• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Zeynep Kamil'de Aşılama Yaptıran Var mı ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
neferalem canım eğer özel yaptıracaksan gruplar belli. acıbadem madikal park memorial alman hastanesi amerikan hastanesi lüks grup. buralara girersen 5000 i geçtim 6 yada 7000 den aşağı çıkabileceğini sanmıyorum. eurofertil, umut, istanbul tüp bebek, bahçeci fulya falan da yine bu işin en iyileri ama fiyatları daha normal olan grup. bir de normal özel hastaneler var. medicine hospital gibi. kadıköy şifa gibi. medicine da 2800 tl hastaane alıyor ilaçlarınla heralde bi 4000 tl tutar. ama bilemezsin eğer ucuz ilaç işe yararsa çok uyguna da gelebilir. maddiyatı düşünüyorsan evine de yakın medicine ı deneyebilirsin.

cnm zaten eurofertilde baya lüks grubuna girior bu fiytalarla memorille aynı oraylada görüşmüştüm zaten 5 bin e yakın fiyattı zaten eurofertildede 4100 tl kdv dahl oda 5000 tl ek hizmetler ilaçlar da dahil olduğu vakit 6 binden fazla...embirrikop denilen alet bir orda varmış birde memorialde öle sölediler o gün ..ama acıbadem bizde de var demişti

iyi akşamlar kızlar nasılsınız. eşimi gribi geçince iyileşti ve h. sonu gezmelerine başladık zaten cmtesi çalışıyor bugünde 12 de çıktık evden akşam19,30 -20 gibi eve geldik. yarında zk.da geetikten randevu almıştım sabahtan gideceğiz birlikte bakalım dr. herhangi bir test uygun görecekmiş yoksa şu aşamada size gerek yokmu diyecek ama en azından bir kromozom testi yapmasını isterim yada yaptırması gerek..

bu arada adetim hala gelmedi hiç şaşmazdı 19 ağustos, 16 eylül 13 ekşmde olmam gerekiyordu hadi 1 3 olmasın 15-16 sı olsun sorun değil ama ne ağrı ne sancı ne lekelenme hiç bir belirti yok:((( hayır geç gelsin sorun değil ama aklıma şey geliyor incir kürü yaptım ya onlar yumurta oluşturdu ve yumurtalar çatlamadıda kistemi çevirdi:((( er yada geç adetim gelirde gidersem ve kist var derse kendime çok ama çok kızarım çünkü bende hiç kist olmuyordu ve eğer bu ay olduysa kesiin incirden oldu diyecem:((( eşimdesürekli soruyor adetin geldimi ne zman gidicez falan diye bende yok gelmedi diyorum. adam işyerinde ne düşünse beğenirsiniz acaba menapozamı girdi:)) yuuh daha neler dedim birden pat diye girmemki. belirtisi olur heralde dedim. düşünsenizse fsh 12 ile meapoza giren ilk kişi ben olup tıp tarihine geçerim heralde. ama bir yandan da kocama yuh dedim ama olurmu olurmuş allahın işi bellimi olur :(((

baharcım ben paramın hesabını çok şükr biliyorum bizdede kocam bilmez ama ben banklarlar uğraşmam onun hesaba yatırırım maaşı o netten ödemeleri yapar harçlık vs.lazım oluncada ben çekerim bankadan pay ederim ikimize. cimri değilim ama savurganlığı sevmiyorım mesele geresiz kıyafet almak gibi. ama savurgan olmayıncada millet cimri diyor ama umrm değil valla parayı ebn kazanıyorum milletin isteğine göremi harcıycam kazancımı zor kazanıyoruz:((

nefercim valla eşime o lafını bugün yeri geldi yine hatırlattım hatta iş görüşmesine gittiğim bi yerden geçiyorduk arabayla dedim buraya geldim iş görüşmesine aa neişin vardı evlimiydik ozman dedi.tabiki evliylik yoksa buralarda ne işim vardı dedim. sürekli iş bul diyordun anam 30 yıl çalıştı bacım hala çalışıyor çalışmazsan seni boşarım gibi bir af etmişti. yok yaa öylemi demiştim bende çok ağır konuşmuşum dedi. bu sebepten 4 yıldır sürekli bu lafını başına kakarım hatta bak sen böyle konuştun allahında zoruna gitti bebek olmuyor diye içini açıtmak için acıtasyon yapıyorum :))
gelelim senin eurofertil olayına o dosyadan herkese veriyorlar bana vermişlerdi mesela tüp bebek 3750 +18 KDV = 675 kdv si toplamda 4.425 tl yapıyor. bu hesaplama sallamasyon bir rakam üzerinden .mesela ben raporlu gidicem ya 1500 + %18 kdv (270TL) 1770 tl ödüycem merkeze. sözde pekşin öderseniz kdv almayız dedi ama ödemezse peşin belki kdv yi alırlar. yani rakamın üstüne %18 KDV ekle (örnek hesaplama 1500 x 18 sonra % işaretine bas. 270 tl çıkar kdv belkide biliyosundur ama ben yinede yazayım dedim.)

elifcim adetin hayırlı olsun sen geç alur olur bana yetişirsin birlikte başlarız diyordum ama sen geç oldun 2 gün ama bende hala tık yok:(( zaten 30 günde bir adet olurdum hep ama yaklaşık 5 gün önceden kahverengi lekenlemeler başlardı bu ay hiç bir belirti yok:(( umarım bu h.içi olurum.

cnm zaten eurofertilde baya lüks grubuna girior bu fiytalarla memorille aynı oraylada görüşmüştüm zaten 5 bin e yakın fiyattı zaten eurofertildede 4100 tl kdv dahl oda 5000 tl ek hizmetler ilaçlar da dahil olduğu vakit 6 binden fazla...embirrikop denilen alet bir orda varmış birde memorialde öle sölediler o gün ..ama acıbadem bizde de var demişti

canım 4100 +kdv yani =4838 TL sadece işşlem parasmı yoksa ilaçlarda dahilmi bu rakama. ben görüştüğümde yanılmıyorsam 3750+ kdv demişlerdi zammı yaptılar acaba. hani raporsuz ilk defa gelsem size kaç lira demiştim o rakamı söylemişlerdi. ama ilaçlar hariçti sanırım zaten paylaşmıştım siznle fiyatları. mailimden bakarım yine. bu arada embriyoskopla takip olayı yumurta çok çıkar ve döllenen yumurta sayısı 4 veya 4 ten fazla olursa emriyoskop takibini öneriyorlarmış. haa istemezsen yine istemezsin ve 500 lirayı vermezsi mecbur değilsin ani. ama onlar para koparmak için yok olsa çok iyi şöyle avantajı var böyle + sı var derler o an ulan bu kadar para bi 500 lirada buna vereyim dersin / deriz.

Eurofertil 474 70 47 Aslı Hn.
Raporlu ücreti;
1500 TL+KDV + ilaçlar (700-1200 arası)
Transfer gerçekleşmezse iade yok 2. Deneme raporlu hasta gibi kabul edilip
1.100TL +ilaçlar şeklinde olacak.
Adette gidildiğinde tedaviye başlamadan 100 TL ultrason ücreti ödenecek
Embriyo dondurma 1 yıllık 300 TL.
Toplama ve transfere hakan bey gelsin dersek 100+100 TL daha ödenecek.
ZK.dan gittiğimiz tüm tahlillerimiz olduğun ayrıca tahlil istenmeyecek.
Sonuç negatif oldu ve Rapor hakkım bitti ise eski hastaları olduğumdan ücret ;
2.800 TL + KDV + ilaçlar (özel cebimden alacağım) + ultrason

Direkt özel hasta ücreti;
3.750 TL + KDV + İlaçlar + ultrason

nefercim sen 4100+ kdv diyorsun ya demekki zam geldi:(( benim adığım bilgiler böylemiş 05.09.2012 de.

yazgım merhaba burda bıtek senı tanıyorum komsum olarak geçenlerde msj gördüm ama ben yazamıyorum yenı üye olduğum için agrlarım çoktu hiç pc başına geçememiştim kendimi hatırlatıyım zk aşılama yapıp hamile kalmıştım.bebeğim iyi çok şükür 7 haftalık olduk kalp atışlarını gördüm Allahım bugüzel mutluluğu en yakın zamanda sizlerede yaşatır inşallah

yazgım merhaba burda bıtek senı tanıyorum komsum olarak geçenlerde msj gördüm ama ben yazamıyorum yenı üye olduğum için agrlarım çoktu hiç pc başına geçememiştim kendimi hatırlatıyım zk aşılama yapıp hamile kalmıştım.bebeğim iyi çok şükür 7 haftalık olduk kalp atışlarını gördüm Allahım bugüzel mutluluğu en yakın zamanda sizlerede yaşatır inşallah

slm canım içerenköy belediyenin orda oturan arkadaşımızdın sanırım. (komşum dediine göre:) zk. daaşılama yapmıştın ve tutmuştu sanırım. hamileliliğin devam etmesine sevindim canım. zk.ya başlayıp aşılama ile hamile kalan şanslı birisin bir başka ark.ç daha vardı sen gibi ama senden önde bebeği epeyce büyümüştür heralde artık yamıyor buraya. bebeğinin kalp atışlarını duymanda çok güzel inş sağlıkla kucağına alırsın canım. şuan için ikinizde iyiyseniz bundan sonrasındada dikkat et kendinede bebeğine.

adetim geldi baharcım gerek kalmadı teste filan 2 gün gecikti ama bu sefer çok lekelenme olmadı. dün sabah lekelenme geldi kahverengi 1 kez. sonrasında gün içinde lavaboya gittiğimde pembeye dönmeye başlamıştı. bu sabah da kırmızı bir şekilde söküldü. çok sevindim bu işe çünkü tedavilerden dolayı 3-4 gün lekelenme şeklinde sürer gelmezdi. birden gelmesi mutlu etti beni nedense :) çok uğraştırmadan söküldü yani. bu yüzden ara vermenin rahim açısından da iyi olduğunu düşünüyorum ben.

aret beyin o olayını duymuştum bende. işte nerden nereye baksana bir yerden bırakıp başka biryerden başlamış. rüyan hayra çıksın canım insan rüyada bile olsa çok etkileniyor ben hüngür hüngür ağlarken bile sanki gerçekte ağlamış oluyorum uyandığım zaman genelde de bebekle hastane ile ilgili şeylerde ağlıyorum rüyamda o kadar içten ve gerçek ağlamışım gibi oluyor ki uyandığımda etkisinden kurtulamıyorum.
bugün benim adetimin 1. günü salı gününe aldım randevumu gidiyorum başlıyoruz Allahın izni ile. 10 gün iğne vurulsam arefe günü yada bayramın 1. günü opu oluyor. artık bayram sonu da transfer olur inşallah. rabbim hayırlısını versin.

Hadi gözün aydın, inşallah herşey yolunda gider. :)

iyi akşamlar kızlar nasılsınız. eşimi gribi geçince iyileşti ve h. sonu gezmelerine başladık zaten cmtesi çalışıyor bugünde 12 de çıktık evden akşam19,30 -20 gibi eve geldik. yarında zk.da geetikten randevu almıştım sabahtan gideceğiz birlikte bakalım dr. herhangi bir test uygun görecekmiş yoksa şu aşamada size gerek yokmu diyecek ama en azından bir kromozom testi yapmasını isterim yada yaptırması gerek..

bu arada adetim hala gelmedi hiç şaşmazdı 19 ağustos, 16 eylül 13 ekşmde olmam gerekiyordu hadi 1 3 olmasın 15-16 sı olsun sorun değil ama ne ağrı ne sancı ne lekelenme hiç bir belirti yok:((( hayır geç gelsin sorun değil ama aklıma şey geliyor incir kürü yaptım ya onlar yumurta oluşturdu ve yumurtalar çatlamadıda kistemi çevirdi:((( er yada geç adetim gelirde gidersem ve kist var derse kendime çok ama çok kızarım çünkü bende hiç kist olmuyordu ve eğer bu ay olduysa kesiin incirden oldu diyecem:((( eşimdesürekli soruyor adetin geldimi ne zman gidicez falan diye bende yok gelmedi diyorum. adam işyerinde ne düşünse beğenirsiniz acaba menapozamı girdi:)) yuuh daha neler dedim birden pat diye girmemki. belirtisi olur heralde dedim. düşünsenizse fsh 12 ile meapoza giren ilk kişi ben olup tıp tarihine geçerim heralde. ama bir yandan da kocama yuh dedim ama olurmu olurmuş allahın işi bellimi olur :(((

baharcım ben paramın hesabını çok şükr biliyorum bizdede kocam bilmez ama ben banklarlar uğraşmam onun hesaba yatırırım maaşı o netten ödemeleri yapar harçlık vs.lazım oluncada ben çekerim bankadan pay ederim ikimize. cimri değilim ama savurganlığı sevmiyorım mesele geresiz kıyafet almak gibi. ama savurgan olmayıncada millet cimri diyor ama umrm değil valla parayı ebn kazanıyorum milletin isteğine göremi harcıycam kazancımı zor kazanıyoruz:((

nefercim valla eşime o lafını bugün yeri geldi yine hatırlattım hatta iş görüşmesine gittiğim bi yerden geçiyorduk arabayla dedim buraya geldim iş görüşmesine aa neişin vardı evlimiydik ozman dedi.tabiki evliylik yoksa buralarda ne işim vardı dedim. sürekli iş bul diyordun anam 30 yıl çalıştı bacım hala çalışıyor çalışmazsan seni boşarım gibi bir af etmişti. yok yaa öylemi demiştim bende çok ağır konuşmuşum dedi. bu sebepten 4 yıldır sürekli bu lafını başına kakarım hatta bak sen böyle konuştun allahında zoruna gitti bebek olmuyor diye içini açıtmak için acıtasyon yapıyorum :))
gelelim senin eurofertil olayına o dosyadan herkese veriyorlar bana vermişlerdi mesela tüp bebek 3750 +18 KDV = 675 kdv si toplamda 4.425 tl yapıyor. bu hesaplama sallamasyon bir rakam üzerinden .mesela ben raporlu gidicem ya 1500 + %18 kdv (270TL) 1770 tl ödüycem merkeze. sözde pekşin öderseniz kdv almayız dedi ama ödemezse peşin belki kdv yi alırlar. yani rakamın üstüne %18 KDV ekle (örnek hesaplama 1500 x 18 sonra % işaretine bas. 270 tl çıkar kdv belkide biliyosundur ama ben yinede yazayım dedim.)

elifcim adetin hayırlı olsun sen geç alur olur bana yetişirsin birlikte başlarız diyordum ama sen geç oldun 2 gün ama bende hala tık yok:(( zaten 30 günde bir adet olurdum hep ama yaklaşık 5 gün önceden kahverengi lekenlemeler başlardı bu ay hiç bir belirti yok:(( umarım bu h.içi olurum.

Bu aralar cok salgın var, ne güzel atlaşmışsınız bende yeni yakalndım. dün tüm gün yattım. bu sabahta hastalandım nihayet adet oldum :) çarşamba sabah ultrason,kan tahlili vs için z.kamile gidecem. bu arada rahim filmi için arayacam ama 22 ekim pazartesi ne randevu verirler mi acaba. zaten adetim 1 hafta sürüyor. haftaya pazartesi temizlenirim. o güne verirlermi acaba.
cumartesi günü 7.5 aylık hamile kardeşime alışverişe gittik. Pendik'e.. Allahım ne güzel şeyler var. insanın hepsini alası geliyor. mini minnacık etekler, elbiseler, tulumlar. içim gitti ... İnşallah ahllah hepimize nasip eder.

canım normalde benim de bundan önceki menslerim 28 ve 26. günde gelmiş düşün tedavilerden dolayı erkenden lekelenmeler başlıyor sonra da erken geliyordu ama bu ay normal adet oldum sen de öyle olcaksın bence 19 u gibi olacaksın sende. ben erken olmadım gecikti 2 gün senin de o civarlaarda olur bence. hiç sıkıntı etme gelecektir. ayrıca menapoza girmek için 10-12 fsh yetmez cicim öyle düşünme menapoza falan girmiyosun.moralini bozma tedavi sonrası normal adet de böyle değişiklikler. geç olsun güç olmasın böylelikle senin bayram stresin kalmamış olacak benim sanırım arefe günü yada bayramın 1 yada 2. günü opum olacak :(

canım maşallah Allah kucağına almayı nasip etsin zormu geçiyor hamilelik başları biraz sıkıntılı olabilir doktora hala zeynep kamile mi devam ediyorsun gebe izlem mi izliyor direk canım?

Eurofertil 474 70 47 Aslı Hn.
Raporlu ücreti;
1500 TL+KDV + ilaçlar (700-1200 arası)
Transfer gerçekleşmezse iade yok 2. Deneme raporlu hasta gibi kabul edilip
1.100TL +ilaçlar şeklinde olacak.
Adette gidildiğinde tedaviye başlamadan 100 TL ultrason ücreti ödenecek
Embriyo dondurma 1 yıllık 300 TL.
Toplama ve transfere hakan bey gelsin dersek 100+100 TL daha ödenecek.
ZK.dan gittiğimiz tüm tahlillerimiz olduğun ayrıca tahlil istenmeyecek.
Sonuç negatif oldu ve Rapor hakkım bitti ise eski hastaları olduğumdan ücret ;
2.800 TL + KDV + ilaçlar (özel cebimden alacağım) + ultrason

Direkt özel hasta ücreti;
3.750 TL + KDV + İlaçlar + ultrason

nefercim sen 4100+ kdv diyorsun ya demekki zam geldi:(( benim adığım bilgiler böylemiş 05.09.2012 de.

eşim de transfer olmazsa diye korkuyor o zaman para iadesi yok. yani bize yaparız da 250 tl gibi bişey falan dediler. peki acaba toplanacak yumurta çıkmazsa ne yapıyolar.o zaman heralde opu yapamicakları için 1500 tl yi de almazlar.
bu arada raporluyuz ya raporlulardan zaten fazla kazanmadıkları için bize pek indirim yapmıyolar. özel gidersek emin olun daha çok indirim yaparlar. yani 2 raporlu denememiz tutmazsa 3. ye de oraya gidersek aynı parayı öderiz elimizde de ilaçlarımız kalırsa 3.deneme de uyguna gelir.

canım 4100 +kdv yani =4838 TL sadece işşlem parasmı yoksa ilaçlarda dahilmi bu rakama. ben görüştüğümde yanılmıyorsam 3750+ kdv demişlerdi zammı yaptılar acaba. hani raporsuz ilk defa gelsem size kaç lira demiştim o rakamı söylemişlerdi. ama ilaçlar hariçti sanırım zaten paylaşmıştım siznle fiyatları. mailimden bakarım yine. bu arada embriyoskopla takip olayı yumurta çok çıkar ve döllenen yumurta sayısı 4 veya 4 ten fazla olursa emriyoskop takibini öneriyorlarmış. haa istemezsen yine istemezsin ve 500 lirayı vermezsi mecbur değilsin ani. ama onlar para koparmak için yok olsa çok iyi şöyle avantajı var böyle + sı var derler o an ulan bu kadar para bi 500 lirada buna vereyim dersin / deriz.

5 den fazla olursaa yumurta öneriyolarmış. eğer bana önerirseler kesinlikle kullanırım.en azından görülebiliyor bölünmeleri bence faydası olur sağlıklı embriyo seçimi açısından.

herkes birtek bizde var diyor. ama eurofertil de umut da memorialde falan var hep :D

duygu genetik de sanırım bu sabah inşallah yaparlar bütün tahlillerini. benim de bu hafta çarşamba günü misafirlerim var kızlar o yüzden temizilk yapıcam bugün öğlenden sonra 1 de de dahiliye randevum var burdaki devlet hastanesinde tiroidime falan baktırıcam. akşamüstü uğrayabilirsem uğrarım. öpüyorum sizi mutlu haftalar..

cnm işte ben zaten geçenlerde telefonda görüştüm orayla fiyat sordum vermemişlerdi görüşmeye gelince dediler neyse işte gittim ya alev hanımla görüştükten sonra muhasebeye geçceksiniz dediler orda detaylı konuştuk ve anlattı bayan baya da aklıma yatmıştı iyi anlamıştım..o broşürüde verdiler eve geldim baktım klasik tüp 4100 yazıor kdv hariç ibareside var..zaten ben kdv yi sormamıştım hepsi dahil söledi herlde demiştim gerek duymamıştım yani..ilaçlar hariç bu fiyata ...dediğimiz o olası ek hizmetlerde çıkarsa tabi...bende istemem dediğin gibi embiriskopu eğer orada karar verirsem ...ama tekrar aramayı düşünüyorum biraz pazarlık etmeyi o zaman edemedim çok yüksek fiyat indirin diyeceğim şansımı deneyeceğim...ne güzel keşke bende raporlu olsaydım cnm işiniz çok rahat oldu artık bence düşünme git nereye aklın yatarsa ...fiyat raporlu çok iyi..ama adet gelmediyse belkide hamilesindir olurmu olur yani:)kısmet..bu gün ayrıca yeditepeyi de aradım cem fıçıcıoğlunu baya meth ediolar..zk de de bir bayanla adam bana onu tavsiye etmişti..aradım neyse fiyat uygun 3850 kdv dahil..yanlız cem bey adetin ikinci günü hormon testi istiormuş yeniden sanırım o ücretli bir de ilaçlar..ilaçlar 2500 tl filan tutarmış ama biraz fazla gibi sanki..başka ek bir şey yok dedi..ama bilemiorum cem beyle görüşme ücretsizmiş.muyene olmazsa tabi..

eurofertilde benden bir test istedi zk yapmıyormuş bu testi onun için yok marmarada varmış birde özellerde sanırım eğer karar verirsem onuda yaptrmam lazım test işlerinden o kadar bezdimkii bu yüzden oradan vazgeçesim gelior..eşimede yeniden sperm hadi o neyse..benden istediği yumurtalık rezervine bakıormuş adet zamanı olmaycakmış bu

cnm işte ben zaten geçenlerde telefonda görüştüm orayla fiyat sordum vermemişlerdi görüşmeye gelince dediler neyse işte gittim ya alev hanımla görüştükten sonra muhasebeye geçceksiniz dediler orda detaylı konuştuk ve anlattı bayan baya da aklıma yatmıştı iyi anlamıştım..o broşürüde verdiler eve geldim baktım klasik tüp 4100 yazıor kdv hariç ibareside var..zaten ben kdv yi sormamıştım hepsi dahil söledi herlde demiştim gerek duymamıştım yani..ilaçlar hariç bu fiyata ...dediğimiz o olası ek hizmetlerde çıkarsa tabi...bende istemem dediğin gibi embiriskopu eğer orada karar verirsem ...ama tekrar aramayı düşünüyorum biraz pazarlık etmeyi o zaman edemedim çok yüksek fiyat indirin diyeceğim şansımı deneyeceğim...ne güzel keşke bende raporlu olsaydım cnm işiniz çok rahat oldu artık bence düşünme git nereye aklın yatarsa ...fiyat raporlu çok iyi..ama adet gelmediyse belkide hamilesindir olurmu olur yani:)kısmet..bu gün ayrıca yeditepeyi de aradım cem fıçıcıoğlunu baya meth ediolar..zk de de bir bayanla adam bana onu tavsiye etmişti..aradım neyse fiyat uygun 3850 kdv dahil..yanlız cem bey adetin ikinci günü hormon testi istiormuş yeniden sanırım o ücretli bir de ilaçlar..ilaçlar 2500 tl filan tutarmış ama biraz fazla gibi sanki..başka ek bir şey yok dedi..ama bilemiorum cem beyle görüşme ücretsizmiş.muyene olmazsa tabi..

Aşağıda Umut Tüp bebeğin bana gönderdikleri fiyatları yazılı. raporlu ve raporsuz hali. belki işine yarayan olur.

İşlem ücreti : 2.000 TL ‘dir + ilaçlar (İlaç ücretini belli bir fark ücretini ödeyip eczaneden temin edebiliyorsunuz ortalama 600-1000 TL’dir.
Bu ücrete dahil olan hizmetler:

• -Ovülasyon takibi;
• -Takip aşamasında istenebilecek E2 ve P4 tahlilleri;
• -Yumurta toplama (OPU)
• -Yumurta toplama işleminde uygulanan genel anestezi;
• IMSI ( Intra-sitoplazmik morfolojiye göre seçilmiş sperm injeksiyonu )
• EmbryoScope (Dinamik Embriyo İzleme Sistemi)
• -Embriyo transferi (ET) Bağışıklık sistemi düzenleciği serum;
• -Embriyo dondurma. 1.yıl ücretsiz saklanması

SGK kurumundan faydalanmadığınızda kliniğimizde ilaç dahil paket ücret : 5.850 TL ‘dir.

Bu ücrete dahil olan hizmetler:

• -Ovülasyon takibi;
• -Takip aşamasında istenebilecek E2 ve P4 tahlilleri;
• -Ovülasyon takibi süresince kullanılacak ana ilaçlar (Puregon, Menagon, Gonal-F, Merionel, Fostimon, Orgalutran, Ovitrelle)
• -Yumurta toplama (OPU)
• -Yumurta toplama işleminde uygulanan genel anestezi;
• IMSI ( Intra-sitoplazmik morfolojiye göre seçilmiş sperm injeksiyonu )
• EmbryoScope (Dinamik Embriyo İzleme Sistemi)
• -Embriyo transferi (ET) Bağışıklık sistemi düzenleciği serum;
• -Embriyo dondurma. 1.yıl ücretsiz saklanması

cnm baya iyyimiş burda da fiyatlar ne zaman gönderdiler peki sana bunu

yeni gönderdiler. 2 hafta olmadı bile.
aşağıda bilgileri var istersen arayıp detaylı bilgi alabilirsin.
ya bende bugün hastalandım. rahim filmi için z.k. tüp bölümünü aradım biz vermiyoruz randevuyu dediler. radyoloji bölümünü aradım. yer yok. bir sonraki adet tarihinizin ilk gününde arayın dedi!!!! çok sinirlendim. yani sadece bunun için 1 ay dahamı beklenecek. neyse araştırıyorum. kartal eğitim araştırmada varsa oraya yaptıracam. yoksa en mecburi özel bir yeri arayacam :(

NİL KILIÇ
Bahçeci Umut Tüp Bebek Merkezi
Hasta İlişkileriSorumlusu
Koşuyolu /Kadıköy İstanbul
Tel: (+90 216)545 55 55
Cep:0539 514 06 90

ya bende bugün hastalandım. rahim filmi için z.k. tüp bölümünü aradım biz vermiyoruz randevuyu dediler. radyoloji bölümünü aradım. yer yok. bir sonraki adet tarihinizin ilk gününde arayın dedi!!!! çok sinirlendim. yani sadece bunun için 1 ay dahamı beklenecek. neyse araştırıyorum. kartal eğitim araştırmada varsa oraya yaptıracam. yoksa en mecburi özel bir yeri arayacam :(

NİL KILIÇ

cnm ben rahim filimini korkuddan üç sene erteledim ve karşıda fındıkzade radyotomda çekildim bende ağrı oldu baya ama başkları çok rahat çıktı biraz pahalı 370 tl filan orayı düşünebilirsin bir de kaynarcadaki medicinde figen hanım çekmiş arkadaşa çok memnun kalmış eli hafifmiş hemde uygun 200 küsür sanırım daha uygun olbalir bir araştır istersen cnm..adetin 9.günü çekilmiştim ben ..

NİL KILIÇ

canım 1 ay daha bekleme zaten açlışıyosun bul buluştur özelde yaptır ama 500 tl yi gözden çıkar. echomar , radyomar buraları araştır. ne az 300-350 tl tutar ama özel olduğu için ıvır zıvırla 500 e patlar. medikal park göztepenin bana yaptığı gibi. 260 tl yi yok polip gibi bişey var deyip ultrasonlada bakalım dedi ve 155 tl de ultrason parası aldı 400 küsüre denk geldi. ama bu radyomar, echoımar öyle birşey yapmayabilir. medikal park hastane olduğu için ekstra kazıkladı beni. ama bence rahim filmi için zk. da sıra bekleme.

duygu genetik de sanırım bu sabah inşallah yaparlar bütün tahlillerini. benim de bu hafta çarşamba günü misafirlerim var kızlar o yüzden temizilk yapıcam bugün öğlenden sonra 1 de de dahiliye randevum var burdaki devlet hastanesinde tiroidime falan baktırıcam. akşamüstü uğrayabilirsem uğrarım. öpüyorum sizi mutlu haftalar..

kızlar gittik genetiğe .dr.u gelmedi deli etti beni saat 9,30 oldu hala yok. o hafta görevli olmayan dr. bilge geldide o baktı yani nette adı olan ve randevu aldığımız dr. lar ikiside 9,30 olmuş hala yoldalarda hast. gelip mesaiye başlayacaklar. birde eşim ofla pofla gık desem kavga etcek. işyerinden dolayı sıkıntı yaptı hast. bekllemeyi. 2 hafta uğğramdık ya yine getirdin bizi buralara .falan filan birde onun sıkıntısı çöktü üstüme işyerindede işlerim çok yoğun bu ara kendimim düşüneyim onu mu şaştım kaldım. neyse saat 10 gibi kan verme kısmına gittik birdeorda çene yaptık onu bunu bahane ediyor kavga çıkarmak için bırakıp gidiyordum ne halin varsa gör keyfimdenmi geliyorum buraya diye düştü peşime geri götürüyor beni hastaneye. ağlattı sabah sabah beni. dr.lar bu testleri 3-4 tüp tutmayınca istiyor ben önlem olsun diye baştan yaptırıyorum meraklısı değilim buraya gelmeye keyiften gelmiyorum dedim.

neyse aptal dr. lar gelemyince bilge hn. baktı bize. bir sürü soru yaş kaç . akrabamısınız ana baba akrabamı kaç kardeşsiniz onlardan kaçı evli sülalede özürlü varmı vs. netse bi kağıt imzalattı pıhtılaşma testi içinmiş. eşime kromozom testi banada hep pıhtılaşma hemde kromozom testi verdi. malum kan bölümüne gittiğimizde ana baba günüydü saat 10,30olmuştu çünkü. pıhtılaşma düşük yapanlara yapılıyor diye duydum öncesindede oluyormu dedim evet dedi. neyse 3 tüp kanı alıp genetilk bölümünün yanındaki odaya yani genetiğin labaratuarına verdim çıkması 1 ayı buluyor biz sizi arıycaz yada siz ilerleyen bi ara arayın belki erkende çıkabilir dedi. bayram sonrası ararım artık.

canım 1 ay daha bekleme zaten açlışıyosun bul buluştur özelde yaptır ama 500 tl yi gözden çıkar. echomar , radyomar buraları araştır. ne az 300-350 tl tutar ama özel olduğu için ıvır zıvırla 500 e patlar. medikal park göztepenin bana yaptığı gibi. 260 tl yi yok polip gibi bişey var deyip ultrasonlada bakalım dedi ve 155 tl de ultrason parası aldı 400 küsüre denk geldi. ama bu radyomar, echoımar öyle birşey yapmayabilir. medikal park hastane olduğu için ekstra kazıkladı beni. ama bence rahim filmi için zk. da sıra bekleme.

sonaycım rahim filmini herkes özelde çektiriyor. ben echomarda çektirmiştim 2010 yılında 250 lira vermiştim. şimdi sanırım 450 lira ama pazarlık yapabiliyorsun. korkudan bende aylarca erteledim ama çok memnun kalmıştım.

duygucum zeynep kamile gidecektiniz sanırım bugün eşinle. gittniz mi genetik bölümüne?

cnm ben rahim filimini korkuddan üç sene erteledim ve karşıda fındıkzade radyotomda çekildim bende ağrı oldu baya ama başkları çok rahat çıktı biraz pahalı 370 tl filan orayı düşünebilirsin bir de kaynarcadaki medicinde figen hanım çekmiş arkadaşa çok memnun kalmış eli hafifmiş hemde uygun 200 küsür sanırım daha uygun olbalir bir araştır istersen cnm..adetin 9.günü çekilmiştim ben ..

çok teşekkür ederim. medicineyi arar bilgi alırım. gerçekten baya pahalı bir işlemmiş.

Back
X