dün itibariyle üçüncü aşılama tedavim de iptal edildi. ben hiç aşılama yaptıramayacağım galibacuma günü 1 adet sağda 8 mm gelişmiş yumurta ve bir sürü gelişmemiş yumurtam vardı. dün iğnelerin dokuzuncu günüydü. doktorum cuma günü dozu 75 ten 50 ye düşürdü ve 50 doz puregon kullanmama rağmen dün gittiğimde boyutları 14 ile 29 mm arasında değişen sağ ve sol yumurtalıkta toplam 10 adet gelişmiş yumurtam olduğunu ve bu durumda aşılama yapılamayacağını söyledi. aklımda kalanlar 14,16,18,19,5,20,23 ve 29 mm gerisini hatırlayamıyorum bile. özelde olsa sanırım bu durumda tüpe çevirirlerdi. ultrasonda belgin hn vardı. beni gebe halimle hatırladığı için önce şaşırıp gebelik ne oldu diye sordu söylediğimde çok üzüldü. yalnız ultrason aletini takar takmaz yüzündeki ifade görülmeye değerdi. ekranda yumurtalar bir sürü ve kocaman kocamanlardı. bu durumda kesinlikle devam edemeyeceğimizi söyledi. dr tayfun bey ile konuştum. üçüncü aşılamamın da iptal edildiğini söyleyince sinirden dizine vurdu. :) tam tüp bebeklik bir hasta olduğumu söyledi. yalnız devlet hastanesinde yaptırmak için yeni yönetmeliğe göre üç kez de klomen tedavisi görüp başarısız olmam gerektiğini, ancak üç klomen tedavisinden sonra tüp bebeğe geçebileceğimi söyledi. belgin hn çoğul gebelik oluşur düşüncesiyle ilişki bile tavsiye etmedi. tayfun bey ise ısrarla bu ay denmemi hamile kalma ihtimalimin yüksek olduğunu söyledi. ikinci aşılamamın iptal edildiği ay da spontan gebelik oluşmuştu ama bu kez nedense yumurta sayısı fazla olduğundan kist oluşur korkusu başldı. doktorlar bundan hiç bahsetmedi. neyse fazla uzatmayayım çıkarken adet olduğumda klomen tedavisi için geleceğimi söylediğimde inşallah adet olmayacaksınız ve ben sizi önümüzdeki ay burada hamile olarak göreceğim dedi tayfun bey yüksek sesle. bana bu kadar inanması beni çok umutlandırdı. dün ilk denememizi yaptık bakalım hayırlısı. yarım saat önce eşime sert bi kahve içirdim spermleri daha da hareketlendiriyormuş. sonrasında da bir saat yataktan kalkmadım. bakalım inş klomene gerek kalmaz. ercelfcim bugün aşılama yaptıracağını okudum senin için dua edeceğim. inş bu ay hepimiz hamiş kalırız kızlarrr
baharinkizi... hakkında hayırlısı olsun arkadaşım..bence denemeye devam et çünkü tayfun bey bu konuda uzman biliyosun, evrim hanım ise onların asistanı..benimde aklımı karıştırmıştı geçen hafta yazmıştım burayada..İnşallah olumlu sonuç alırsın bu ay. olmazsada canını hiç sıkma..
canım ya ne diyeceğimi bilemiyorum inanılır gibi değil ne olmuş öyle. bir de şu belgin haım a ben hiç denk gelemedim. hep evrim oluyor ultrasonda. nasıl yani şimdi ben anlamadım biz devlette 2 aşılama yaptırdıktan sonra direk tüpe geçemeyeceğiz mi? bir de 3 kez klomen tedavisi görmemiz mi gerekiyor?
benim aşılamam yapıldı canım. ama çok umutsuzum. dün ne kadar da mutluydum. benim sağda tüpüm yok sağdaki yumurrtalarım da başından beri çok güzeldi dün solda da gelişmiş birtane büyümüş tamam rahim de güzel yapıyoruz dediler. ben de bugün işlem sırasında dedim sağdakiler çok güzel ama ben soldan umutsuzum dedim 1 tane 18 mm vardı. evrim hnm da zaten şekli de biraz bozuktu dedi. sonra da yaptı aşılamayı. o an benim bütün umutlarım söndü zaten. sonra öğlen paydosuna girdiler orda öylece sessizce yattım kendime acıdım.moralimi bozdu dün söylememişti böyle bişey.neden moralimi bozdu ki. neden söyledi bilerek mi söyledi çok umutlanmayayım diye. bu arada sağdakilerin hiç mm sini sormadım. sol u uyarmaya çalışırken inşallah onlar çok büyüyüp kiste dönüşmemiştir.çok kasık ağrım var içerde neler oluyor bilmiyorum. belki soldaki tüpüm sağdaki yumurtayı da yakalayabilir ender de olsa görülebiliyormuş. jel verdiler. 15 gün sonra tes. negatif se mayıs ayında ikinci aşılama raporu için uğraşıcam. sonrası malum. hiç umudum yok ama ben çalışmaya devam edicem.
rn4 canım nerelerdesin. hiç yazmıyorsun merak ediyoruz sen ne yaptın?
ercelf; canım işlerin yoğunluğundan ve hastane koşuşturmasından vakit bulamadım foruma girmeye..
benimde aşılamam dün oldu:)) saat 3 gibi...
salı günü gittim kist olmayan tarafta 19 mm bi yumoşum oluşmuş çok mutlu oldum.. hemen çatlatmanı yap dedi.hastanede yaptım.
dün sabahtan da hastaneye gittim ama canım inanılmaz sıkıldı
banada jel verdi.bu sabahtan yapmaya başladım. bide 2 gün boyunca eşinle bereber olabildiğin kadar ol dedi. sana başka bi ayrıntı söyledi mi?
bu arad beni niye öğleden sonraya bıraktılar anlamadım..aslında neredeyse ilk örneği veren eşimdi..aman karman çorban bi hastane ya. dün bi kez daha nefret ettim aslında.