur artik napalim kismettt canim
belki herkesin farkli ne biliym canim yaa bize de oyle dedi hemsire .karisik kafalarr bekleme modundayizzBence bunu bi arastır cünkü en az 3 gün cinsel perhiz dedi bize ve eşimin sperm sonucları cok iyi olmasına ragmen