Aşılama Zeynep Kamil'de Aşılama Yaptıran Var mı ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ne yazıkki öyle hasta ruhlu insanlar var. müdür olunca insancıllıklarında azalma oluyor :( ne var insan halinden anlasalar biraz. seninkide gelen gideni arattığında kafasına vuracaktır ama iş işten geçmiş olacak. beter olurlar inşallah.

bu arada üsküdar mihrimah hastanesini aradım.220 tl dedi. pazartesine randevu aldım. peşinden arayıp doktorun o hafta izinli olacağını söyledi. iptal ettik :(

valla üzüldüm canım. oradaki doktorla tekniker hakikaten iyiler çünkü. herkes çok farklı fiyatlar verdiğinden ben o zaman çok araştırmıştım istersen sen de daha araştır. sonuçta ciddi rakamlar oynuyor. sen nerede oturuyordun, sana yakınmıdır uzakmıdır bilmiyorum ama o ara ben aşağıdaki şekilde not almışım:
sultanbeyli saygı hastanesi-150 tl
istanbul küçükyalı delta hospital lokal ya da tam anesteziyle, anestezi çeşidine bağlı olarak sgklılara 250-350 TL arası
bir de maltepe üniv. hastanesine sorabilirsin. yanlış hatırlamıyorsam geçende eşime 160 liraya falan mr çektiler. bu durumda hsg'de çok pahalı olmasa gerek.

bu zk beni yakında delirtecek, tüp bebek raporu değil deli raporu çıkartacağım her halde.
dün gece izmirden geldim. sabah erkenden soluğu zk'de aldım. dosyam konseyden çıkmış alıp kurul odasına götürdüm. oradaki elemanlar inceledi inceledi inceledi, sonra da siz en son ürolojiye ne zaman gittiniz dediler, eylül başı aşılama raporumuzu tüpe çevirtmeye gittik dedim. dönüp sistemden baktılar burada protokol nosu yok, temmuzda aşılama raporu verildiği zamanki protokol görünüyor sadece dediler. meğer arman bizim yeni raporap rotokol nosu girmemiş, temmuzdaki eski raporu aşılamadan tüpe çevirmiş ve tarihi geçtiği için o kabul edilmiyormuş(6 ay olmadan nasıl tarih geçiyor onu da anlamadım madem tarihi geçmiş konseyden de nasıl çıktı da anlaşılır değil) neyse bir daha gidip protokol nosu alacakmışım ama arman tatildeymiş, ptesi gelin oradan yeni protokol no alın, konseyden çıkan belgeye yazdırın sonra dosyanızı kurula teslim edin dediler. yani ptesi illa yine gideceğim. tabi dosyanın kuruldan çıkması bayram sonrasında olur her halde.
neyse oradan genetiğe gittim. kapıdaki sekreter yanında başka biriyle bilgisayarda amway kataloğu inceliyordu. kapı açık olduğundan doktoru da gördüm içeride yalnız başına oturuyordu. internetten randevular 10 gün sonrasına falan veriliyor buradan numara veriyormusunuz dediğimde, sekreter kafasını kaldırmadan "yok canım uzağa vermez randevular o kadar yoğun değil, buradan numara alamazsınız sadece telefonla ya da internetle" dedi. "ben aslında genetik testler yaptırmam lazımmı değil mi 5 dakika danışmak istiyorum, lazımsa dışarıda yaptıracağım, doktorlardan biri boşsa bir sorsam" dediğimde, "olsun onun için de randevu al" dedi. yani doktor bana ne test ne muayene hiç bir şey yapmasa da devlet o parayı kesecek demeye getirdi. neyse randevular konusunda kadınla iddialaşmayayım dedim. eve geldim, internetten en erken 31 Ekime ve 2 kasıma randevu buldum. içimden de keşke orada telefonumdan internet randevu sistemine girseydim de gösterseydim dedim.
zk'den yine sıfıra sıfır elim hiç bir işim hallolmadan dönmüş oldum. şu an çalışmıyor olmama da şükrettim, bugün sabahtan izin alsam ptesiye hayatta bir daha izin vermezlerdi diye düşündüm. patronum şimdiye çoktan senin raporun da çocuk yapman da beni hiç enterese etmiyor, yok sana izin mizin diye tavır koymuş olurdu.

hoşgeldinnnn, gerçekten kötü bir durum olmuş.. dediğin gibi çıldırmamak için sabır taşı olmak lazım. pazartesi bende z.k de olacam. 09:40 da dahiliye de 10:20 de de g. cerrahi ye randevum var. o saatlerde orda olursan görüşürüz belki.. baharla karşılaşamadık ama belki senle karşılaşırız. 1.60 boylarında zayıf sayılabilir, kısa saçlı biriyim :) gerçi sen daha erkenden gidip işlerini halledersin o saate kalmayabilirsin ama eğer o saatlerde orda olursan görüşürüz.

ya sen söyleyince hatırladım, yasaklananların arasında hayıt otuda vardı galiba.. google aktarlarda yasaklama diye bir bak istersen, ben yazdım ama oralara giremedim yasaklı. birde cumartesi gittiğinde doktora bir sor, nasıl beslenmeliyim diye :), eşim aradı şimdi akciger filmini almış raporu yokmuş, onuda yazdırmış. kan sonuçlarını almış. dahiliyeye götüreceğimiz evrağıda almış. ürolojideki kız vardı, ne kadar iyi biri diyor :)) bende kk de konuştuğum kızlarda öyle söylüyorlar dedim. o bile hemen anlamış iyi biri olduğunu :)

maşallah eşine ya ne güzel hepsini halletmiş. evet nil öyledir sıck kanlı. diğer bi sarı kafa ayşe vardı onla anlaşamıyorlarmış hatta benim opu yada transfer günü nilde eşyalarını almaya geldi tüp bölümüne oh be kurtuldum sonunda şundna demiş. (ayşe için) sonrada ürolojide çalıştığını duyduk. bakarım canım yasaklılar listesine. benimde bugün feci başım ve boynum ağrıyor işlerdenmidir yoksa regliyim ondanmı anlamadım.:((

valla üzüldüm canım. oradaki doktorla tekniker hakikaten iyiler çünkü. herkes çok farklı fiyatlar verdiğinden ben o zaman çok araştırmıştım istersen sen de daha araştır. sonuçta ciddi rakamlar oynuyor. sen nerede oturuyordun, sana yakınmıdır uzakmıdır bilmiyorum ama o ara ben aşağıdaki şekilde not almışım:
istanbul küçükyalı delta hospital lokal ya da tam anesteziyle, anestezi çeşidine bağlı olarak sgklılara 250-350 TL arası
bir de maltepe üniv. hastanesine sorabilirsin. yanlış hatırlamıyorsam geçende eşime 130 liraya falan mr çektiler. bu durumda hsg'de çok pahalı olmasa gerek.

kartal da oturuyorum. medicineye randevu aldım.23 üne. verdiğin yerleri arayacam. eğer 22 sine randevu alabilirsem çektirip 23 üne dosya açtırabiliriz belki. çok teşekkür ederim :)

hoşgeldin immo talihsizlikler bi geldimi peşini bırakmıyor insanın sanırım sana böyle oldu bu rapor işinde. ne çok uğraştın sonuçta bir türlü alamadın. ama az kaldı inş. bayram ertesine sende almış olursun raporunu. zk.da bi dr. tatilde olması ve yerine bakan başka birinin olmaması çok kötü. bu büyük bir zaman kaybettiriyor insanlara. arman izinde olduğu için nilde geçici tüpe yardıma gelmiş o yüzden. arman tatilde ise aşılama yada tüp yapanlar nereye kayıt yaptırıyolar. malum o zmanlardada üroloji bölümüne ihtiyaç oluyor.

aa ne var canım nasıl olsa herkesin vakti bol. 1 hafta armanı bekleyiversinler dönsün diye:P
yahu zk gibi tıklım tıkış bir hastanede, üstelik de rapor için herkesin ürolojiye gitmesi şartken neden tek ürolog var bir anlayabilsem???? üstelik de 2 psikiyatrist varken 1 ürolog oması daha bir enteresan:)))
aksi gibi geçtiğimiz ptesi 5 gün erken adet gördüm. bir anda ulan bu aya da yetişmezse diye korku sardı içimi şimdi.

maşallah eşine ya ne güzel hepsini halletmiş. evet nil öyledir sıck kanlı. diğer bi sarı kafa ayşe vardı onla anlaşamıyorlarmış hatta benim opu yada transfer günü nilde eşyalarını almaya geldi tüp bölümüne oh be kurtuldum sonunda şundna demiş. (ayşe için) sonrada ürolojide çalıştığını duyduk. bakarım canım yasaklılar listesine. benimde bugün feci başım ve boynum ağrıyor işlerdenmidir yoksa regliyim ondanmı anlamadım.:((

onun kurtuluşu biz gibilerin batışı olmuş bir bakıma... onlar iyi olunca işler de çabuk yürür yanii. şansımıza artık. eşim o tarz şeyleri benden daha iyi halleder sağ olsun. sgk dökümünüde, nüfus kayıt örneğini vs hepsini halletti. benim gitmeme gerek kalmayan şeylerin hepsini o halleder :) baş ağrın hastalığından olabilir. benim adetle başlayan baş ağrılarım olmuştu. 33 yaşımda yaşamıştım. 1 yıl sürdü o ağrılar.. sonra yok oldu.

aa ne var canım nasıl olsa herkesin vakti bol. 1 hafta armanı bekleyiversinler dönsün diye:P
yahu zk gibi tıklım tıkış bir hastanede, üstelik de rapor için herkesin ürolojiye gitmesi şartken neden tek ürolog var bir anlayabilsem???? üstelik de 2 psikiyatrist varken 1 ürolog oması daha bir enteresan:)))
aksi gibi geçtiğimiz ptesi 5 gün erken adet gördüm. bir anda ulan bu aya da yetişmezse diye korku sardı içimi şimdi.

o yoğunluktan ve bu yaptıklarından dolayı çıldırttıklarının gidebilmesi için 2 psikiyatrist koymuş olabilirler :)

o kadar koşuşturmacaya strese adetlerde hep şaştı. ben son 3 ayda 2-29 günde bi adet görmüşken bu adet 33.günde olmuşum 4-5 gün geç oldu. belkide iyi oldu bayram günü opu yada transfer olmıycak. her işim normal mesaide olacak.

sonay doğru demiş heralde çıldırttıkları haslara için 2 psikiyatr koymuşlar galiba :)

bir de maltepe üniv. hastanesine sorabilirsin. yanlış hatırlamıyorsam geçende eşime 160 liraya falan mr çektiler. bu durumda hsg'de çok pahalı olmasa gerek.

delta hospital de çekmiyorlarmış artık. saygı hastanesinde muayene 30 tl, rahim filmi 150 tl imiş. randevu almak istiyorum dedim, randevu veremiyoruz, 1 gün önce gelip bir kadın doğumcu ile görüşüp diğer gün sabahtan o k.doğumcu cekiyormuş. neyse ben pazartesi z.k de işimi bitirince direk oraya giderim. k.doğumcu ile görüşüp salı sabah çekip hemen verirlerse salı günü z. kamilde dosyamı açabilirim. medicine 3 te çekecek ve 2/3 gün sonra veriyoruz dedi. yani bayram sonrası tekrar izin almak zorunda kalırım. o yüzden bu saygı hastanesinde halletmeye çalışayım..

delta hospital de çekmiyorlarmış artık. saygı hastanesinde muayene 30 tl, rahim filmi 150 tl imiş. randevu almak istiyorum dedim, randevu veremiyoruz, 1 gün önce gelip bir kadın doğumcu ile görüşüp diğer gün sabahtan o k.doğumcu cekiyormuş. neyse ben pazartesi z.k de işimi bitirince direk oraya giderim. k.doğumcu ile görüşüp salı sabah çekip hemen verirlerse salı günü z. kamilde dosyamı açabilirim. medicine 3 te çekecek ve 2/3 gün sonra veriyoruz dedi. yani bayram sonrası tekrar izin almak zorunda kalırım. o yüzden bu saygı hastanesinde halletmeye çalışayım..

madem bir an önce çektirmek istiyorsun medikal parkta çektir paradan dolayımı araştırma yapıyosun. yada echomar gibi radyoloji merkezlerine git onlarda hemen sonuç veriyor hatta pazar günü bile çalışıyor olabilirler. medikal park 260 tl falan ekstra ultrasoın derse istemiyorum dersin 500 tl ye falan getirmezsin fiyattı. bi konuş derim.

hoşgeldinnnn, gerçekten kötü bir durum olmuş.. dediğin gibi çıldırmamak için sabır taşı olmak lazım. pazartesi bende z.k de olacam. 09:40 da dahiliye de 10:20 de de g. cerrahi ye randevum var. o saatlerde orda olursan görüşürüz belki.. baharla karşılaşamadık ama belki senle karşılaşırız. 1.60 boylarında zayıf sayılabilir, kısa saçlı biriyim :) gerçi sen daha erkenden gidip işlerini halledersin o saate kalmayabilirsin ama eğer o saatlerde orda olursan görüşürüz.

ben sabah 8:30 da hastanede soluğu almaya kararlıyım ama belki üşenip geç uyanırsam seninle aynı saatlerde de gelebilirim. ben de 1,68 boyunda, toparlak, bakır kumral saçlı (saçlarım çok uzun ama hep topludur) biriyim. üzerimde de ekseriya ya eşofman ya da kargo pantolon, t-shirt, spor ayakkabı falan olur. oraya gelenlerin çoğu fazlasıyla genç olduğundan ben de 36 yaşında olduğumdan aslında kolaylıkla seçersin, yani tanıman zor olmaz. asıl ismim de nevin. karşılaşırsak muhakkak seslen.
o yoğunluktan ve bu yaptıklarından dolayı çıldırttıklarının gidebilmesi için 2 psikiyatrist koymuş olabilirler :)
valla doğrudur. ben imza için psikiyatriste gittiğimde, klasik her hangi bir psikiyatrik rahatsızlığım olup olmadığını sormuştu. yok ama, bu hastaneye biraz daha gidip gelirsem yakında olacak demiştim. inan 8 aydır takatim kalmadı artık, uzatmaları oynuyorum. arabayı park ettiğim ispark görevlileri bile beni öğrendi "yine mi geldin, senin işin daha bitmedi mi abla" diyorlar.

madem bir an önce çektirmek istiyorsun medikal parkta çektir paradan dolayımı araştırma yapıyosun. yada echomar gibi radyoloji merkezlerine git onlarda hemen sonuç veriyor hatta pazar günü bile çalışıyor olabilirler. medikal park 260 tl falan ekstra ultrasoın derse istemiyorum dersin 500 tl ye falan getirmezsin fiyattı. bi konuş derim.

bişey gördük falan derlerse insan ister istemez korkup çekmek ister :)) ben pazartesi en geç salı sabahı bu işi hallederim gibime geliyor. tabiii inşallah hastalığım tam anlamıyla bitmiş olursa... kardeşim medikal parkla konuşmuştu. o gün neresi uygun olur çekeriz derse oraya koşacam :)

bu zk beni yakında delirtecek, tüp bebek raporu değil deli raporu çıkartacağım her halde.
dün gece izmirden geldim. sabah erkenden soluğu zk'de aldım. dosyam konseyden çıkmış alıp kurul odasına götürdüm. oradaki elemanlar inceledi inceledi inceledi, sonra da siz en son ürolojiye ne zaman gittiniz dediler, eylül başı aşılama raporumuzu tüpe çevirtmeye gittik dedim. dönüp sistemden baktılar burada protokol nosu yok, temmuzda aşılama raporu verildiği zamanki protokol görünüyor sadece dediler. meğer arman bizim yeni raporap rotokol nosu girmemiş, temmuzdaki eski raporu aşılamadan tüpe çevirmiş ve tarihi geçtiği için o kabul edilmiyormuş(6 ay olmadan nasıl tarih geçiyor onu da anlamadım madem tarihi geçmiş konseyden de nasıl çıktı da anlaşılır değil) neyse bir daha gidip protokol nosu alacakmışım ama arman tatildeymiş, ptesi gelin oradan yeni protokol no alın, konseyden çıkan belgeye yazdırın sonra dosyanızı kurula teslim edin dediler. yani ptesi illa yine gideceğim. tabi dosyanın kuruldan çıkması bayram sonrasında olur her halde.
neyse oradan genetiğe gittim. kapıdaki sekreter yanında başka biriyle bilgisayarda amway kataloğu inceliyordu. kapı açık olduğundan doktoru da gördüm içeride yalnız başına oturuyordu. internetten randevular 10 gün sonrasına falan veriliyor buradan numara veriyormusunuz dediğimde, sekreter kafasını kaldırmadan "yok canım uzağa vermez randevular o kadar yoğun değil, buradan numara alamazsınız sadece telefonla ya da internetle" dedi. "ben aslında genetik testler yaptırmam lazımmı değil mi 5 dakika danışmak istiyorum, lazımsa dışarıda yaptıracağım, doktorlardan biri boşsa bir sorsam" dediğimde, "olsun onun için de randevu al" dedi. yani doktor bana ne test ne muayene hiç bir şey yapmasa da devlet o parayı kesecek demeye getirdi. neyse randevular konusunda kadınla iddialaşmayayım dedim. eve geldim, internetten en erken 31 Ekime ve 2 kasıma randevu buldum. içimden de keşke orada telefonumdan internet randevu sistemine girseydim de gösterseydim dedim.
zk'den yine sıfıra sıfır elim hiç bir işim hallolmadan dönmüş oldum. şu an çalışmıyor olmama da şükrettim, bugün sabahtan izin alsam ptesiye hayatta bir daha izin vermezlerdi diye düşündüm. patronum şimdiye çoktan senin raporun da çocuk yapman da beni hiç enterese etmiyor, yok sana izin mizin diye tavır koymuş olurdu.

üzüldüm rapor sürecinin aksamasına. pazartesi teslim edersen salı kurula girmiş olur en azından. 30 ekimde de çıkmış olur. umarım en kısa sürede halledersin.

ben sabah 8:30 da hastanede soluğu almaya kararlıyım ama belki üşenip geç uyanırsam seninle aynı saatlerde de gelebilirim. ben de 1,68 boyunda, toparlak, bakır kumral saçlı (saçlarım çok uzun ama hep topludur) biriyim. üzerimde de ekseriya ya eşofman ya da kargo pantolon, t-shirt, spor ayakkabı falan olur. oraya gelenlerin çoğu fazlasıyla genç olduğundan ben de 36 yaşında olduğumdan aslında kolaylıkla seçersin, yani tanıman zor olmaz. asıl ismim de nevin. karşılaşırsak muhakkak seslen.

valla doğrudur. ben imza için psikiyatriste gittiğimde, klasik her hangi bir psikiyatrik rahatsızlığım olup olmadığını sormuştu. yok ama, bu hastaneye biraz daha gidip gelirsem yakında olacak demiştim. inan 8 aydır takatim kalmadı artık, uzatmaları oynuyorum. arabayı park ettiğim ispark görevlileri bile beni öğrendi "yine mi geldin, senin işin daha bitmedi mi abla" diyorlar.

Hadi inşallah karşılaşırız... iş dışı bende de ya kot, ya tayt, ya eşofman, spor ayakkabı olur. bende 39 olduğum için sende hemen farkedersin :)
8 ay çok uzun zaman... ama eşimin dediği gibi bir yola girdik, yapılması gereken ne varsa yapacaz artık :) sabret... inşallah bu sefer biter.. bi daha oralara ayak basmazsın :)

kızlar bahar yaklaşık 1,5 yıldır zk ya gidiyor bende kasımda 1 yılımı dolduracaktım moralinizi bozmayın. ama şmmonun talihsizliği 8 aydır gidiyor olması ve şuana kadar aşılama dahi yaptıramamış olması. yanılmıyorum dimi nevin. yani aşılama hiç olmadın bu zmana kadar doğrumu hatırlıyorum? kızlar netten habire birbirmizi tarif ediyoruz ama daha kimse birbirni görmedi bir tek baharla elif karşılaştı. gelin hep birlikte toplaşalım derim :) herkes buluşma için birazcık fedakarlık yapcak o kadar. :34:

neye sinirleniyorki hatun özel değilmi ora ne kötü davranmaya hakkı yok yada buna müsade etmiycen. ama bu sebpten aklında soru işaretleri varsa biraz daha düşün orayı sonuçta 2800+42+ilaçlar olacak. yine 3500 tl yi bulur. ama diğer merkezleri düşünürsen tabiki aralarında en az 1000-1500 tl fark olacak. yada vermişken onuda gözden çıkartıp tamamen tüp bebek merkezini tercih et. eurofertil yada umut gibi. yeditepe cem beyde iyi diyorlar. hatta zk nın tüp bölümünün kurucularındanmış daha sonra sebepsiz yere görevden alındığı yazıyordu. Daha sonra kenan gelmiş başa nette öyle okudum.

acaba neden alınmışki görecden kafama takıldı bak şimdi...dün gittim görüştüm çok olumlu geçti tabi biarz pahalı ama çok alçakgönüllü birisi durmumla uzun uzun ilgilendiler asistanıyla..amliyattan dödüm dedim oda bir de ben bakayım belki gerçekten amlitalıksa işin amliyat yaparız dedi dopleri istedi gösterdim bakayım dedi bende..bende müsait değilim maddi manevi yıprandım muyene olmam dedim..ücretsiz dedi tamam o zaman dedim muayene etti orasıda acıbadem gibi aynı...neyse ben vajinusmus olduğumdan gerildim yine rahatlatmaya çalıştı beni..dedi bu çikolata kisti müsinöz kist değil deneyebilirsin tüp bebek dedi..istersen amliyat ederiz normal yollada olabilir dedi..bende yok dedimm.tüpe kararlıyım dedim..fiyat konusunda açıkcası araştıryrum dedimm tabi haklısınız sizde dedi..sonra fiyat için başka bir odaya geçtik hemşireler detaylıda anlttı oda kağıt verdi..fiyat 385o cem bey gerekli görürüse bir kaç test isteyebilirmiş adetliylen onlarda 250 300 tl civarmış bir de ilaç parası işte artık ne kadar olursa bana..adet günü durumuma göre..elimde ilaç var dedim biraz olur dediler neyse..cem beyde kartını verdi beni herkonuda arayabilirsiniz soru sormak için dedi..öle memnun kaldım..

kafamda baya karıştı medicinedeki figen hanıma fiyat konusunda indirim istemeye çalışırken lafı ağızma tıktı kendi imkanlarımla yaptıryorum eşim pek karışmıyor dedim o anda valla gördünüz aylin hanımcım devlette neler yaşadınız o zaman paraya kıyacasınız gibi laf etti paramın hazır olmadığını düşündü sanırım o an..ikinci kere geliorum ya oraya..halbuki hazır yani..ben sadece indirim olurmu diyecektimm bir de fazla ekstradan bir şey çıkrmı ..neyse öyle biraz içim buruk çıktım gibi..yoo dedim param hazır dedim sonra..medicine yeditepeden 1000 tl ucuz başka bir şeyde istemeyeceğine söz verdi yani tahlil..ama bu ultrsona ücret alınması saçma bence oda o paranın içinde dahil olması şart

canım figen hanımın biraz donuk bir yapısı vardır ama asla çabuk sinirlenen birisi değildir seninle ilgili değildir kızgınlığı önyargılı olma neticede biryer seçmek zorundasın bu kadar incelersen hiçbir doktoru beğenmezsin. muayne ücreti 42 tl medicine de. kontrol süresi de 10 gün. yani 10 gün sonra bi 42 daha ödeyecekmisin onu bilemiyorum. yoksa 2800 tl nin içinde takipler de dahil mi konuşman lazım. bir de e2 ve progesteron da dahil değil bu fiyata. e2 ye 17 tl ye bakıyoruz demişti bana fiyat sorduğumda.

cnm ne bilim işte gerçi çokta önemli değil benim için ilgi olması normal davranılsın kafama merkez yatsın fiytta uysun yeter..figen hanım hiç bir tahlil istemeyecğini söledi kesinlikle...sekreterden de öğrendim ultrson 42 tl ödeniyor dedi en başta ama sonra ödenmiyor herlde dei kesin de konuşmadı kafama takıldı..birde şurdan şüphe ettim 2800 hastaneye yatırıosunuz diyip duruyorlar demkki figen hanımın takibi ücretlimiki..telefonla da arayıp sordum sekreter sadece 42 tl dedi..fiyat konusunda çok uygun yer bana adeta çok iyi ..ama ne bilim başarı oranlarını hiç bilmiorum..eşimin arkadaşı işyerinde denemiş taa karşıdan gelmiş olmamış tüp gerçi allahın işi olur olmaz ona bakmaz o işte..yeditepeyi çok beğendim yani cem beyi çok ilgilendi hastalık kist durmumla ücretsiz muyene etti ısrarla bakmak istedi..birazda alçak gönüllü sanırım internette araştırdım çoğu olumlu yazılar ama olumsuz da var..kartını verdi her konuda soru için arayabilirisn dedi..hastane lüks ama çok dar bir yer upuzun sivri böle medicine bile ordan geniş ferah o knuda

canım ne güzel bir hamna da halletmişsin çok iş... bu ay başlayacak olabilmene çok sevindim bence acele et ve bu fırsatı değerlendir. ilaçları bor alacak emin ol çoook eczane var. sadık beyi ben beğendim. ilk gittiğimde bana biraz sıradan gelmişti konuşmaları ama sırf benim şüpheciliğimden kaynaklanıyordu bu. eşim de çok beğendi ve bütün konuştukları mantıklıydı. tedavinin gidişatı ile ilgili yorumları vs.. ayrıca bana da 1 kez gebe kalmış olman ve yaşının genç olması çok önemli bir faktör deyip %70 e kadar başarı olur demişti. senin için de 2 doktor da aynı şeyi söylemiş. ilgi ile ölçme bence doktorları istanbul tüp bebek de ucuz ve güleryüzlü ama sanki orda insanlara çok daha fazla deneme yaptırıyolar gibi geldi bana baksana daha şimdiden ilki doz denemesi işin filan demiş. yani tutmazsa 2. de tuttururuz gibi. ne biliyim tuhaf geldi bana. o merkezin sahibi aret bey neticede ben bazen duygu gibi fazla ilgiden de şüphelenirim :) bize de ne yapsalar boş bu doktorlar :) bu ay başlayacak olman çok güzel bir gelişme kendin için en iyi kararı sen verirsin canım hakkında hayırlısı olsun.

bende çok sevindim bu ay başlayabileceğime acele ediyorum ama adet olmayacağım diye korkuyorum bi yandan. bu iş için bayramı ist da geçiricem sanırım adet olmasam bile her an olabilirim. sadık beyi bende beğendim. konuşmaları çok gerçekçi ama biraz ezbere konuşuyor sanki yani karşısındaki hastaya özel tedaviden bahsetmek yerine daha çok rutin tedavi aşamalarını anlattı durdu. fazla ilgiden bende şüpheleniyorum duyguya da yazdım. sırf bu yüzden gitmeyebilirim de. gebeliğimin ne zaman oluştuğunu sordu emre bey geçen sene bu aylarda dedim o zmana inşallah tarih tekerrürden ibarettir diyelim dedi:) çok kararsızım şu an. anlattıklarımdan sonra eşim eurofertilde yaptıralım dedi. sanırım adetim gelene kadar net karar veremiyecem.[/QUO

:))) benim gibi olanlar varmış demek bende fazla ilgiden şüphelenirim doktor olsun kim olursa olsun bu beni fazla şüpheci yaptım ne kadar kuruntulusun diolar ehvamlı detaycı..napayım yaa huyum bu ..elimde değil...bende elif gibi biraz kör cahil olmak istiorum ama yine eski halime dönüyorumm:)))

canım ne güzel bir hamna da halletmişsin çok iş... bu ay başlayacak olabilmene çok sevindim bence acele et ve bu fırsatı değerlendir. ilaçları bor alacak emin ol çoook eczane var. sadık beyi ben beğendim. ilk gittiğimde bana biraz sıradan gelmişti konuşmaları ama sırf benim şüpheciliğimden kaynaklanıyordu bu. eşim de çok beğendi ve bütün konuştukları mantıklıydı. tedavinin gidişatı ile ilgili yorumları vs.. ayrıca bana da 1 kez gebe kalmış olman ve yaşının genç olması çok önemli bir faktör deyip %70 e kadar başarı olur demişti. senin için de 2 doktor da aynı şeyi söylemiş. ilgi ile ölçme bence doktorları istanbul tüp bebek de ucuz ve güleryüzlü ama sanki orda insanlara çok daha fazla deneme yaptırıyolar gibi geldi bana baksana daha şimdiden ilki doz denemesi işin filan demiş. yani tutmazsa 2. de tuttururuz gibi. ne biliyim tuhaf geldi bana. o merkezin sahibi aret bey neticede ben bazen duygu gibi fazla ilgiden de şüphelenirim :) bize de ne yapsalar boş bu doktorlar :) bu ay başlayacak olman çok güzel bir gelişme kendin için en iyi kararı sen verirsin canım hakkında hayırlısı olsun.

bende çok sevindim bu ay başlayabileceğime acele ediyorum ama adet olmayacağım diye korkuyorum bi yandan. bu iş için bayramı ist da geçiricem sanırım adet olmasam bile her an olabilirim. sadık beyi bende beğendim. konuşmaları çok gerçekçi ama biraz ezbere konuşuyor sanki yani karşısındaki hastaya özel tedaviden bahsetmek yerine daha çok rutin tedavi aşamalarını anlattı durdu. fazla ilgiden bende şüpheleniyorum duyguya da yazdım. sırf bu yüzden gitmeyebilirim de. gebeliğimin ne zaman oluştuğunu sordu emre bey geçen sene bu aylarda dedim o zmana inşallah tarih tekerrürden ibarettir diyelim dedi:) çok kararsızım şu an. anlattıklarımdan sonra eşim eurofertilde yaptıralım dedi. sanırım adetim gelene kadar net karar veremiyecem.
Sadık bey ilk görüşmede bana da standardı anlattı şemadan süreci gösterdi anomali ile ilgili ilk etapta bir sorun olmayacağını hatta gebeliği taşıyabilecek boyutlarda olduğunu söyledi hsg ye bakarak bana da itici gelen tArafı şu olmuştu ben gebelikten sonra 3 aşılama geçirdim hiçbirisi tutmadı acaba tüpümde sıvı mı var ya tüp de tutmazsa demiştim o da içinin rahat etmesi için adetten sonra gel bi sulu ultrason yapalım ama ben e gerek yok dedi sonrada eğer ilk deneme tutmazsa histeroskopi yapıp bakarız demişti. Bende senin emre bey se olduğu gibi eşime daha şimdiden ilki tutmaz histeroskopi yaparız demeye getiriyor sevmedim bu adamı demiştim ama eşim de yapılması gerekeni anlattı eğer tutmazsa araştırılır dedi işte dedi çok şüpheciyim diye kızdı bana sonra düşününce aynen senin gibi onun söyledikleri mantıklı oturallı gerçekçi geldi bana
ben ilaç yazdırmaya gittiğimde yaşar diye bir bayan vardı asistandı sanırım aslı gibidiri aldı benden hatta ben zk nın doyasını verdim oona içinden ne lazımsa kopaylarını alaın dosyayı bana geri verin zk. götürcem çünkü dedim. ben hemşire odasında ilçaların sisteme girilmesini beklerken odakopyalarını alıp bana dosyayı getirdi içinden ne aldı bilmiyorum. ama zaten benim kendime oluşturduğum 2kg luk dosyam baş ucu kitabım gibi her gün yanımda taşıyorum. hatta cmtesi karşılaşırsak gösteririm dosyamı ne demek istediğimi anlarsın :D götürcem yanımda gene eksik bişey varsa içlerinde alırlar. foto ise eşimin ve benim yaklaşır 5- er 10 ar adet czdanımda taşıyorum. ben zaten folik içiyordum evde folic plus vardı günde 3 tane alıyordum bitiyor sonra folbiol alcam daha kolay günde 1 tane.
Evet adı yaşar benimde o aldı fotokopileri muayneme de o girdi folbiol daha kolay hemde 1,5 tl ucuz canım.

canım figen hanımın biraz donuk bir yapısı vardır ama asla çabuk sinirlenen birisi değildir seninle ilgili değildir kızgınlığı önyargılı olma neticede biryer seçmek zorundasın bu kadar incelersen hiçbir doktoru beğenmezsin. muayne ücreti 42 tl medicine de. kontrol süresi de 10 gün. yani 10 gün sonra bi 42 daha ödeyecekmisin onu bilemiyorum. yoksa 2800 tl nin içinde takipler de dahil mi konuşman lazım. bir de e2 ve progesteron da dahil değil bu fiyata. e2 ye 17 tl ye bakıyoruz demişti bana fiyat sorduğumda.

cnm ne bilim işte gerçi çokta önemli değil benim için ilgi olması normal davranılsın kafama merkez yatsın fiytta uysun yeter..figen hanım hiç bir tahlil istemeyecğini söledi kesinlikle...sekreterden de öğrendim ultrson 42 tl ödeniyor dedi en başta ama sonra ödenmiyor herlde dei kesin de konuşmadı kafama takıldı..birde şurdan şüphe ettim 2800 hastaneye yatırıosunuz diyip duruyorlar demkki figen hanımın takibi ücretlimiki..telefonla da arayıp sordum sekreter sadece 42 tl dedi..fiyat konusunda çok uygun yer bana adeta çok iyi ..ama ne bilim başarı oranlarını hiç bilmiorum..eşimin arkadaşı işyerinde denemiş taa karşıdan gelmiş olmamış tüp gerçi allahın işi olur olmaz ona bakmaz o işte..yeditepeyi çok beğendim yani cem beyi çok ilgilendi hastalık kist durmumla ücretsiz muyene etti ısrarla bakmak istedi..birazda alçak gönüllü sanırım internette araştırdım çoğu olumlu yazılar ama olumsuz da var..kartını verdi her konuda soru için arayabilirisn dedi..hastane lüks ama çok dar bir yer upuzun sivri böle medicine bile ordan geniş ferah o knuda
Valla bence sana hem yakınlık hem fiyat olarak mesicine uygun birkere 42 ödüyosun bence sonraki takipler zaten 2800 ün içine giriyodur. Ama karar senin hangisi içine siniyorsa medicine da başarılı ben çok duydum orda tutanı yeni ama başarılı bence ayrıca rabbim nasip ettikten sonra merkez besile bence seç birini kafan rahatlasın

Back
X