Aşılama Zeynep Kamil'de Aşılama Yaptıran Var mı ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Benim de test gunüm yarın ama ben dayanamayıp dün idrar testi yaptım negatif tabii ki.yarina kadar adet olmassam yarın sabah bende kan veririm

Benim de test gunüm yarın ama ben dayanamayıp dün idrar testi yaptım negatif tabii ki.yarina kadar adet olmassam yarın sabah bende kan veririm

canım idrar testine güvenme bence. her gebelik idrarda çıkmayabiliyor. ben kasım ayında aşılama sonrası bir gebelik yaşadım. kan testinde pozitifi gördükten sonra bile idrarda çift çizgi çıkmadı. kanda beta hcg değeri yükseldikçe idrar testi yapmaya devam ettim. 65.000 e ulaştığı zaman ancak çift çizgi görüldü. o da silik bir şekilde. kimisi de bir kaç günlük adet gecikmesiyle idrarda pozitifi görebiliyor. ama bazı gebelikler idrarda çıkmazmış. ben ancak 6 haftalıkda görebilmiştim. inşallah yarın hayırlı haberlerini alırız.

canım dün 24. günümdü ve adet oldum cuma işten ayrılıyorum ya artık tüp bebek işlemlerine başlarım...

hakkında hayırlısı olsun canım ne diyelim en azından sen atlattın aşılama sürecini rabbim tüp bebekte yüzünü güldürsün. işten de ayrılıyosun onun için de hayırlısı olsun daha rahat koşturursun tüp bebek işlemleri için. bence vakit kaybetmeden başla yazın daha kolay olur o kadar kalabalık olmaz belki hastane.ben de senin arkandan geleceğim daha 2. aşılamayı yaptırmadan ümitsizim yani ben nedense. hele bir de yine sağ taraf gelişirse hiç mi hiç ümidim kalmaz. tüpe geçecek olmak da içimi acıttı sanki biraz. kademeelr azalıyor çok basamağımız kalmıyor yani tüpten sonra.

canım seni anlayabiliyorum öyle bir duygu ki bir yandan istiyorsun bir yandan kendinde o gücü bulamayabiliyorsun. yine en doğru kararı kendin verirsin. istersen yazın ara ver. ama eğer raporunu çıkartırsan ilaçlar için süresi 6 ay sanırım. sakın geçirme süreleri. hakkında hayırlısı olsun.

canım ben senden ümitliyim biliyomusun hala adet olmaman da sevindirici. eğer tüplerin açıksa senin bu yumoş tutucak gibime geliyor. acele etmemişsin iyi yapmışsın ben de 15. günde yaptırmışrım sabırla bekle canım.ama eğer negatifse de üzülme ve stres yapma elbet adet olursun belki 3-4 gün gecikebilir ama eninde sonunda olursun. ayrıca 1. aşılamanı da atlatmış olursun.bence ara vermeden devam et. ama üst üste klomen kullanmak da sakıncalı olur mu sor doktora çünkü ben hep rahim duvarını incelttiğini biliyorum.sonra ikinci veya 3. aşılamanda pozitif i görüp rahim duvarın ince olduğu için sonlanmasın gebeliğin Allah korusun. bana doktorum klomen kullandığım ay estrofem diye bir ilaç vermişti onu içtim sabah akşam kalp atışlarını duyana kadar daiçmiştim sonra bıraktırdı. ama yetmedi demekki sonlandı gebeliğim. herneyse canım başını ağrıttım. ben de hala adet olmadım ağrılarım var belim ağrıyor sıcak sıcak sanki her an hastalanıcak gibiyim ama gelen giden yok.bugün 29. günüm artık yarın hastalanmam lazım:) tüp bebeği aradım emin olmak için randevuya gerek yok dedi sabah gelip ultrasona giriceksiniz dedi. ama ben hala hastalanmadım tabi belki cuma giderim eğer o güne gelirse...

kızlar size bu gece gördüğüm rüyayı anlatmak istiyorum hem çok duygusal hem de komik :)

kader hemşireyi gördüm rüyamda ve tüp bebek doktorlarını falan. ve ben doğumdayım karşımda bir doktor doğumumu yapıyor.ve çocuk doğuyor ama çok küçükkk minicik bişeyy küçük ama sağlıklı diyor doktor.minicikti yavru kedi gibi. sonra biz taburcu oluyoruz evimize gidiyoruz. bir erkek bebek. ve ben onu emziriyorum. doyuyor mu emiyormu görmek için de sütüm geliyormu diye kontrol ediyorum ve göğsümden oluk oluk süt geliyor çok güzel emiyor bebek.

ama şöyle bişey var. çok küçük ya eşyaların arasında kayboluyor bir de arabaya biniyoruz biyere gidicez eşim arabayı çalıştırıyor gitmeye başlıyoruz ben diyorum ki aaa çocuğu evde unuttuk :) hay allah ya yani o kadar küçük ki unutmuşuz gibi. benim rahim anomalim olduğu için hep erken doğum korkum var o yüzden prematüre bebek görüyorum sanırım rüyamda. hayır olsun arkadaşlar rüyada memeden sür gelmesi ne demek bileniniz varmı? ben baktım dini inancın sağlamlığına delaletmiş. kadın memesi görmek kız çocuğu olacağına işaretmiş.farklı bişey bilen var mı?

farklı bişey bilmiyorum nette yazansa aynısı yorumu söylerdim sana. hayır olsun inşallah. öyle bir ruh halindeyizki bu tür rüyalar ı görmemiz normal. bende çok gördüm. ikizlermi görmedim. kendimi doğum yaparkenmi görmedim. süt verirkenmi görmedim hep bilinç altımızın rüyalara vurumu işte. hatta kendi kendime aa bu rüyayı gördüm ya acab bu ay olacakmı diye ümit ettim. ama sadece rüyalarda kaldı(

birgün gerçek olur inşallah rüyalarımız...

Canım insallah yarın ikimizde hayırlı haberlerimizi alırız ben öğleden sonra ancak kan verebilirim aksam sonucu yazarım sen de bize haber etmeyi unutma

canım ben senden ümitliyim biliyomusun hala adet olmaman da sevindirici. eğer tüplerin açıksa senin bu yumoş tutucak gibime geliyor. acele etmemişsin iyi yapmışsın ben de 15. günde yaptırmışrım sabırla bekle canım.ama eğer negatifse de üzülme ve stres yapma elbet adet olursun belki 3-4 gün gecikebilir ama eninde sonunda olursun. ayrıca 1. aşılamanı da atlatmış olursun.bence ara vermeden devam et. ama üst üste klomen kullanmak da sakıncalı olur mu sor doktora çünkü ben hep rahim duvarını incelttiğini biliyorum.sonra ikinci veya 3. aşılamanda pozitif i görüp rahim duvarın ince olduğu için sonlanmasın gebeliğin Allah korusun. bana doktorum klomen kullandığım ay estrofem diye bir ilaç vermişti onu içtim sabah akşam kalp atışlarını duyana kadar daiçmiştim sonra bıraktırdı. ama yetmedi demekki sonlandı gebeliğim. herneyse canım başını ağrıttım. ben de hala adet olmadım ağrılarım var belim ağrıyor sıcak sıcak sanki her an hastalanıcak gibiyim ama gelen giden yok.bugün 29. günüm artık yarın hastalanmam lazım:) tüp bebeği aradım emin olmak için randevuya gerek yok dedi sabah gelip ultrasona giriceksiniz dedi. ama ben hala hastalanmadım tabi belki cuma giderim eğer o güne gelirse...[/QUOTE]

inşallah canım yaaa. burdan size pozitif haber vermeyi öyle çok istiyorum ki. negatifse de üzülmeyeceğim. sonuçta formaliteyi yerine getirmek için devam ediyorum aşılamaya biliyorsun. ara vermeyi düşünmüyorum dediğin gibi söylediğin ilacı mutlaka doktora soracağım. bel ağrıların geçer inş bir an önce. dediğim gibi gebeliğe işaret de olabilir. özellikle hareketsiz anne adayları gebeliğin ilk haftalarından itibaren bel ağrısı yaşıyorlarmış. benim ilk belirtim bel ağrısı olmuştu mesela. bende çok hareketsizimdir. sabah eşim bırakır işe. akşamda kapıdan alır:) ofisten eve evden ofise. hareketi sevmem pek. gebeliğimi öğrenmeden daha bel ağrılarım başlamıştı. inş senin ağrılarında gebeliğe işarettir.

Son düzenleme:
Canım insallah yarın ikimizde hayırlı haberlerimizi alırız ben öğleden sonra ancak kan verebilirim aksam sonucu yazarım sen de bize haber etmeyi unutma

inşallah canım. haber veririm tabii. kardeşim biyolog. çalıştığı laboratuar işyerime çok yakın. sabah orda verdim kanımı. normalde öğleden sonra çıkıyor ama bana öncelik verecekler. şimdi makinaya koymuşlardır. bir-iki saate çıkar sanıyorum. torpilliyim anlayacağın:) çıkar çıkmaz haber verecek kardeşim. çıkınca sonucu yazarım hemen.

Son düzenleme:
kızlarr kardeşim aradı. 10.30 da çıkıyormuş sonucum. Dua edin benim için.

dualarımız seninle canım. Hakkında en hayırlısı olsun inşallah. Sonuç negatifsede üzülme zaten kendini hazırlamışsın buna. Ama inş hazırladığının aksi çıkar.

dualarımız seninle canım. Hakkında en hayırlısı olsun inşallah. Sonuç negatifsede üzülme zaten kendini hazırlamışsın buna. Ama inş hazırladığının aksi çıkar.

inşallah canım sağol. kendimi negatif sonuca hazırladım dediğin gibi. inş hayırlısı olur hepimiz için. sen ne yaptın. tahlillerin ne durumda?

kızlar kardeşim aradı şimdi. sonuç negatif. yine bana hüsran yine bana hasret var anlayacağınız adetim beş gün gecikince umutlanmıştım baya. umarım daha fazla gecikmez.

kızlar kardeşim aradı şimdi. Sonuç negatif. Yine bana hüsran yine bana hasret var anlayacağınız adetim beş gün gecikince umutlanmıştım baya. Umarım daha fazla gecikmez.

canın sağ olsun arkadaşım. Salla gitsin öyle yada böyle sonunda olcak bu iş. Insan son ana kadar ümitleniyor işte ben tüp bebek için işlemleri başlattım. Hormon , akciğer filmi, ekg çekildim. Psikiyatriye raporu kaşelettim. Dahiliye ve genel cerrahi için randevu aldım gelecek h.içi çarşamba gidip o bölümlerede kaşeletcem. Sonrasında 3 adet foto,evlilik cüzdanı vs. Ahzırlayıp tüp bebeğe vericem sanırım yeniden dosya açılcak ve o dosya heyete gitcek. Dedimya bunları yaptırıyorum ama tüp bebek yaptırcammı nu bile bilmiyorum belki yazın ara veririm. Belki de..... ((

kızlar kardeşim aradı şimdi. sonuç negatif.ine bana hüsran yine bana hasret var anlayacağınız adetim beş gün gecikince umutlanmıştım baya. umarım daha fazla gecikmez.

Canım ben de kan vermeye giderken yolda hastalandım gitmişler de verdim kanı sonucu biliyorum ama olsun bu ilk kan verisimdi o da hüsranla sonuçlandı

maşallah canım ne kadar hızlısın öyle. bu kadar çabuk çıkıyor mu sonuçlar yoksa fsh yüksek diye mi bir an önce yaptırmanı istediler? hatırladığım kadarıyla kenan bey sana hemen başlayalım demişti. ama tabii senin kendini hazır hissetmende önemli. inşallah tüp bebekle hayırlısıyla kavuşursun bebişine.

Canım ben de kan vermeye giderken yolda hastalandım gitmişler de verdim kanı sonucu biliyorum ama olsun bu ilk kan verisimdi o da hüsranla sonuçlandı

canım seni çok iyi anlıyorum. geçen ay bende kan verip sonuç beklerken adet olmuştum. ikimiz içinde vakti gelmemiş demek ki. senin ilk aşılaman mıydı? özelde mi yaptırmıştın devlette mi?

canım seni çok iyi anlıyorum. geçen ay bende kan verip sonuç beklerken adet olmuştum. ikimiz içinde vakti gelmemiş demek ki. senin ilk aşılaman mıydı? özelde mi yaptırmıştın devlette mi?

Benim 2.asilamamdi ilkini özelde ikincisini devlette yaptırdım ve devlettekinden daha memnun kaldım daha profesyonelceydi ama olmadı zamanı değilmiş demekti Allah hakkımızda hayırlı olanı versin insallah

evet canım doğru hatırlıyorsun kenan bey hemen yapalım demişti. fsh uç noktada değil ama dr. lara göre yüksek işte. kan sonuçları en geç erkesi güne çıkıyor yani fsh yüksek diye adamlar bana özel hızlı vermediler sonucumu :)) EKG yi anında çekip veriyolar oda boş zaten sıra yoktu. Akciğer filmide raporlu olacağımzı için ertesi güne gel al demişleri ben gitmedim 1 hafta sonra gidip aldım. röntgen in sekreterliğinin önünde sıra oluyor çünkü hem röntgen hem mamografi 1-2 bölüm daha var hepsinin kaydını tek bi yer yapıyor o sebepten kuyruk oluyor. ama kayıttan sonra röntgende sıra yoktu hemen aldılar. sonuçları almaya zamanında gitseydim kaşeletme işide hallolmuştu şimdiye ve dosyam heyete girmişti bile. öylesine bekliyorum canım isterse gidip sonuçları alıyorum istemezse 1 hafta bekliyorum. netten iç haslaıklarına sıra varda genel cerrahiye sabah saatleri dolu bende öğlen işten almamk için 13 mayıs çarşambaya yer buldum sabah için. ayrı ayrı olmasın ikisine aynı anda kaşeleteyim dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…