Aşılama Zeynep Kamil'de Aşılama Yaptıran Var mı ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben hala huzura eremedim ama hala 13 mmler dozu arttırınca büyüdüler demekki arttırmasak duracaklardı herçi 2 günde 2 mm normal bir büyüme dozu arttırınca da birden 16 olmaları beklenemez ama ne biliyim yavaş gidiyoruz ama doktor e2 değerin güzel dedi böyle gitmesini belkiyor cumaya 15-16 olurlar dedi inşallah olurlar pazartesi de çatlatma verebilir doz artınca ilacım da kıla kıt yetecek sanırım hatta elimde 1 kutum fazladan olmasaydı yetmicekti bile. Doktor hiç olumsuz konuşmuyo gayet güzel herşey diyo geç tepki veriyo ama artık kontrolü ele aldı sanırım bem dururlar diye korkuyorum ama cuma eğer tahminimizden daha büyük olursalar dozu düşürmek için e2 alabiliriz dedi. Demekki böyle büyürler artık iyi düşünelim iyi olsun duygunun yumoşları atak yapıp bana yetişcek :)))
Darısı başına arkadaşım..

Ben hala huzura eremedim ama hala 13 mmler dozu arttırınca büyüdüler demekki arttırmasak duracaklardı herçi 2 günde 2 mm normal bir büyüme dozu arttırınca da birden 16 olmaları beklenemez ama ne biliyim yavaş gidiyoruz ama doktor e2 değerin güzel dedi böyle gitmesini belkiyor cumaya 15-16 olurlar dedi inşallah olurlar pazartesi de çatlatma verebilir doz artınca ilacım da kıla kıt yetecek sanırım hatta elimde 1 kutum fazladan olmasaydı yetmicekti bile. Doktor hiç olumsuz konuşmuyo gayet güzel herşey diyo geç tepki veriyo ama artık kontrolü ele aldı sanırım bem dururlar diye korkuyorum ama cuma eğer tahminimizden daha büyük olursalar dozu düşürmek için e2 alabiliriz dedi. Demekki böyle büyürler artık iyi düşünelim iyi olsun duygunun yumoşları atak yapıp bana yetişcek :)))

Kızlar herkese iyi bayramlar bizim yumoşlar bayram seyran dinlemiyor yarın yine kontrol var bunaldım artık kontrollerden Allahın izni ile bir transferi görebilsem....

Kızlar herkese iyi bayramlar bizim yumoşlar bayram seyran dinlemiyor yarın yine kontrol var bunaldım artık kontrollerden Allahın izni ile bir transferi görebilsem....

sorma canım ya resmen eve hapsolduk pijamalı dolaşıyoruz havada kötü çıkamıyoruz bakalım yarın kaçar yumoş görecek ben bugün göbeğe 3 delik açtım 1 puregon , 1 menapur, 1 cetrodite hatta purgon 25 doz eksik basmış yenisini takıp 25 doz daha basadım artık göbek delik deşik 4.deliği açmayım dedim olmadı yarın fazla yaparım. bakalım bana doz düşürebilriiz dedi ama umarım düşürüpte tedavi süresini uzatmaz( birdeeşimin boğaz enfeksiyonu için dr. veridği antbiyotiğe güvenmedi yanlış verdi deyip durdu dün akşam 4 gibi fsm acile gittik. gecede 1 de öksürük başaldı haliyle gece yatınca boğaz kuruyor su içse bile. neyse gece 3,30 da kbb ci aradık medikal parka gittik yoktu. göztepeeğitim araştırmaya gittik dr. öyle kötü değil boğazınız dedi. ikan olmuyor kocam. bende dedim daha ilaçları yeni kullanmaya başladı sihitli değnek sanıyor hapı dr. gülümsedi. ve boğazım ağrıyor diye acil , acil gezip dr. ve eczacılara kendimizi güldürüp tarihe geçen ilk kişi olduğumuzu düşünüyorum (( yani 500mg lık antibiyotiğe güvenmeyip 1000 mg a çıkardı.

3 iğneyi yapıyorum ama birde bana sorun valla vücut herhangi bir reaksiyon verecek diye ödüm kopuyor ((

Eşine çok kızdım valla tam sopalık yani canım hiç düşünmüyormu 1 hafta sonra opu olacak belkide o zamana kadar iyileşmel içindir bu çabası ama antibiyotik de iyi bişey değil 1000 mg alıyor hiç mi acımıyor kendine rse benim eşim bütün gece öksürükten uyuyamasa bile hayata kalkıp gitmez acile hatta sabah iyi olmuşsa yine gitmez:) ama huy işte gitmez gitmez benimki de sonra en zamansız anlarda yumurta kapıya sıkılınca gider geçen gözünde arpacık çıkmıştı evde benim damlalarım var daha yeni benim de olmuştu çünkü aynısı baktım gel damlatalım dedim istemedi bilinçsiz ilaç kullanmazmış o sonra göz acımaya şişmeye ateş basmaya başladı bana pazar gecesi izmit dünya göz açıkmış diyor dedim bi arpacık için o kadar yol yapamam otur aşşa oku damlaların prospektüsünü damlat . 2 kere damlattım geçti hepsi ayrı bi alem.

he ya papağan gibi ezberlemiş ben antibiyotik almadan geçmiyr biliyorum kendimi deyip duruyor neymiş çocukken penisilin iğnesi falan oluyomuş hemen geçiyomuş çocuklukmu kaldı kazık kadar herif oldn kalıbına bakan adam sanar içi fos adaın. yeminle boğazım ağrıyor ökrüsük yaptı diye acillere gitmeye nasıl utandım. ama evde nasıl telasa verdi sen gelme diyor tamam git yemeğim üstünde deim. bu defa gitmiyor yani ayak yapıyor beni bekliyor bensizde gitmiyor. ama telaşını göreydim aha biraz dan ölcek heralde dersin:)) efendi derdi 1-2 gün ilaç kullanıp çabucak ayağa almakmış opuya kadar. stresi telaşı o yüzdenmiş. ama beynen ben olayı bitirdim tamam e vitaminleri keçiboynuzları çöp oldu dedim ve dr. arayıp ben tedaviyi bırakıyorum diyecektim o derece sinirlendim ama tüüüm hevesim kaçtı yani ağız tadıyla olamadım tedavimi.adam gibi k.çını korusaydıda hasta olamsaydı geberirdi sanki ( çoook kızgınım ona şeytan diyor bırk tedaviyi snirinden çatlasın diyorum ama onca ilaç iğne oluşan yumurtalrnolcak kiste dönmeyeceğini bilsem yeminle bırakıcam tedaviyi. yarın dr. keşke almasaydınz antibiyotik gibi bişey derse anında iptal edicem tedaviyi oda görsün işin ciddiyetini 500 mg antibiyotige tama etmeyip 1000 e çıkarmasının ne büyük hata olduğunu anlasın....

yahu bu bayramda ne olduysa hiç halim yok hep uykulu gibiyim hiç bayram gibi gelmior zaten dışarı falan bakamadım perdeleri kapattım hayvanlara bakamıorum..iyi bayramlar herkse

canım öncelikle iyi bayramlar. eşinin bu kadar antibiyotik düşkünlüğü hiç iyi değil. içilen her antibiyotik, virüsleri yok ederken kişinin bağışıklık sistemini de biraz daha yok ediyor. vücutta enfeksiyonlarla savaşan organizmaları da öldürüyor. böyle giderse eşinin bağışıklığı iyice düşer, en ufak enfeksiyonla bile baş edemez hale gelir. her defasında daha çok antibiyotik ve ilaç almak zorunda kalır.
benim eşim en büyük örnektir. 3-4 sene önce üst üste devamlı hastalanmaya başladı. iyileşiyordu 1 hafta sonra bir daha hastalanıyordu. hem de her defasında daha ağır ateşli bir şekilde. ayrıca enfeksiyon hemen göğsüne iniyordu. günlerce öksürükten boğulur bir şekilde uyuduğunu, ateşle sayıkladığını bilirim. 500lükten 1000lik antibiyotiklere geçti, en son iğne bile oldu. bu arada ben onunla aynı evde yaşayıp, hiç bir şeye de dikkat etmediğim halde inatla hasta olmuyordum. sonra ikimiz birden domuz gribi olduk ben öyle ayakta, parol falan türü ilaçlarla atlatırken, o neredeyse ölüyordu. o kadar ateşlendi ki, halüsinasyonlar görmeye başladı, ayrıca zatürre başlangıcı teşhisi koydular, 2 gece acilde sabahladık. koskoca adam neden böyle devamlı devamlı hastalanıyor diye bir dahiliyeciye gittik. doktor, eşime siz çok antibiyotik kullanmışsınız bağışıklığınız zayıflamış, ama mesela eşiniz çocukluğundan beri pek ilaç kullanmadığından gribal enfeksiyonlara güçlü bir bağışıklık geliştirmiş dedi. sonra 1 sene uğraştım onunla. ozon tedavisine götürdüm, grip ve zatürre aşısı yaptırttım, bağışıklığını güçlendirecek kürler yaptım. ekinezya, arı sütü, polen, propolis, çinko gibi şeylere ilk o zaman başladı zaten. artık çok çok mecbur kalmadıkça katiyen antibiyotik de aldırtmıyorum. grip oldumu hemen semptomatik tedavi içeren ilaçlar alıyor, dinleniyor, öyle atlatmaya çalışıyor. ne olur eşin de dikkat etsin sonra eşim gibi olmasın. inan çok çektik de bunları anlatıyorum.

günaydık kızlar bayram seyran demeden kontrollere devam benim yumoşlar 15 mm olmuş 8-10 tane toplicaz diyor doktorum gayet güzel dedi rahim duvarını da 8 ölçtü bugün benimkiler istikrarlı 11 ken 13 oldular şimdi 15 arada 15.5mm olan da var. aynen devam pazartesi yine kontrol var o zamana 17 yi geçmelerini bekliyoruz 18 olurlar heralde çarşamba yada perşembe de toplicaz dedi. 10 yumurtayı birden büyütmem hayli zor oldu adetimin neredeyse 20. günü toplanacak yumurtalar ama olsun napalım geç olsun güç olmasın pazartesiye kadar aynen devam. kontrolden sonra da annemlere geçtik karşıya şimdi burdayız et telaşı öpüyorum hepinizi.

iyi bayramlar kızlar. elifcim maşallah çok istikrarlı büyümüş yumurtalar. 15 mm çok güzel. pazartesi inşallah 17 olurlar. çarşamba da toplama olur hayırlısıyla. bizde annemle eve tıkıldık bu bayram. herkes bi yerlere gitti. hiç bayram gibi değil. dışarısı soğuk. koca da olmayınca insanın çıkası gelmiyor zaten.

duygucum eşine çok geçmiş olsun. inşallah çabuk toparlanır. seninde bugün kontrolün vardı sanırım? inşallah herşey yolunda gitmiştir.

sağol canım valla artık kontrolü ele aldı sanırım doktorum 2 günde 2 mm büyüyolar biraz yavaş ama içleri olgun gözüküyor herşey yolunda diyor doktorum gayet iyi diyor ben de fazla kurcalamıyorum psikoloji de çok önemli rahat bıraktım artık kendimi iğnelerimi saatinde düzgünce vuruyorum sonra işime bakıyorum yalnız büyüdükçe baskı arttı belik ağrıyor kalçama ve bacağıma vuruyor onun dışında başka bir şikayet yok şimdilik. ilk etap güzelce toplanmaları ve içlerinden birkaç tanesinin güzel olması ilk dileğim bu. sonrasında transfer de olur inşallah rahim duvarı da gayet iyi diyor doktorum. inşallah donduracak embriyom da çıkar. buna şükür yine tek yumurtalıkdan 8-10 yumurta iyi bence. 300 doza devam işte. normalde 2 günde bir çağırıyordu ve 2 mm büyüyordu şimdi pazartesi ye 3 gün vurulucam heralde 17 yi geçip 18 olmuş olurlar. zk da duygu nun 16 dan sonra çatlatma vurdurmuşlardı.sadık bey toplamak için 18-19mm olmalarını beklicem dedi. bu da hoşuma gitti daha olgun yumurta daha çabuk çatlar bence. artık hayırlısı içim rahat doktorumdan da memnunum kafam rahat bayramda da tıkır tıkır çalışıyolar hiç stres olmuyorum en güzel yanı bu aklımda hiç soru kalmıyor sadık bey genç ve kafa bir doktor rahatça şakalaşabiliyoruz inşallah işinin de ehlidir de sonucum pozitif olur :)))
sonrada darısı senin başına olur canım.

iyi geceler kızlar benimde bu sabah kontrolüm vardı bu defa sağda 12 mm 3 tane falan soldada 12 mm vardı rahim duvarı 12 dedi hatta güldü asistanyla 12 12 diye sayınca ne kadar istikrarlı hep aynı boyuttaolar dedi. hatta kendi muayene odasında değil aleb-v hanımın odasında yaptı pazartesi gene gel dedi sormak stediğiniz bişey varmı dedi yok dedim ama eşiimin antibiyotik alma işini gene sormayı unuttum bugün bayram 2.gün olmasına rağmen kalablıktı hatta bikaç transfer vardı sanırım. ama eşimin hastalığpı tamamen moralimin sıfırladı morfoloji zaten bozuk her ne kadar dr. önemsemesede ben takık durumdayım ona neyse birde inatla antibiyotik alması iyice çileden çıkardı beni neymiş bir an önce iyileşip opuya iyi olmakmış salıdan beri alıyor ilaçcı bıraksa bile hemen antibiyotik vücuttan atılacakmı ki???? kkaş yapayım derken göz çıkarıyor apr-tal. azımın tadıyla tedavimi olmadım sümüklü böcek kendine dikkat etmedi diyorum çok öfkeliyim ona bilmiyorum belkide haksızlık ediyorum bende hastalanabilirdim ama ne bilim ben hastalanmadığım için kabullenemiyorum sanırım. ne bilim zaten kaç gündür evdeydik dr. için dışarı çıkıyoruz aman aman ağır değil ama canı tatlı demekki. bugünde artık sinirlendim geliyosan gel gelmiyosan ebn anama gidiyorum kalıcam sende ne halin varsa göre dedim. geldik işte ve bu gece burdayız yarında eve sokmıycam gezdirip akşm üstü eve götürcem umarım daha da kötğ olmaz yani umarım hata etmem.

immocan senin yorumu eşimeden okuttum evet galiba bağışıklığı zayıflatıyor ilaçlar ama ben diyede ekledi çocukluğumdan beriii.... hay senin çocuklupuna. yeminle psikolojikmidir nedir anlamadım 2-3 gündür sanki benimde boğazımda sızlama var gibi korktukça başımamı gelcek nedir. birde artık ilaçlar iğneler çook canımı sıkmaya baladı dr. 300 doz veriyor ve sanırım yavş büyüyolar birde çok çıkmayacak gibime geliyor bir akşamda 3 farklı iğne yapıyorum artık iğne saati gelip eşi m iğneleri hazırlarken elim ayağım buz kesiyor(( bir an önce bitsin istiyorum bugün sabah gittiğimde kontrole 6 gün iğne vurulmuştum buna rağmen hala 12 idi ve sayısı çok değildi. birde dr. un acelesi vardı sanırım odasında görüşmek için bekleyen karı koca vardı geçerken gördüm. neyse demki umuta gitsem dr. la konuşmaya hiiiç fırsatım olmayacaktı malum onlar burdan2 kat daha yoğunlar. aman aman hiç beklemedim. bilmiyorum işte umarım sonu iyi olur

günaydın duygu lütfen moralini bozma benim de 6 gün iğne kullandığımda 11mm idiler senin gibi ilk kontrole gittiğimde de 10.5mm falan değildiler daha 10 un altındaydılar o yüzden sakın kafana takma. 12 gayet güzel bir büyüme eğer bir sonraki kontrolünde büyümelerinde bir yavaşlık görürse o zaman çıkartır dozu ilk denemendeki gibi birden mi şişsinler istiyosun temkinli davranıyor hem ne güzel hepsi 12 senin de benim gibi istikrarlı benim de 11mm 3 tane ölçmüştü iğnelerin 6. gününde hepsi bir boy güzel demişti.iğneler için de dur bakalım sen daha yeni başlıyorsun vurulurken stres olmak bile az etki etmelerine sebep olabilir güzelce stressiz bir şekilde tam saatinde vurul iğnelerini ben ne yapayım unuttum bile kaç gün olduğunu heralde toplama gününe kadar 17 gün falan iğne vurulmuş olacağım göbeğim mosmor oldu ama ben şikayet etmiyorum buna şükür netice güzel . eşine de kızmaktan vazgeç artık huylu huyundan vazgeçmez biliyorsun onun stresi seni daha çok etkiliyor. bırak ne yapıyorsa yapsın sonucu yine negatif olursa yükünü ona yüklersin bu sefer. o zaman alırsın hıncını. daha 1 hafta vurulursun kesin sen ve önümüzdeki hafta çarşamba ve cuma da görür seni. en az 3 kere gidersin böyle bu hızla büyürseler. eğer bir sonraki kontrolde 14 olursalar yine çoğaltmaz dozu iyi gidiyor der ve bekler bu da 6 gün daha iğne vurulman demek.önemli olan güzel büyümeleri ve gününe göre de iyi bence büyümeleri. sadık bey yoğundu evet ameliyat önlüğü vardı üzerinde. senden hemen sonra ben gelmişim sanırım o çiftle görüştü odasında sonra beni aldı. ordan da alev hanımın odasına geçti hasta bakmaya ben de görüşemedim odasında ama bir sorum da yoktu zaten.
bana da 3-4 tane çıkacak anca gibi geliyordu hatrlarsan ilk kontrollerimde size söylemiştim. ama sayısı artıyor zamanla moralini bozma lütfen beni de üzüyorsun gerçekten senin üzgün olman beni de üzüyor. yapma kendine bunu. hiçbirşeyi takma kafana laylaylom ol gez toz işine bak saati gelince de vur iğnelerini sonra unut inan daha iyi büyüyolar. pazartesi görüşürüz inşallah. ben de bunaldım artık normalde 27 ekim de toplarız diyordu şimdi 31 ekim yada 1 kasım diyor.5 gün daha sonra yani ben öleyim mi şimdi napayım geç olsun güç olmasın. gününe göre iyi büyümeleri. pazartesi doz hakkında daha net bir karar verir. sen de c vitamini al hasta olacam diye de kasma kendini sakınan göze çöp batar. rahat ol tatlım herşey olacağına varır sal kendini

sağol canım inşallah. ama önce sizin güzel haberlerinizi alalım hayırlısıyla. sayı fazla olduğu için yavaş büyüyorlar canım buna takılma sen önemli olan kaliteli olmaları ki doktorun da öyle göründüklerini söylemiş. tek yumurtalıkta 8-10 yumurta gayet iyi. psikolojik olarak rahatlaman da çok iyi bu da doktoruna ve merkeze güvenmekle ilgili bence. kontrolleriniz de birlikte ilerliyor duyguyla ne güzel. inşallah peşpeşe güzel haberlerinizi de alırız.

canım senin yumurtalar da maşallah çok güzel büyümüşler şimdiden 4 tane olmuşlar bile. bu sefer sağ yumurtalık daha iyi çalışıyor sanırım. yavaş büyümelerine takılma canım nihayetinde büyüyecekler hayırlısıyla bi bakmışsın 17-18 olmuşlar bile. sadık bey daha geç veriyor sanırım çatlatma iğnesini. inşallah bu sefer çok daha iyi olacak senin için.

yani ben başta 11-11-11 ve 7.5 mm diye 4 tane ölçünce ikinci kontrolde bir de dozu 300 e çıkartalım deyince dedim duruyor büyümeleri en fazla 3-4 tane bişey çıkıcak benden ama o zaman bile bozmadım moralimi neticede 4 tane toplanır 4 ü de döllenir 1. sınıf embriyo olur. hem sadece 1 tanesi konacak rahime. hiç çıkmasa bile üzülmem dedim donduracak çıkmasa bile üzülmem yani. 1 tane olsun da buna şükür. hala da ne olacağı belli değil belki hepsi boş çıkacak Allah bilir ben elimden geleni yapıyorum rabbime teslim ettim kendimi hayırlısını versin diye dua ediyorum hep.

bir arkadaşımı aradım bugün bayram tebriği için tek yumurta ikizlerine hamile kaldı kendiliğinden ikisi de kızdı cinsiyetlerini öğrendikleri gün birisinin beslenip çıkardığı pis kanla öbürünün beslendiğini ve gelişiminin geride olduğunu öğrendiler. çapa ya gittiler. diğerinin sağlıklı büyümesi için kanalı yakıp alıcaz beslenemeyen bebeği dediler. içleri el vermedi. yapamadılar. 7 aylık olana kadar taşıdı ikisini de sezeryanla aldılar bebekleri. 900 gram ve 1300 gram doğdular. doğunca su kaybettiler daha da zayıfladılar. birisi sadece 1 hafta yaşadı vefat etti. öbürü 3 ay küvezde kaldı. hep riskler atlattı.beyin kanaması miğde kanaması vs.. 2500 kg ile taburcu ettiler aldılar eve geldiler. özel bakım pamuklara sararak büyüttü annesi. ciğerleri tam gelişmemiş ağlayacak kadar sesi bile çıkmıyordu şimdi 1 yaşını geçmiş. yürüyemiyormuş. biraz etkilenmiş beyin. zekasında ve nörolojik bir sıkıntısı yok söylenen herşeyi algılıyor. göze ayrı kulak kontrollerine ayrı götürdüler. ama hala yürüyemiyormuş sağa sola dönemiyormuş hareketleri sınırlı. fizik tedavi vermiş doktor. haftada 2 kez evde de yaptırıyomuş egzersizlerini düzelir açılır demişler. ama o kız kimbilir neler çekiyor. çok zor. ben de korkuyorum erken doğumdan. o yüzden rabbimden hayırlısını diliyorum. bizim için hangisi hayırlı ise o olsun.

perhize takıldı kafam çarşamba yada perşembe toplarız dedi doktor. illa 3 günlük mü olması gerkeiyor 2 yada 4 günlük olsa ne olur bilemedim DUYGU nerdesin naapsam ben :))

iyi geceler arkadaşlar iyi bayramlar aranıza yeni katıldım ben kasım ayında aşılama yaptırıcam zeynep kamilde tecrübesi olan arkadaşlardan yardım istiyorum teşekkürler.Umarım ALLAH emeklerimizin karşılığını verir

merhaba canım hoşgeldin benim zeynep kamil de 3 aşılamam var 2 tanesi yapıldı 1 tanesi iptal oldu. sonrasında tüp bebeğe geçtim rapor çıkarttım ve raporumla gidip özel bir merkezde tüp bebeğe başladım şuan iğne kullanıyorum çarşamba yada perşembe günü yumurta toplama olucak. diğer arkadaşlarda aşılama sürecini geçirdiler hep tüp bebeğe geçmek için rapor çıkartma aşamasındalar. her türlü sorunu memnuniyetle cevaplayabiliriz sorman yeterli :)

merhaba kızlar nasılsınz nihayet evimize döndük bayramın 2.günü hastane çıkışı karşıya annemlere geçtik 1 gece kalırız diye düşnüdük ama 2 gece kaldık.baktım eşi üstünde battaneye eşofmanlarıyla geziyor iyice kurulmuş ha kalktık ha kalkıcaz derken akşam 5 oldu traik durumuna göre yolda kalıp ilaç saatini geçirmemk için 1 gece daha kaldık. neyseki yanımda fazla fazla ilaç yedeği götürmüştüm. bu sabahta erkenden yola çıktık. bugün bebek görmeye gidicez(( 2 günde evde vakit geçirelim dedik. yarınyine kontrol var bakalım kaçmm olmuşlar ama dr. az dozla tedavi süresini uzatıyorgöbeğim delik deşik dün 4 iğne birden girdi hatta morarmayan göbeğim morardı( menapur ve cetroditenin iğne ucu kalın baya baya belirgin iğne yerleri var( ve sanırım tedavi uzun olacak zk. da 9 gün iğne kullanmıştım sonra çatlatma ve opu ama burada 15 günü bulacak gibi. 20 ekimde başladım. yarın 10. gün olcak bakalım yarın ne diyecek dr. ama bence çarşamba gene çağırır ve çarş.günü ne görecek ona göre devam yada tamam diycek. ama pazartesi en fazla 14-16 olmuş olur gibime geliyor.artık hayırlısı. ve eğer budenemede başarısız olursa 3.deneme için uzuuuun br süre ara vermeyi düşünüyorum belki bahara belkide haziran gibi denerim ama 2 regl ara verip gitmiycem en azından psikolojikmen biraz rahatlayım ilaç ilaç çok canım sıkıldı artık. bakalım işe bunu sonucuna şuanki planlarım öyle.

sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz pek kimse girmemiş sanırım herkes bayram tatili için biryerlere gitti. bi yandan iyi oldu bayramda tedavi olmam hem işten izin almak zorunda kalmadım hemde eşim he kontrolde yanımda oldu dr. la konuşmalarımızda onuda çağırdım kendide bişeyler sordu dr. un söylediklerini ilk ağızdan duymuş oldu.

elifcim perhiz olayını belki pazartes gittiğinde söyle söylemezsede sen muhakkak sor.hatta not al soracaklarını. ben her gidişimde soracaklarımı not alıyorum sonra aa unuttum dememek için. zk da yanılmıyrsam pazartes yada salı hangi gün tam net hatırlamıyorum kontorole gittiğimde yasak koymuştu çarş. çatlatma yapmıştım cumada opu yapmışlardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…