Aşılama Zeynep Kamil'de Aşılama Yaptıran Var mı ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar asılamda ılaclarınızın fiyatı ne kadar tuttu? bende sanırım ssk dan yararlanmak ıcın 2. asılamayı dusunucem 1 asılamam var. sskm varken ndn para vereyım barı 1 asılama daha yaptırayımda formalıteler bıtsın.

ben puregon marka ilaç kullandım dr. yazdığı 3 kutu ve çatlatma iğnem dahil 280-350 arasıydı (sgk ya olan muayaene borçlarımda vardı içinde) ama genelde 280 tl falan tutuyormuş.

ben puregon marka ilaç kullandım dr. yazdığı 3 kutu ve çatlatma iğnem dahil 280-350 arasıydı (sgk ya olan muayaene borçlarımda vardı içinde) ama genelde 280 tl falan tutuyormuş.

3 kutu puregonun hepsını kullandınmı dygu? banada ılkınde 3 kutu gonal-f yazmıslardı ama sadece 1 ını kullabıldım.2 oylece dolapta zamanı gectı

3 kutu puregonun hepsını kullandınmı dygu? banada ılkınde 3 kutu gonal-f yazmıslardı ama sadece 1 ını kullabıldım.2 oylece dolapta zamanı gectı

gonal f başkalarında gördüm tekli iğneler şeklinde. puregon öyle değil her kutuda 3 tüp var. 1 tüp şişeyi kalem gibi yapma aparatı var onun içine yerleştiriyosun ve ben 75 lik yaptığım için her tüp şişe 5 yapımlık oluyordu. yani genelde 2 kutusunu kullanıyordum. benimde evde 1 kutum duruyom. gonal f kullanan bi kişiyle konuştumda onun yapımı daha zormuş sanırım. yani bana verilen 3 kutu puregon 75 li yaparsam en fazla 15 yapımlık oluyor. biraz karışık yazdım sanırım. iş arasında oldu kusura bakma :)

elinizdeki iacın son kullnaımı nedir hani tarihi geçti dediğinizin...??

arkadaşlar tedaviye başlamak istiyorum. elinizde tedavilerinizden artan ilaçlarınız var sa lütfen bana mesaj yazarmısınız ben ilaç arıyorum...

son kullanım tarıhı gectı onalrın canım gecmese ben kullanıcaktım zaten.

(( senden gerçekten ümitliydim canım ya ama olsun napalım sağlık olsun durmak yok yola devam atlattın en azından ilk aşılamayı sen jel falan da kullanmıyordun dimi neden geciktirdi ki adetini inşallah gelir hemen. ben de hala bekliyorum artık bugün 30. günüm geçmiş ayların takvimine baktım hep 30 da hastalanmışım ama 28 de falan işaret geliyordu hep hala gelen giden yok bel ağrım devam ediyor acaba bu soğan suyu içtim ya o geciktirir mi adeti? sarı bir akıntım da var. her seferinde bu sefer geldi diye gidiyorum lavaboya belim kopuyor. ama gelen giden yok . ben de çok hareketsizim. çok da uyuyorum bu aralar ona yoruyorum bel ağrılarımı. bugün bir ara bir test alayım da yapayım dedim ya çıkarsa diye umit işte ama vazgeçtim gecikti işte belki de havalardandır anlamadım ilaç da kullanmadım bu ay. gelecekse gelsin bu durumda benim tedavi yeni haftaya kaldı

elinizdeki iacın son kullnaımı nedir hani tarihi geçti dediğinizin...??

elimde kalan ilaç 1 kutu fazla geldi son kullanım tarihine bakmadım ama. tüp bebk tedavisinde doktor aynısını yazabilir o yüzden bekletiyorum farklı bi ilaç yazarsa zaten onu götürüp hastaneye vericem ihtiyacı olan varsa alsın diye.

ilacı bana verebilirmisiniz? teşekkür ederim

dediğm gibi ben tüp bebek tedavisine başlıyorum. dr. aynı ilacı kullandırabilir . ama başka ilaç verirse elimde kalan puregonu veririm tabiki. ve senin işine yararmı bilemem belki dr. da sana başka ilaç yazacak işin bu kısmıda var.

yarıyoo yaramazmı?? ben 8.ci dememeyi yaptım.. doktorum hangi ialaçları bulursan bul olur dedi.. sizden haber bekleyeceğim.....

bol şanslarr

arkadaşlar birşey soracağım tüp bebek raporu için iki aşılama istiyorlar ya bu aşılamalar için bir şart varmı yani ben iğneli tedavi olacak diye duymuştum ben ilk aşılamada puregon kullandım tek yumurta oldu ve özelde yaptırdım şimdi tüp bebek için aşılamayı devlette yaptıracağım dr klomen verdi bi problem olurmu yani tüp bebek raporu için aşılama şu llaç kullanılacak diye birşey varmı yaa

canım yeni çıkan yönetmelik gereği hap kullanılarak yapılan aşılamalar tüp bebeğe geçişte kabul edilmiyor. neden klomen vermişti doktorun?

of ya illa iğnemi lazım bilmiyorum neden klomen verdi yeni başladım bu doktora bende tam bilmediğim için birşey demedim ne yapayım şimdi ilk yaptırdığım aşılama geçerli olmazmı şimdi hastane sgk ile anlaşmalımı bilmiyorum onu bi öğreneyim o ilaçlar çok pahalı ya

ya işin kötü tarafı prugondan iki ay kullandım 1 ay tek yumurta oldu diğer ay hiç olmadı ne yapayım ben yaa çok bunaldım

ya işin kötü tarafı prugondan iki ay kullandım 1 ay tek yumurta oldu diğer ay hiç olmadı ne yapayım ben yaa çok bunaldım

canım tüp bebek raporu için uğraşacaksan öncelikle aşılama için rapor çıkartıp, sgk ile anlaşmalı bir merkezde ya da devlet hastanesinde en az iki defa iğne ile aşılama yaptırman gerekiyor. ocak ayında çıkan yönetmelik gereği hap kullanılarak yapılan aşılamalar kabul edilmiyor. bende klomen ile aşılama deniyorum, fakat durumum biraz farklı. iğne tedavisi bana fazla geliyor. her tedavide çok düşük doza rağmen neredeyse tüp bebek yaptıracakmışım gibi çok yumurtam gelişiyor:) o yüzden benim aşılama hakkım 6. üç kez iğne kullandım. bir kez kez klomen. iki defa daha klomenle geçersem tüp bebeğe geçebiliyorum. tahminimce doktorun iğnelerle başarı sağlanamadığı için klomen kullanmanı istemiş olabilir. normalde tersini yapıyorlar. önce klomen sonra iğne. sizin sorununuz neydi? polikistik overin var mı?

ilaç konusunu bilmiyorum ama 2 aşılamnıda devlette yapmış olma zorunluluğun var. yani özelde iğneli tedaviyle yaptırdığın aşıla zeyep kamilde geçerli olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…