• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Zeynep Kamil'de Aşılama Yaptıran Var mı ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canim ben sadece smear yaptirdim kultur nasil oluyo
Ayni sekilde smear gibi cnm yanliz alinan sivida enfeksiyon fln var mi diye bakiliyor tek farki bu bana bu sekilde soylendi bende bilmiyordum cnm senin asilaman ne zmn olacak doktor bana adetin 2. gunu gelincek dedi senin ilk deneme mi olacak peki

Ayni sekilde smear gibi cnm yanliz alinan sivida enfeksiyon fln var mi diye bakiliyor tek farki bu bana bu sekilde soylendi bende bilmiyordum cnm senin asilaman ne zmn olacak doktor bana adetin 2. gunu gelincek dedi senin ilk deneme mi olacak peki
sana hemen asilamami dedi ben eveaklari daha yapamadimki onlari yapcam bana asilama demedi bunlari yap gel dedi .ilac tedavisi olmusmuydun belki ilactan baslatabilir

buarada ben 8ay once gitmistim hastane tasincak diolardi siz umraniywyemi gidiyosunuz uskudarami

sana hemen asilamami dedi ben eveaklari daha yapamadimki onlari yapcam bana asilama demedi bunlari yap gel dedi .ilac tedavisi olmusmuydun belki ilactan baslatabilir
Aynen canim banada evraklari hazirlamami soyledi hazirladik gorusmeye gittik adetimin 2.gunu gelmemi soyledi bu konuda tecrubesizim sanirim banada ilk ilac tedavisi yapilir gerci ben sordum o gun mu asilama yapilacak diye evet dedi ama bakalim belkide dedigin gibidir

hayirlisi olsun bak enazindan evraklari bitirmissin neguzel artik daha umutlusun.hsgyi nerde cektirdin

hayirlisi olsun bak enazindan evraklari bitirmissin neguzel artik daha umutlusun.hsgyi nerde cektirdin
Aynen cnm cok sukur bitti evrak isi insallah sende en yakin zamanda halledersin Allah in izniylede olur biter hamis kalirsin insallah:dua: hsg yi zeynep kamilde cektirdim cnm 1 hafta sonrada sonuc cikiyor ztn. smear ve kultur tahlili haric diger butun tahlilleri zeynep kamilde yaptirdim esimin tahlilleride dahil ztn ultrasyon kesinlikle zeynep kamilden olmaliymis doktor bi hastaya soylerken duydum

zor olmadimi hsg anestezisiz ya oranin ki ben ozelde cektircem.suan okadar heycanliyimki tahliller olsun bitsin istiyorum eskiden bisey yaptirmak istemiyodum.orda ultrasonda bakiolar alttan onu diosun dimi kagitta yaziolar soyle die baska ultrason varmi sonra kan ver diolar 8ay once gitmistim ben adetli bakiolar

20170816_013932.webp
iste cnm bunlar isteniyor. Hsg cok zordu benim kisiden kisiye degisiyor sanirim odadan her cikan normaldi ben olu gibiydim masadan zor kalktim oldum oldum dirildim sanki gozumden yaslar migde bulantisi fln cok kotu oldum bacaklarim tutmadi ama migde bulantisi fln normalmis korkutmak istemem ama bende bu sekilde oldu cnm dedigim gibi sadece bende boyle oldu belki sen gulerek cikarsin insallah kolay gecer. birdaha yaptirmaya gerek kalmaz insallah. Kadin olmak cok zor ya

Ayni dedigin gibi cnm ultrasyonla bakiyorlar kagida not aliyorlar adetin 2. 3. yada 4. Gunu gidiyorsun bakiyorlar ben 4. Gunu gitmistim o gunde kan aliyorlar ztn

yaa cok tesekkurler bu kagidi kaybetmistim neguzel tedavine baslicaksin hemen olur insallah ☺

bende hsgden 3gun sonra dusunuyorum yaptirmayi kulturu insallah bi sorun cikmaz hsgden sonra kanama olurmu onu dusunuyorum

bende hsgden 3gun sonra dusunuyorum yaptirmayi kulturu insallah bi sorun cikmaz hsgden sonra kanama olurmu onu dusunuyorum
Aynen cnm kanama oluyor ama cok sürmüyor sadece leke oluyor kahverengi sorun olmaz sanirim ben o zamana randevu bulabildigim icin yaptirdim

Kızlar bende aşılama için araştırma yapıyorum. Devletin tüm şartları bana uyuyor. Yalnız ben doktora gittiğimde aşılama istediğimi söylediğimde bu hemen kabul ediliyor mu? Yoksa aşılama öncesinde alternatif başka tedaviler ile mi başlanıyor? Yani aşılama bizim kararımıza bağlı yapılabiliyor mu? 3 yılı geçkin evliyim 9 ay öncesinden bir gebelik kaybım var. Ne bende ne eşimde bir problem yok görünüyor fakat bebek sahibi olamadık. Bu durumda benim isteğime bağlı aşılama yaptırabilmem mümkün mü?

Kızlar bende aşılama için araştırma yapıyorum. Devletin tüm şartları bana uyuyor. Yalnız ben doktora gittiğimde aşılama istediğimi söylediğimde bu hemen kabul ediliyor mu? Yoksa aşılama öncesinde alternatif başka tedaviler ile mi başlanıyor? Yani aşılama bizim kararımıza bağlı yapılabiliyor mu? 3 yılı geçkin evliyim 9 ay öncesinden bir gebelik kaybım var. Ne bende ne eşimde bir problem yok görünüyor fakat bebek sahibi olamadık. Bu durumda benim isteğime bağlı aşılama yaptırabilmem mümkün mü?
Merhaba cnm bizde 2 sene 4 ay oldu evlilik gecen sene mayis ayinda dis gebelik gecirdim bende. Onun disinda bende herhangi problem gorunmuyor fakat esimde sperm hareketsizligi var esimin gittigi doktor ilac onerdi onu kullandi 3 ay sonra tekrar gel bakalim dedi 3 ay sonrasinda degisiklik olmamis asilamaya yonlendirdi bi kagit verdi gerekli evraklar faln yaziyor onlari yaptirdik evraklari topladiktan sonra dosya acildi simdi adetimi bekliyorum asilamaya baslamak icin ben uskudar zeynep kamil hastanesinde yaptiriyorum devlette bakalim nasil rabbim insallah sonumuzu guzel eylesin kimseye evlat hasreti yasatmasin:dua:

Merhaba cnm bizde 2 sene 4 ay oldu evlilik gecen sene mayis ayinda dis gebelik gecirdim bende. Onun disinda bende herhangi problem gorunmuyor fakat esimde sperm hareketsizligi var esimin gittigi doktor ilac onerdi onu kullandi 3 ay sonra tekrar gel bakalim dedi 3 ay sonrasinda degisiklik olmamis asilamaya yonlendirdi bi kagit verdi gerekli evraklar faln yaziyor onlari yaptirdik evraklari topladiktan sonra dosya acildi simdi adetimi bekliyorum asilamaya baslamak icin ben uskudar zeynep kamil hastanesinde yaptiriyorum devlette bakalim nasil rabbim insallah sonumuzu guzel eylesin kimseye evlat hasreti yasatmasin:dua:
bende orda yaptiriyorum evraklarda hormon testini bi sene once yaptirmistim tekrar istermi acaba onu dusunuyorum bide kultur testi kaldi adetim gecikio bu ikisini yaptirup dosya actircam

bende orda yaptiriyorum evraklarda hormon testini bi sene once yaptirmistim tekrar istermi acaba onu dusunuyorum bide kultur testi kaldi adetim gecikio bu ikisini yaptirup dosya actircam
Hic bilmiyorum cnm ister heralde 1 sene olmus cunku. Smear testi ve servikal kultur testi istiyorlar cnm ikisinide istiyorlar

Back
X