canım kan testini bir gün daha erteledim ben. bu kadar bekledim bari gününde yaptırayım dedim. hemşire 15. gün demişti. yarın 15. günüm. sabah kan vereceğim inş. pek umudum yok ama. senin adetine az kalmış. benimde 30. günüm bugün. yarın negatif çıkarda adet olamassam diye korkuyorum.
Benim de test gunüm yarın ama ben dayanamayıp dün idrar testi yaptım negatif tabii ki.yarina kadar adet olmassam yarın sabah bende kan veririm
canım dün 24. günümdü ve adet oldumcuma işten ayrılıyorum ya artık tüp bebek işlemlerine başlarım...
allahtan hayırlısını dileyin kızlar umudunuzu yitirmeyin (diyene bakın diyosunuz biliyorum ama çoğu zman bende çook umutsuzum) kötü hamilelik hikayelerini duyunca insan şükrediyor. bende tüp bebek işlerini başlattım ama gerçekten uzun bir sürekmiş. elime verilen kağıdı psikiyatri, genel cerrehi ve dahiliye bölümüne kaşeletmem gerekiyordu. dün psikiyatriye gittim randevusuz alıyolar ama dahiliye ve genl cerrahi için randevu almanız gerekiyor dedi. o iki bölüm için randevu alıp öyle gidicem. imzalattığım o kağıdada rapor deniliyormuş onun süresi yokmuş ama ilaç yazdırılan rapor süreliymiş. ben hala yapıp yapmamakta kararsız olduğum için süreyide sordum. orda çıkıp üsküdarda eurofertil tüp bebek merkeziyle görüşmeye gitttim SGK anlaşması var uygun fiyata geliyor. ama sırf para için olcağı varsada tutturmayabilirler. karar veremedim yaz dönemini atlatıp öylemi yaptırsam diye. eşimde bende aynı fikirdeyim yaz bi geçsin dedi ama ben aptal gibiyim ne düşünceğimi bilmiyorum bile. bi gidip işlemlere girişiyorum yaptırıyorum sonrasında tahlil sonuçlarını bile almaya gitmiyorum:) RN canım adetim çokmu oldu hafi kanamaysa belki... ben hep öyle umut ederdim dur bakalım tam sökülmeyene kadar umut var diyordum kendime. çünkü gebelikte de adet olanlar oluyormuş ilk zmanlarda .
canım kan testini bir gün daha erteledim ben. bu kadar bekledim bari gününde yaptırayım dedim. hemşire 15. gün demişti. yarın 15. günüm. sabah kan vereceğim inş. pek umudum yok ama. senin adetine az kalmış. benimde 30. günüm bugün. yarın negatif çıkarda adet olamassam diye korkuyorum.
kızlar size bu gece gördüğüm rüyayı anlatmak istiyorum hem çok duygusal hem de komik :)
kader hemşireyi gördüm rüyamda ve tüp bebek doktorlarını falan. ve ben doğumdayım karşımda bir doktor doğumumu yapıyor.ve çocuk doğuyor ama çok küçükkk minicik bişeyy küçük ama sağlıklı diyor doktor.minicikti yavru kedi gibi. sonra biz taburcu oluyoruz evimize gidiyoruz. bir erkek bebek. ve ben onu emziriyorum. doyuyor mu emiyormu görmek için de sütüm geliyormu diye kontrol ediyorum ve göğsümden oluk oluk süt geliyor çok güzel emiyor bebek.
ama şöyle bişey var. çok küçük ya eşyaların arasında kayboluyor bir de arabaya biniyoruz biyere gidicez eşim arabayı çalıştırıyor gitmeye başlıyoruz ben diyorum ki aaa çocuğu evde unuttuk :) hay allah ya yani o kadar küçük ki unutmuşuz gibi. benim rahim anomalim olduğu için hep erken doğum korkum var o yüzden prematüre bebek görüyorum sanırım rüyamda. hayır olsun arkadaşlar rüyada memeden sür gelmesi ne demek bileniniz varmı? ben baktım dini inancın sağlamlığına delaletmiş. kadın memesi görmek kız çocuğu olacağına işaretmiş.farklı bişey bilen var mı?
farklı bişey bilmiyorum nette yazansa aynısı yorumu söylerdim sana. hayır olsun inşallah. öyle bir ruh halindeyizki bu tür rüyalar ı görmemiz normal. bende çok gördüm. ikizlermi görmedim. kendimi doğum yaparkenmi görmedim. süt verirkenmi görmedimhep bilinç altımızın rüyalara vurumu işte. hatta kendi kendime aa bu rüyayı gördüm ya acab bu ay olacakmı diye ümit ettim. ama sadece rüyalarda kaldı (
birgün gerçek olur inşallah rüyalarımız...
canım idrar testine güvenme bence. her gebelik idrarda çıkmayabiliyor. ben kasım ayında aşılama sonrası bir gebelik yaşadım. kan testinde pozitifi gördükten sonra bile idrarda çift çizgi çıkmadı. kanda beta hcg değeri yükseldikçe idrar testi yapmaya devam ettim. 65.000 e ulaştığı zaman ancak çift çizgi görüldü. o da silik bir şekilde. kimisi de bir kaç günlük adet gecikmesiyle idrarda pozitifi görebiliyor. ama bazı gebelikler idrarda çıkmazmış. ben ancak 6 haftalıkda görebilmiştim. inşallah yarın hayırlı haberlerini alırız.
Canım insallah yarın ikimizde hayırlı haberlerimizi alırız ben öğleden sonra ancak kan verebilirim aksam sonucu yazarım sen de bize haber etmeyi unutma
kızlarr kardeşim aradı. 10.30 da çıkıyormuş sonucum. Dua edin benim için.
dualarımız seninle canım. Hakkında en hayırlısı olsun inşallah. Sonuç negatifsede üzülme zaten kendini hazırlamışsın buna. Ama inş hazırladığının aksi çıkar.
kızlar kardeşim aradı şimdi. Sonuç negatif. Yine bana hüsran yine bana hasret var anlayacağınızadetim beş gün gecikince umutlanmıştım baya. Umarım daha fazla gecikmez.
kızlar kardeşim aradı şimdi. sonuç negatif.ine bana hüsran yine bana hasret var anlayacağınızadetim beş gün gecikince umutlanmıştım baya. umarım daha fazla gecikmez.
canın sağ olsun arkadaşım. Salla gitsin öyle yada böyle sonunda olcak bu iş. Insan son ana kadar ümitleniyor işteben tüp bebek için işlemleri başlattım. Hormon , akciğer filmi, ekg çekildim. Psikiyatriye raporu kaşelettim. Dahiliye ve genel cerrahi için randevu aldım gelecek h.içi çarşamba gidip o bölümlerede kaşeletcem. Sonrasında 3 adet foto,evlilik cüzdanı vs. Ahzırlayıp tüp bebeğe vericem sanırım yeniden dosya açılcak ve o dosya heyete gitcek. Dedimya bunları yaptırıyorum ama tüp bebek yaptırcammı nu bile bilmiyorum belki yazın ara veririm. Belki de..... ((
Canım ben de kan vermeye giderken yolda hastalandım gitmişler de verdim kanı sonucu biliyorum ama olsun bu ilk kan verisimdi o da hüsranla sonuçlandı
canım seni çok iyi anlıyorum. geçen ay bende kan verip sonuç beklerken adet olmuştum. ikimiz içinde vakti gelmemiş demek ki. senin ilk aşılaman mıydı? özelde mi yaptırmıştın devlette mi?
maşallah canım ne kadar hızlısın öyle. bu kadar çabuk çıkıyor mu sonuçlar yoksa fsh yüksek diye mi bir an önce yaptırmanı istediler? hatırladığım kadarıyla kenan bey sana hemen başlayalım demişti. ama tabii senin kendini hazır hissetmende önemli. inşallah tüp bebekle hayırlısıyla kavuşursun bebişine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?