Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar asılamda ılaclarınızın fiyatı ne kadar tuttu? bende sanırım ssk dan yararlanmak ıcın 2. asılamayı dusunucem 1 asılamam var. sskm varken ndn para vereyım barı 1 asılama daha yaptırayımda formalıteler bıtsın.
ben puregon marka ilaç kullandım dr. yazdığı 3 kutu ve çatlatma iğnem dahil 280-350 arasıydı (sgk ya olan muayaene borçlarımda vardı içinde) ama genelde 280 tl falan tutuyormuş.
3 kutu puregonun hepsını kullandınmı dygu? banada ılkınde 3 kutu gonal-f yazmıslardı ama sadece 1 ını kullabıldım.2 oylece dolapta zamanı gectı
gonal f başkalarında gördüm tekli iğneler şeklinde. puregon öyle değil her kutuda 3 tüp var. 1 tüp şişeyi kalem gibi yapma aparatı var onun içine yerleştiriyosun ve ben 75 lik yaptığım için her tüp şişe 5 yapımlık oluyordu. yani genelde 2 kutusunu kullanıyordum. benimde evde 1 kutum duruyom. gonal f kullanan bi kişiyle konuştumda onun yapımı daha zormuş sanırım. yani bana verilen 3 kutu puregon 75 li yaparsam en fazla 15 yapımlık oluyor. biraz karışık yazdım sanırım. iş arasında oldu kusura bakma :)
elinizdeki iacın son kullnaımı nedir hani tarihi geçti dediğinizin...??
ilacı bana verebilirmisiniz? teşekkür ederim
arkadaşlar birşey soracağım tüp bebek raporu için iki aşılama istiyorlar ya bu aşılamalar için bir şart varmı yani ben iğneli tedavi olacak diye duymuştum ben ilk aşılamada puregon kullandım tek yumurta oldu ve özelde yaptırdım şimdi tüp bebek için aşılamayı devlette yaptıracağım dr klomen verdi bi problem olurmu yani tüp bebek raporu için aşılama şu llaç kullanılacak diye birşey varmı yaa
of ya illa iğnemi lazım bilmiyorum neden klomen verdi yeni başladım bu doktora bende tam bilmediğim için birşey demedim ne yapayım şimdi ilk yaptırdığım aşılama geçerli olmazmı şimdi hastane sgk ile anlaşmalımı bilmiyorum onu bi öğreneyim o ilaçlar çok pahalı ya
ya işin kötü tarafı prugondan iki ay kullandım 1 ay tek yumurta oldu diğer ay hiç olmadı ne yapayım ben yaa çok bunaldım
of ya illa iğnemi lazım bilmiyorum neden klomen verdi yeni başladım bu doktora bende tam bilmediğim için birşey demedim ne yapayım şimdi ilk yaptırdığım aşılama geçerli olmazmı şimdi hastane sgk ile anlaşmalımı bilmiyorum onu bi öğreneyim o ilaçlar çok pahalı ya