[canım 182 yi arasana ordan verirler belki ben de cuma günü aldım pazartesi için işte internetten verdi. sen bi ara 182 yi daha bugün cumartesi vermeleri lazım pazartesiye.bana doktor mümkün olduğunca randevulu gelmeye çalış dedi.ama alamazsan da dediğimiz günde gel çünkü sen artık takip altındasın dedi. ama burdan sisteme sonradan girmemiz sıkıntı yaratıyor yoğunluk oluyor o yüzden randevu almaya çalış dedi.randevun kaçta olursa olsun sabahtan gel dedi. ama gidersen pazartesi bakarlar heralde raporum çıktı ilaçlarımı aldım adetliyim mutlaka ultrasona girip başmamam lazım dersin. ama eğer adetin daha pazar yada pazartesi gelirse acele etmene gerek yok bence çünkü en ideali 3. günü başlamak canım.
üffffff( gittim ve randevusuz yapamıyoruz artık dedi
( kaçıncı günün diye sordu 3. dedim. aklıma gelmedi 4. günü demek ya.. işe döndüm şimdi..yarın tekrar gidicem.
sen ne yaptın canım...ne kadar olmuş yumoşlar??
hadi ya, vay anasını takipte olsan mecbur bakarlardı da sen 3. günü deyince radevu al gel demişlerdir tabi. adetin geldi dimi bu arada:)
ben de geldim işte şimdi çarşamba tekrar çağırdı doz arttırımını o zaman yapıcam dedi şimdilik 2 gün daha 75 e devam. şöyle bir durum var benim sağda tüpüm yok o yüzden sağdaki yumurtalar bizi ilgilendirmiyor. ama sağda daha çok yumurta varmış

daha önceleri de böyle olduğunu anlattım 12. güne kadar 75 lik vuruluyodum 12mm de kalıyodu sonra 75 den 150 ye çıkartıyoduk o zaman da zorla 18 oluyodu dedim birden çok arttırım yapılmış dedi biz 112,5 yapıcaz dozunu dedi. yani 75 in iki katı değil yarısı kadar arttırım yapıcakmış. şimdiden umudum kırıldı. sağdaki yumurtaları gösterdi büyükler baya belli oluyor yani soldakiler de daha küçük geriden geliyor işte. daha erken büyür dedi bakalım. rahim duvarım iyiymiş. bilemiyorum ya sanki bana aynı şeyleri yaşicam gibi geliyo. büyümicek gününde zorla büyicek sonra da tutmicak. neyse en azından tüp bebek yaparsalar sağ yumurtalıktan yumurtladıklarım da işe yarar buna da şükür napalım. ama anlamıyorum benim rahmimin sağ tarafı gelişmemiş. bu yumurtalık da tam gelişimini tamamlamamış. nasıl oluyorda soldaki sağlıklı yumurtalığı bastırabiliyor. çarşamba sorucam bunu:)