benim hic degismedi canim ayniydi hep.demekki sana oye denk geldi.Bisi daha sorcaktım sana, her hafta nerdeyse doktorlar değişiyor düzenli bi doktor yok orda bu bi sprun değilmi aşılama gibi ciddi işte![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim hic degismedi canim ayniydi hep.demekki sana oye denk geldi.Bisi daha sorcaktım sana, her hafta nerdeyse doktorlar değişiyor düzenli bi doktor yok orda bu bi sprun değilmi aşılama gibi ciddi işte![]()
interfilite 2 de acılmıs şansımı seviyiim oranın da doktoru sabit değilbenim hic degismedi canim ayniydi hep.demekki sana oye denk geldi.
Bugün ilk utrasonuma girdim 10 sağda 10.5 solda iki yumurtam büyümüs. Bana persembe gel catlatma iğneni de getir belki lazım olur dedi ama erken değil mi? Bide zaten fostimol diye sacma sapan kimseden duymadıgım bi igne kullanıyorum benkapali doktor sonrada geldi 2.tedavimde o vardi evet.yo oyle olumsuz dusunme sonucta not aliniyo bi ultrasonla kontrol ediliyo olduktan sonra herturlu olur.bizim doktor sabittide ne oldu.
persembeye kadar 18 e ulasmaya bilir bazilari cabuk cvp veriyo erken olgublasio bazilari gec olgublasio o senin vucuduna bagli bisey.fostimon bi cok kisiye vermisBugün ilk utrasonuma girdim 10 sağda 10.5 solda iki yumurtam büyümüs. Bana persembe gel catlatma iğneni de getir belki lazım olur dedi ama erken değil mi? Bide zaten fostimol diye sacma sapan kimseden duymadıgım bi igne kullanıyorum ben
Cuma ulaşsa nolcak ki catlatma iğnesi vurulsam bile aşılama ptesiye kalcak nerde kaldı 36 saat olayı ozamanpersembeye kadar 18 e ulasmaya bilir bazilari cabuk cvp veriyo erken olgublasio bazilari gec olgublasio o senin vucuduna bagli bisey.fostimon bi cok kisiye vermis
Bi de herkeste bisürü yumurta olusmus 3 5 tane bende sadece 2 bu da kötü dmipersembeye kadar 18 e ulasmaya bilir bazilari cabuk cvp veriyo erken olgublasio bazilari gec olgublasio o senin vucuduna bagli bisey.fostimon bi cok kisiye vermis
Benim ilk aşılamamdı negatif oldu malesef dosyamı verdim rapor çıkınca önümüzdeki ay regl imde 2. Aşılama başlıcak bu sefer hangi ilaçları vercek bilmiyorumZeynepkamilde bana da aynısını verdi ve hic güzel yorumlar okumuyorum sen nasıl sonuc aldın lütfen bilgi verirmisin
3 5 yumurta olursa iptal olur.2 den fazla olmasini istemiyorlar cogul gebelik riskine karsi.benim ayni ignrlerle ilk ay 2 yumurta oldu ikimci ay 5 tane iptal edilebilir asilaman dedi neyseki ssonradan 3 tanesi geriledi 18mm cikmadi oyuzden yapti asilamayi yoksa yapmicakti bile.aksine kotu fazla olmasiBi de herkeste bisürü yumurta olusmus 3 5 tane bende sadece 2 bu da kötü dmi
ayarliyolar onu merak etme cok olumsuz dusunuyosun.cumartesi vur der 36 saati auarliyolarCuma ulaşsa nolcak ki catlatma iğnesi vurulsam bile aşılama ptesiye kalcak nerde kaldı 36 saat olayı ozaman![]()
Tahmini hangi gün olur benim aşılama? Bide eşimin izin nöbet durumları var o da haber bekliyor ben cuma ya da pazartesi olr aşılama hazırlıklı ol dedim. Aynen cok olumsuzum farkındayım ama özel bi hastanede daha iyi ilgilenilirdi daha iyi bilgi alabilirdim diye düsünüyorum oyüzden böyleyimayarliyolar onu merak etme cok olumsuz dusunuyosun.cumartesi vur der 36 saati auarliyolar
Yumurtan kac mm iken çatlatma iğnesi vuruldun? Üzüldüm tutmamasına zaten cogu kiside tutmuyor ben anlamadım bosuna ilac yiyoruzBenim ilk aşılamamdı negatif oldu malesef dosyamı verdim rapor çıkınca önümüzdeki ay regl imde 2. Aşılama başlıcak bu sefer hangi ilaçları vercek bilmiyorum
Gercekten tesekkur ederim allah yüzünü güldürsün iyice psikolojim bozulmustu ömür boyu olmucak gibi geliyo3 5 yumurta olursa iptal olur.2 den fazla olmasini istemiyorlar cogul gebelik riskine karsi.benim ayni ignrlerle ilk ay 2 yumurta oldu ikimci ay 5 tane iptal edilebilir asilaman dedi neyseki ssonradan 3 tanesi geriledi 18mm cikmadi oyuzden yapti asilamayi yoksa yapmicakti bile.aksine kotu fazla olmasi
Spermi baska yerden kabul ediyorlar hsg icin sisli echomara yönlendirmislerdi beni zeynepkamilden, smear ve kültür verceksin bir de kan adetin 3. Günü bunları zeynepkamilde yaptırdım benkizlar zeynep kamile infertiliteye gittim kagit vermislerdi bunlari yap gel die kagidi kaybettim bilen varmi acaba ne istenio esim sperm testi vercek o hastanedemi herseyin yapilmasi gerekio bende hsg cekilcem ama nerde cekilcem bilmiyorum ozel dusunuyorum.esim kartal arastirmada urolojiye gitti kabul ederlermi bide smer testi o hastanedemi olmasi gerekli