Aşılama Zeynep Kamil'de Aşılama Yaptıran Var mı ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

inşallah canım. rapor çıkartmadım sanırım. elindeki ilacı kullanacaksın. senin biraz daha yolun var. sanıyorum beni tekrar çağırmazlar. klomen takibini çok bilmiyorum ama cuma günü yumurtam gelişmemiş olursa ya da sayısı fazla olursa sanırım iptal edilecek. aşılama yaptırabilmek gibi bir umudum bile yok. şu üç ay çabuk geçse bir an evvel tüpe başlasam diye günleri sayıyorum. sen üçüncü aşılama düşünmüyor musun?

hiç bilmiyorum canım bana böyle bişi sorarlarmı. çünkü ilk gittiğimde 3 aşılama dediler daha sonra gittiğimde 2 aşılama yapılacak sana dediler..ben direkt tüp istiyodum aslında. daha kesin gibi öyle hamile kalmak. daha doğrusu ihtimal yüksek.
ama sorarlarsa istemicem canım. daha fazla kistimin büyümesini istemiyorum.

canım bildiğim kadarıyla aşılama rapor hakkı üç, fakat aşılama şartı iki. yani üçüncü aşılamayı yaptırıp, yaptırmamak tamamen doktorun ve senin insiyatifinde. yönetmelik yeni değiştiği için herkes farklı konuşuyor. kimsenin tam bilgisi yok şu an. en kesin bilgiyi heyet odası verir diye onlara sormuştum ben.

doktora durumunu anlatırsan üçüncü kez aşılama önereceğini sanmıyorum ben. inşallah bu ay aşılaman tutar bebeğine kavuşursun. bu ay olmazsa haziranda tüp bebek tahlillerine başlarsın gibi geliyor bana.

bakalım canım görücez ne olucağını.ama ben istemem 3. aşılamayı. bana ilk önce 3 aşılama demişti. sonrasında sana 2 aşılama yapıcaz dedi dr. zaten aşılamanın tutma oranının düşük olduğunu söyledi. tüp bebekte şans daha yüksek dedi(tüp bebek bölümünde uzmanlarla görüştükten sonra yaptığı açıklama).

baharın kızı ve rn4 arkadaşlarım. sanırım siz şuan aktif olarak devam ediyorsunuz. dediğim gibi 2 aşılamamda sonuç vermedi. 3. için sizce gerek varömı yada hastaneye gidip uzman olan bi doktorla birebir görüşsemmi. ne yapcağıma belki karar verri yönlendirir. yani tüp düşünmüyorum ama belki tüp yapalım der hemen. bildiğim kadarıyla bir hastalığım yok (tüpler tıkalı değil, kist yok sadece fsh hormonu biraz yüksek sınır 10. benimki 10,2 gibi) bu arada özel mesaj atıp soru sormak istedim ama site izin vermedi

canım yerinde olsam son bir aşılama daha denemek isterdim. bu arada fsh yüksekmiş gerçekten. kaç yaşındasın?

canım yerinde olsam son bir aşılama daha denemek isterdim. bu arada fsh yüksekmiş gerçekten. kaç yaşındasın?

yaşım 29. ama bence bu çok yüksek bi oran değil. ha 15-20 ler olsa ok derim.(belkide bi tesellidir) hatta rahim filmimi zaman kazanmaka için özel bi hastanede çektirdim oradaki kadın doğumcu bu çok yüksek bi oran değil demişti. bak şimdi böyle söyleyince dr. gidesim geldi :) normalde 3. hiç düşünmemiştim.

benim geçen sene fsh 7,5 çıkmıştı. doktor bana yaşıma göre yüksek olduğunu söylemişti. ondan dedim canım. ama sonra düştü nasılsa. yerinde olsam son hakkımı da kullanır öyle geçerdim tüpe. sonuçta acele etmeni gerektirecek bir sorunun yok. yaşında genç. tüp bebekte yaş çok önemli bi faktör. biz avantajlıyız bu konuda.

Son düzenleme:
arkadaşlar bende dün zeynep kamile gittim randevü aldım kenan bey diye bir doktoru metetmişlerdi ona aldım burda komşumuza dördüz yapmış neyse bende ilk defa erkeğe aldım hep bayana giderim ama adetli olduğum için muayene olmaz dedim ama doktor muayene istedi eşimde izin vermedi çıktık geldik bırakıp çok mpralim bozuk yaa bende olamıyorum ama napım mecbur olduk tek tüp açık oldunca develet ilk aşılama yapıormuş bana da aşılama olacaktı ama hayal kırkıklığı bir daha ki ay kadına randevü alacağım ama ultrsandoda erkekte girebiliormuş kafam karıştı özellerde aşılama uygun yaptıran varmı bilen varmı fiyat ne kadar ortalama

evet neyseki yaş sorunu yok ama kocam 34 yaşında artık ondan geçti :)) fsh yaklaşık 4 testim var 2 si zeynep kamilde 2 si başka hastanede yaptırdıklarım onlarda 8 di . yani 8-10 arasında değişiyor. valla sen böyle yazdıkça gaza geldm yarın gideyim diyorum. ama uzman olarak kenan bey var. nasıl bi doktor bilgin varmı. gitsemmi kenan beye kararsız kaldım. birde tayfun bey ve tansel bey var ama onların randevuları ileriki tarihlerde.

zeynep kamilde hangi bölüme gittiniz. infertiliteyeyse ordakiler asistan doktorlar kız yada erkek değişiyor her ay. artık o ay şşansına ne çıkarsa. tüp bebek bölümündede bildiğim kadarıyla uzman doktorla var ve bi çoğu erkek. aşılama için adetin 2. gün ultrasonla bakılıyor doğrudur bende başta şaşırmıştım ama emin ol o kadar kötü bi durum değil kendini rahatsız hissedersen peçete götür bol bol. ve erkek doktor olayınıda kafandan at bence. zeynep kamilde öyle bi lüksün yok. ilk başlarda bende çok çekniyordum ama sonradan o kadar çok gidiip geliyorsunki utanmaya sıkılmaya vaktin bile kalmıyor.

tüp bebek bölümü randevusuz çalışıyor. ben hiç randevu almadım şimdiye kadar. doktor da seçemiyorsun. ultrasonda hangi dr varsa artık şansına. dört tane uzman var. mutlaka dört doktordan biri oluyo ultrasonda. ben hepsinden çok memnunum. hepsiyle aram çok iyi :) ama bi dr seçme şansım olsa tayfun bey i seçerdim )

doktorun kadın ya da erkek olması ne farkeder canım. bu konuyu neden bu kadar sıkıntı yapıyorsunuz? pendikte medicine hastanesi var. tüp bebek bölümünde bütün çalışanların bayan olduğunu duymuştum. ücreti de çok makul. bi görüş istersen.

Netten randevu aldım yarın sabaha. kenan beyin adı vardı mecburen ona aldım. hani gidipte beklememek için randevu alayım dedim. ben infertilite hastasıyım ya o yüzden bakmazlar diye rand. aldım. önce infertiliteye gidip onlardan dosyamı istemem lazım umarım sorun etmez ve verirler.

iyi yapmışsın canım. umarım sorun olmaz. herzaman adı geçen dr olmayabiliyor. kenan bey in hastanenin en iyi doktoru olduğunu söylüyorlar, ama biraz dediğim dedik her zaman uzlaşmak mümkün olmayabiliyo. tayfun bey daha esnek. hastanın düşüncelerine de önem veren bi dr.

canım beniim verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim. kenan beyi google araştırdım dediğin gibi biraz sert bi tipmiş bundan sebep sordum ya doktor adı biraz acaba oldum kenana gitsemmi gitmesemmi diye.. tayfun bey aklımda olsun hatta sorarım yarın ordaysa direkt onlada görüşebilirim. umarım sansıma orda olur. netteki randevuda tayfun beyi adı haziran ayındaydı.şimdi hazirana kadar beklemeyim. bakalım ne diyecekler çok şeyler okudum bugün aklım karıştı. yok rahim kalınlı falan onlar bende kaç hiç bilmiyorum. infertilite çok detay vermiyor asistan dr. hemşireye söylerken duyuyorum ama anlamlarını bilmiyorum tıp diliyle söylüyor haliyle. arada o ne bu ne diye dayanamayıp soruyorum ama kızacaklar diyede çekiniyorum

canım bak bende dün gittim Tüp bebek bölümüne. aynen ilk aşılamam infertilitede olmuştu. Dün randevu aldık Kenan Bey'den. ilk başta sekretere kayıt yaptırıyosun. Orada söyledim İnf. takip oluyodum artık burda aşılamamı yaptırmak istiyorum dedim. Dosyanı iste inf. dedi. istedim dosyam ile birlikte girdim Kenan Beyin odasına. sizin yapmanızı istiyorum aşılamamı dedim. Ben herkese yapamam nasıl yetişiyim dedi. Bende Tüp bebek ekibinin yapmasını istediğimi belirrttim. Adetimin 4. günüydü ilaçlarımda vardı. Tamam geçin ultrason yaptırın dedi. bundan sonra işlemlerinizi tüp bebek bölümünden yaptırın dedi. Ultrasona girdim sanırım oradaki dr. Hüseyin Tayfun Kutluydu. Çok sakin bi şekilde muayene etti. ne rahatsız oldum nede canım yandı.. iğnelere başladım ve cuma tekrar ultrason için çağırdılar. Eminim seninkide sorunsuz bi şekilde olucak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…