• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Zeynep Kamil'de Aşılama Yaptıran Var mı ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Dosyam infertilite
benim hic degismedi canim ayniydi hep.demekki sana oye denk geldi.
interfilite 2 de acılmıs şansımı seviyiim oranın da doktoru sabit değil :( size kapalı bi bayan doktor mu baktı o sabit 1de hep sanki

kapali doktor sonrada geldi 2.tedavimde o vardi evet.yo oyle olumsuz dusunme sonucta not aliniyo bi ultrasonla kontrol ediliyo olduktan sonra herturlu olur.bizim doktor sabittide ne oldu.

kapali doktor sonrada geldi 2.tedavimde o vardi evet.yo oyle olumsuz dusunme sonucta not aliniyo bi ultrasonla kontrol ediliyo olduktan sonra herturlu olur.bizim doktor sabittide ne oldu.
Bugün ilk utrasonuma girdim 10 sağda 10.5 solda iki yumurtam büyümüs. Bana persembe gel catlatma iğneni de getir belki lazım olur dedi ama erken değil mi? Bide zaten fostimol diye sacma sapan kimseden duymadıgım bi igne kullanıyorum ben

Bugün ilk utrasonuma girdim 10 sağda 10.5 solda iki yumurtam büyümüs. Bana persembe gel catlatma iğneni de getir belki lazım olur dedi ama erken değil mi? Bide zaten fostimol diye sacma sapan kimseden duymadıgım bi igne kullanıyorum ben
persembeye kadar 18 e ulasmaya bilir bazilari cabuk cvp veriyo erken olgublasio bazilari gec olgublasio o senin vucuduna bagli bisey.fostimon bi cok kisiye vermis

persembeye kadar 18 e ulasmaya bilir bazilari cabuk cvp veriyo erken olgublasio bazilari gec olgublasio o senin vucuduna bagli bisey.fostimon bi cok kisiye vermis
Cuma ulaşsa nolcak ki catlatma iğnesi vurulsam bile aşılama ptesiye kalcak nerde kaldı 36 saat olayı ozaman :(

Bi de herkeste bisürü yumurta olusmus 3 5 tane bende sadece 2 bu da kötü dmi

Zeynepkamilde bana da aynısını verdi ve hic güzel yorumlar okumuyorum sen nasıl sonuc aldın lütfen bilgi verirmisin
Benim ilk aşılamamdı negatif oldu malesef dosyamı verdim rapor çıkınca önümüzdeki ay regl imde 2. Aşılama başlıcak bu sefer hangi ilaçları vercek bilmiyorum

Bi de herkeste bisürü yumurta olusmus 3 5 tane bende sadece 2 bu da kötü dmi
3 5 yumurta olursa iptal olur.2 den fazla olmasini istemiyorlar cogul gebelik riskine karsi.benim ayni ignrlerle ilk ay 2 yumurta oldu ikimci ay 5 tane iptal edilebilir asilaman dedi neyseki ssonradan 3 tanesi geriledi 18mm cikmadi oyuzden yapti asilamayi yoksa yapmicakti bile.aksine kotu fazla olmasi

ayarliyolar onu merak etme cok olumsuz dusunuyosun.cumartesi vur der 36 saati auarliyolar
Tahmini hangi gün olur benim aşılama? Bide eşimin izin nöbet durumları var o da haber bekliyor ben cuma ya da pazartesi olr aşılama hazırlıklı ol dedim. Aynen cok olumsuzum farkındayım ama özel bi hastanede daha iyi ilgilenilirdi daha iyi bilgi alabilirdim diye düsünüyorum oyüzden böyleyim

Benim ilk aşılamamdı negatif oldu malesef dosyamı verdim rapor çıkınca önümüzdeki ay regl imde 2. Aşılama başlıcak bu sefer hangi ilaçları vercek bilmiyorum
Yumurtan kac mm iken çatlatma iğnesi vuruldun? Üzüldüm tutmamasına zaten cogu kiside tutmuyor ben anlamadım bosuna ilac yiyoruz

3 5 yumurta olursa iptal olur.2 den fazla olmasini istemiyorlar cogul gebelik riskine karsi.benim ayni ignrlerle ilk ay 2 yumurta oldu ikimci ay 5 tane iptal edilebilir asilaman dedi neyseki ssonradan 3 tanesi geriledi 18mm cikmadi oyuzden yapti asilamayi yoksa yapmicakti bile.aksine kotu fazla olmasi
Gercekten tesekkur ederim allah yüzünü güldürsün iyice psikolojim bozulmustu ömür boyu olmucak gibi geliyo

kizlar zeynep kamile infertiliteye gittim kagit vermislerdi bunlari yap gel die kagidi kaybettim bilen varmi acaba ne istenio esim sperm testi vercek o hastanedemi herseyin yapilmasi gerekio bende hsg cekilcem ama nerde cekilcem bilmiyorum ozel dusunuyorum.esim kartal arastirmada urolojiye gitti kabul ederlermi bide smer testi o hastanedemi olmasi gerekli

kizlar zeynep kamile infertiliteye gittim kagit vermislerdi bunlari yap gel die kagidi kaybettim bilen varmi acaba ne istenio esim sperm testi vercek o hastanedemi herseyin yapilmasi gerekio bende hsg cekilcem ama nerde cekilcem bilmiyorum ozel dusunuyorum.esim kartal arastirmada urolojiye gitti kabul ederlermi bide smer testi o hastanedemi olmasi gerekli
Spermi baska yerden kabul ediyorlar hsg icin sisli echomara yönlendirmislerdi beni zeynepkamilden, smear ve kültür verceksin bir de kan adetin 3. Günü bunları zeynepkamilde yaptırdım ben

ben adetin 2.gunu gitmistim 6ay once kan verdim bide muayene olmustum okadar.simdi sperm testi sonucu cikmasini bekliorum rahim filminden korkuyorum daha once hic tedavi olmadim oraya gidincede butun testleri istiyo doktor simdi kararsizim esimin sonuclarina gore gidiyim diorum

gecen kartal arastirmada kadin doguma gittim ordada kan verdim tekrardan hormon icin troidim yuksek cikti

sislide anestezilimi cekildin zor muydu daha once tedavi giruptemi gittin.ben daha once ilac tedavisi gormedim dedim klomenden baslatiriz demislerdi

ben zeynep kamilde pazartesi eşimle gidip aşılama yaptırıyoruz bugun 17 cm olmuş yumurta kızlar nolur dua edin uyuyamıyorum şimdiden

Back
X