• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Zeynep Kamil'de Aşılama Yaptıran Var mı ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hem 24:00 ı geçerse pazartesıye kadar catlamamış olabilir çünkü

hem 24:00 ı geçerse pazartesıye kadar catlamamış olabilir çünkü
Kağıdını bi açıp bakarmısın oraya tam saat yazıyolar bana gece 12de yap dedi ve 24.00 yazdı oraya. Evet 2 yumurtan var demekki.Ben persembe sabah gittim biri 13.5 biri 14 iki yumurtam vardı diğer 3.yumurta 8.5tu onu dikkate almadık. Persembeden ctesiye 4mm büyümüs olur dediler yani seninle aynı civarda mmsi vurulduk.

ama gece 12 de yapiliyo sana neden o saatte verdiki 15.30 da verse pazar gece 03.30 da asilamn yapilmasi lazim
Benim de aklıma takıldı ben mi yanlıs anladım doktoru oraya 24.00 yazdı kağıda ama kafam karıstı

Kağıdını bi açıp bakarmısın oraya tam saat yazıyolar bana gece 12de yap dedi ve 24.00 yazdı oraya. Evet 2 yumurtan var demekki.Ben persembe sabah gittim biri 13.5 biri 14 iki yumurtam vardı diğer 3.yumurta 8.5tu onu dikkate almadık. Persembeden ctesiye 4mm büyümüs olur dediler yani seninle aynı civarda mmsi vurulduk.
baktım canım 24:00 yazmış ama sözle 24 u gecirmeden yap dedi igneni ben de tam saati var mi dedim hayir farketmez dedi 24 u gecmesin yeter dedi. bi de pazar gunu icin 36 saat icinde iliski dedi o kadar.

baktım canım 24:00 yazmış ama sözle 24 u gecirmeden yap dedi igneni ben de tam saati var mi dedim hayir farketmez dedi 24 u gecmesin yeter dedi. bi de pazar gunu icin 36 saat icinde iliski dedi o kadar.
Pazar ilişki olcaksa pazartesi aşılamaya sperm sokıntı yaratmaz mı?

Pazar ilişki olcaksa pazartesi aşılamaya sperm sokıntı yaratmaz mı?
ya bilmiyorum ama proxeed kullanmayi dusunuyorum esime o sperm arttiriyor ya pazar bi tane icerse sorun olmaz galiba olacagi varsa olur artik napalim kismettt canim

ya bilmiyorum ama proxeed kullanmayi dusunuyorum esime o sperm arttiriyor ya pazar bi tane icerse sorun olmaz galiba olacagi varsa olur artik napalim kismettt canim
Bence bunu bi arastır cünkü en az 3 gün cinsel perhiz dedi bize ve eşimin sperm sonucları cok iyi olmasına ragmen

Arkadaşlar merhaba dualarının dikekleriniz hayalleriniz kabul olsun inşallah

Benim kafamı kurcalayan bişey var .zeynep kamile tüp bebek Veya aşılama içşn neleri istiyorlar kadın ve erkek tahlillerinden ?ilk aşılamamı özelde yaptırdım henüz sonucumu bilmiyorum ama regl olursam Zeynep kamile başvurmak istiyorum yolum epeyce uzak ve zamanda kaybetmek istemiyorum .hiç değilse evraklarım hazır giderim .

ZOR CANIM DEVLETTE YAPTIRMAK HER EVRAGI YENIDEN ISTIYORLAR SONUCLAR DA BAZILARI GEC CIKIYOR. İNTERNETTE YAZIYOR ZEYNEP AMİL AŞILAMA EVRAK LİSTESİ YAZINCA BİR ÇOK YERDE SMEEAR FALAN EŞİNİN SPERM TESTİ VB...

İMKANI OLAN AMERİKAN DA YAPTIRSIN BAŞARI ORANI ÇOK YÜKSEK AMA BENİM İMKANIM YOK MALESEF:(((

Kızlar ben bugün oldum aşılama ama dışa aktı biraz sanki aleti cektikten sonra onlar. Ayrıca 10dk yatırdı sadece :(

Back
X