- 15 Haziran 2015
- 1.271
- 1.025
- 133
- 30
Oldum cnm bugun 1 hafta oldu haftaya pazartesi kan vermeye gidecegim sn ne yaptin cnmCanım oldunmu asılamanı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oldum cnm bugun 1 hafta oldu haftaya pazartesi kan vermeye gidecegim sn ne yaptin cnmCanım oldunmu asılamanı
Ay canım ınsallah guzel haberler alırız pazartesı Canım bende hsg fılmını gosterdım fılmde tupler acık ama sekıl bozullugu var gıbı dedı doktor smear test sonucunada bir bakalım bazenn fılmde ole cıkabılıyor dedı onu göstermeye gıtcem bende carsanba canım . Urolojıde esıme e vıtamını falan vermıs asılama ıcın rapor vermıs canımOldum cnm bugun 1 hafta oldu haftaya pazartesi kan vermeye gidecegim sn ne yaptin cnm
Ayy hadi insallah cnm guzel sonuclar alirsin sende hayirlisiyla asilama yapilir ve hamis kalirsin Allah in izniyle rabbim sifalar versin insallah guzel haberler verecegimiz gunler olur hepimizinAy canım ınsallah guzel haberler alırız pazartesı Canım bende hsg fılmını gosterdım fılmde tupler acık ama sekıl bozullugu var gıbı dedı doktor smear test sonucunada bir bakalım bazenn fılmde ole cıkabılıyor dedı onu göstermeye gıtcem bende carsanba canım . Urolojıde esıme e vıtamını falan vermıs asılama ıcın rapor vermıs canım
Aynen cnm ikisi farkli ben ayri ayri yaptirdimya kizlar smear ayri kultur ayrimi carsamba kultur vermeye gitcemde
İnşallah canım benımAyy hadi insallah cnm guzel sonuclar alirsin sende hayirlisiyla asilama yapilir ve hamis kalirsin Allah in izniyle rabbim sifalar versin insallah guzel haberler verecegimiz gunler olur hepimizin![]()
Ayrı canım ama ıkısınıde aynı anda yapıyolar 15gunu buluyor smear cıkması malsfya kizlar smear ayri kultur ayrimi carsamba kultur vermeye gitcemde
Benim 1 yada cikti cnm ikisinide ayri ayri zamanlarda yaptirdim 1 ay bekledim acaba ozel yada devlet farkediyor muAyrı canım ama ıkısınıde aynı anda yapıyolar 15gunu buluyor smear cıkması malsf
Aslında ozelde cabuk cıkıyor canımBenim 1 yada cikti cnm ikisinide ayri ayri zamanlarda yaptirdim 1 ay bekledim acaba ozel yada devlet farkediyor mu
Ay canım bunlar guzel haberler olsun ınsallah sonundaBirde dun tuhaf bi karin agrisi vardi onunla birlikte migdem kotu oldu afedersiniz istifra edecek gibiydim usuttum sandim ama 1 saat olmadan gecti anlamadim neden oluyor bunlar
Anladim cnm dogrudurAslında ozelde cabuk cıkıyor canım
Insallah cnmAy canım bunlar guzel haberler olsun ınsallah sonunda![]()
Güzel haberlerını beklıyoru pazartesı inşallah canım adetın normalde ne zaman canım senın ılk asılama dımıInsallah cnm![]()
birsey sorcam sımdı canım sana sen adetın 3gunu kav vermeye ve ultrsna gıtın ya hemen sonra asılama tedavısınemı basladınız sonuclanıncaInsallah cnm![]()
ben de dün hastanedeydim canım smear ve kültür örneği verdim çok sıkıntılı oldu spekulumu yerleştirirken çok canım acıdı kuru kuru soktu valla kadın ben de sıktım kendimi içerde kırılır rahatla falan dedi neyse verdik geçti gitti. ya kültür sonucu perşembe çıkıcak da smear i götürüp patoloji ye verdik 10 nisan da çıkıcak dediler tam 15 gün bu kadar uzun sürüyor mu Allahtan temizlenince hemen gittim ama yine de bat ım 15 nisan.belki de 1-2 gün önce olurum.yetişmicek sanırım çok üzüldüm buna.10 nisan da salı gününe denk geliyor salı versem evraklarımı perşembe günü giriyor dimi heyete? kaç günde çıkıyor acaba.1 hafta sonra arayın dediler demişsin.2-3 gün farkla yetişmicek sanırım. 12 nisan da heyete girse 1 hafta sonra çıksa 17 nisan olur.eğer 15 nisan da adet olursam adetimin tam 2. günü rapor çıkmış oluyor.ama erken olursam 2-3 gün farkla kaçırmış oluyorum.acaba heyetten geçtiğini öğrenirsem eczaneye parasını ödeyip alsam rapor çıkınca öderler mi bana geri?
Adetim 22 faln canim evt ilk asilamamGüzel haberlerını beklıyoru pazartesı inşallah canım adetın normalde ne zaman canım senın ılk asılama dımı
Yok cnm evraklari hazirladik tamamlaninca dosya acildi ondan sonra ilac raporu cikiyor adetin 2 gunu cagiriyor doktor o zmn asilama sureci basliyor igne faln oluyor ilk bastaAy
birsey sorcam sımdı canım sana sen adetın 3gunu kav vermeye ve ultrsna gıtın ya hemen sonra asılama tedavısınemı basladınız sonuclanınca
Ay canım ınsallah gelmez kırmızılar Anladım canım benım bı adetlı kanla ultrosonum kaldı onları yaptırınca bıdakı ayamı kalıuorum yanıYok cnm evraklari hazirladik tamamlaninca dosya acildi ondan sonra ilac raporu cikiyor adetin 2 gunu cagiriyor doktor o zmn asilama sureci basliyor igne faln oluyor ilk basta