iyi geceler kızlar benimde bu sabah kontrolüm vardı bu defa sağda 12 mm 3 tane falan soldada 12 mm vardı rahim duvarı 12 dedi hatta güldü asistanyla 12 12 diye sayınca ne kadar istikrarlı hep aynı boyuttaolar dedi. hatta kendi muayene odasında değil aleb-v hanımın odasında yaptı pazartesi gene gel dedi sormak stediğiniz bişey varmı dedi yok dedim ama eşiimin antibiyotik alma işini gene sormayı unuttum

bugün bayram 2.gün olmasına rağmen kalablıktı hatta bikaç transfer vardı sanırım. ama eşimin hastalığpı tamamen moralimin sıfırladı morfoloji zaten bozuk her ne kadar dr. önemsemesede ben takık durumdayım ona neyse birde inatla antibiyotik alması iyice çileden çıkardı beni neymiş bir an önce iyileşip opuya iyi olmakmış salıdan beri alıyor ilaçcı bıraksa bile hemen antibiyotik vücuttan atılacakmı ki???? kkaş yapayım derken göz çıkarıyor apr-tal. azımın tadıyla tedavimi olmadım sümüklü böcek kendine dikkat etmedi diyorum çok öfkeliyim ona

bilmiyorum belkide haksızlık ediyorum bende hastalanabilirdim ama ne bilim ben hastalanmadığım için kabullenemiyorum sanırım. ne bilim zaten kaç gündür evdeydik dr. için dışarı çıkıyoruz aman aman ağır değil ama canı tatlı demekki. bugünde artık sinirlendim geliyosan gel gelmiyosan ebn anama gidiyorum kalıcam sende ne halin varsa göre dedim. geldik işte ve bu gece burdayız yarında eve sokmıycam gezdirip akşm üstü eve götürcem umarım daha da kötğ olmaz yani umarım hata etmem.
immocan senin yorumu eşimeden okuttum evet galiba bağışıklığı zayıflatıyor ilaçlar ama ben diyede ekledi çocukluğumdan beriii.... hay senin çocuklupuna. yeminle psikolojikmidir nedir anlamadım 2-3 gündür sanki benimde boğazımda sızlama var gibi korktukça başımamı gelcek nedir. birde artık ilaçlar iğneler çook canımı sıkmaya baladı dr. 300 doz veriyor ve sanırım yavş büyüyolar birde çok çıkmayacak gibime geliyor bir akşamda 3 farklı iğne yapıyorum artık iğne saati gelip eşi m iğneleri hazırlarken elim ayağım buz kesiyor

(( bir an önce bitsin istiyorum bugün sabah gittiğimde kontrole 6 gün iğne vurulmuştum buna rağmen hala 12 idi ve sayısı çok değildi. birde dr. un acelesi vardı sanırım odasında görüşmek için bekleyen karı koca vardı geçerken gördüm. neyse demki umuta gitsem dr. la konuşmaya hiiiç fırsatım olmayacaktı malum onlar burdan2 kat daha yoğunlar. aman aman hiç beklemedim. bilmiyorum işte umarım sonu iyi olur