Aşılama Zeynep Kamil'de Aşılama Yaptıran Var mı ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar şimdi heyetteki kadın bana 2. aşılamadan önce rahim filmi istersem ve yapışıklık tıkanıklık falan varsa tüp de yada rahim içinde operasyon dedi mesela önce. yani önce tedaviye gidiyolar tüpü ve rahim içini. hadi tüp yapışık diyelim 2. aşılamayı yaptırdık tutmadı zaten tüp bebeğe geçicez. ama ya rahim içinde yapışıklıklar varsa tüpe geçsek bile koyulan bebek tutmaz ki ((((
ya tüp bebeklerim de tutmazsa o zaman devlet birdaha yüzüme bile bakmaz dimi şimdi de bunu taktım kafaya. endometrium iyi kalınlaşıyor rahim içimde hep güzeldi bugüne kadar eski doktorum da aşılamadan önce rahim içi güzel diyordu. yapışıklık olsa farkedebilirlermi ultrason muaynesinde?

tatlım ben 1 kutu ilaç kullanmıştım. yani 1 kutu ilacım daha duruyo. tüp bebek merkezindeki dr. a elimde ilacım var vakit kaybetmek istemiyorum dicem.bide her geçen gün kistim büyüyo bunu göz önünde bulundurmalarını isticem. 6 cm şu an ve tehlikeli. bilmiyorum yani canım..

kızlar doktordan geldim. rahim filmi çektiriceksin dedi. adetimin 1. günü gidicekmişim. randevu alıcağım. ilaç recetesi verdi. siz rahim filmi çektirdiniz mi ?

çok basit bir işlem sıkıntı yapmana gerek yok hele ben anestezi altında yaptırdım anlamadım bile birşey.

ultrason muaynesinde farkedileceğini sanmıyorum bazılarının rahim fliminde bile belli olmuyormuş özellike kürtajdan sonra rahim içi yapışıklık olabiliyormuş oda histereskopiyle anlaşılıyor

evet haklısın canım konuş doktorlarla heyete sok dosyanı hemen adetliyken git. elimde ilacım var de. tanıdık eczanem de var de. zaten sen yeni kutuya başlayana kadar çıkar heyetten. yanına 3 tane resmini al.

biliyorum canım ama inan korkuyorum kurcalattırmak istemiyorum zaten 1 aşılamam kaldı tüpten önce önümde ben onu da yaptırıcam

amin canım inşallah hakkında en hayırlı kararı verirsin.

canım hayırlısı olsun çok şanssızız biz ya bu zeynep kamil de tedavi görenler. ben tutan çok az duyuyorum zaten. sen bence tüp için acele etme gülüm 3 klomen nedir ki yazın biter ve eylül de tüpe geçersin. sabırsızlanıp parana kıyma tutmazsa yine dönüp dolaşıp rapor için yaptırıcaksın klomenli tedavileri.biran önce başla klomen e.

canım ben de rahim filmi mi çektirsem diye düşündüm benim zaten rahim filmim var geçen sene şubatta çektirmiştim. sonra nisan da hamile kaldım. mayıs da kürtaj oldum. kürtajdan sonra da hiç hamile kalamadım. kürtaj sırasında tüpüm zarar görmüş olabilir mi diye işkilleniyorum.tıkanıklık yapışıklık vs..? zaten tek tüplüyüm o da solda. sol yumurtalığım da zayıf cevap veriyor hep geç ve zor büyüdü yumurtalarım ve şekilleri bozuktu fazla ilaca maruz kaldılar. hamile kalamamamın sebebi bu da olabilir ama içime kurt düştü. 2. aşılama öncesi çektirsem mi diye düşündüm ama sonradan da dedim 1 rahim filmi 5 yıl geçerli oluyorsa bu öyle zırt pırt çektirilecek birşey değil. tüplerde tıkanıklığın az adet görme rahimde sıvı birikimi gibi belirtileri oluyormuş benim herşeyim normal. kürtajdan sonraki kontrollerimde temiz enfeksiyon iltihap bile olmadı çok şükür. doktorum dikkat etti hep. ben şimdi napsam bana bir akıl verirmisin. zaten 2. aşılamadan sonra tüp bebeğe başvurmak istiyorum. bu ay dosyam hazırlanacak haziran adetimde yapılacak 2. aşılamam. rahim filmi çektirmeme ne gerek var diye düşünüyorum. ha aşılama yaptırmışım ha rahim filmi çektirmişim. ikisi de bana 1 ay kaybettirecek. üstelik rahim filmi istiyorum dersem dosyamı heyete göndermeyebilirler de. ama eğer tüpümde yapışıklık tıkanıklık çıkarsa zaten tek tüplüyüm ya beni direk tüp bebeğe yollarlar mı? ben kararsız kaldım sence ne yapmalıyım?

haklısın canım. bende dediğin gibi yaptım. dün gittim hastaneye. yumurtaların hepsi çatlamış çok şükür. klomene yarın başlıyorum. haftaya cuma da kontrolüm var. inş bu sefer herşey yolunda gider. canım yerinde olsam kesinlikle çektirirdim rahim filmini. yapışıklığa neden olma ihtimali olduğunu biliyordum. kesin değil elbette ama düşükte olsa bi ihtimal. sonuçta hiçbir sorun yoksa bile rahim filmi çektirmek psikolojik olarak rahatlamana neden olacak. diğer türlü kafanda hep bir soru işareti kalacak. ayrıca kürtajdan önce sorunsuz hamile kalmışsın anladığım kadarıyla. gebe kalamama sorunun kürtajdan sonra başladıysa ve bir yıldır hamile kalamıyorsan kesinlikle tekrar rahim filmi çektirmeni öneririm. zeynep kamilde çektirmek zorunda değilsin. özelde çok rahat ağrısız çekiyorlar. ben şişli echomar da çektirmiştim. özelde çektirmek istemiyorsan evine yakın başka bir hastanede çektirebilirsin. doktora durumunu anlatıp rahim filmi isteyebilirsin. en azından fikrini alırsın diye düşünüyorum. zeynep kamil dışındaki hastaneler rahim filmini yalnızca bir yıl süreyle kabul ediyor. bir yıl geçtiyse yenisini istiyorlar. istanbulda tüp bebek merkezi olan tüm hastaneleri arayıp tek tek sormuştum. bir tek zeynep kamil beş yıl süreyle kabul ediyor.

bencede adetliyken gitmen daha iyi. iki ya da üçüncü günü muayne edip, kist olup, olmadığına bakıyorlar yalnızca. kan testi sonucun ne oldu? merak ediyorum canım. bu arada neden bir ay ara verdiklerini anlamadım. bildiğim kadarıyla peşpeşe yapılabiliyor aşılama. bana da iki ay peşpeşe denemişlerdi.

hayırlısı olsun canım. senin ilk aşılaman bildiğim kadarıyla. inşallah bu sefer herşey yoluda gider.

teşekkür ederim canım. evet ilk denememdi. bu sefer aşılama takiplerimi tüp bebek bölümnde yaptırmak istiyorum. sende yine o bölüme gittin dimi? internetten randevu almadın? sadece sekreterlere isim mi yazdırılıyor? bide sabah erkenden mi gidiyosun?
soru sayısı çok oldu özür dilerim ama kafam karman çorman

evet canım. tüp bebek bölümünde devam ediyorum. randevu almana gerek yok. randevusuz çalışıyorlar. adetin ikinci ya da üçüncü günü gidip, ultrasona girmek istediğini söylemen yeterli. ben avrupa yakasında olduğum için hastaneye ulaşmam dokuz buçuğu buluyor. ama sen erken gidebiliyorsan daha iyi. hastaların çoğu dokuzda akın ediyor. öğleden sonra gitmeni kesinlikle tavsiye etmem. ilk gidişimde bilmeden öğleden sonra gitmiştim. ultrason için 3-4 saat beklemem gerekmişti. ama öğlene kadar sürekli ultrason yapılıyor.

:S rahım fılmı 1 yılmı gecerlı benm 3 sene fılan oldu bıdaha cektırmek ıstemem .. gebelık kurtaj fılan olmadıkı :S

zaten tedavime yoğunlaşmak amacıyla iştende ayrılıyorum sanırım böylesi daha iyi olacak..çünkü işim ve evimin arası uzak ve çok yoruluyorum yolda. Umarım doğru bi karar vermişimdir.
Artık daha rahat giderim kontrollerime aksatmam...

anladım canım aslında çektirmeyi ben de istiyorum ama yazmadım mı ben sana aradım heyeti durumumu anlattım çektirsem mi dedim rahim filminiz varsa birdaha istemezler dedi eğer isterler de tüpünüz tıkalı yada yapışık çıkarsa tüp bebeğe geçmezler operasyona alırlar laparoskopi yaparlar diyor. rahim içi yapışıklıklar varsa onları düzeltirler sonra 2. aşılamayı yaparlar diyor. yani işim daha da uzayacak baksana. eğer çektirmezsem zaten önümde 1 aşılamam kaldı onu da yaptırıp tüp bebeğe geçicem. tüp bebekde tüpe ihtiyaç yokki zaten. rahim içimde de problem olduğunu sanmıyorum tabi söylemesi kolay ama ne biliyim olsa görünmez mi ultrasonda rahim içi yapışıklıklar falan.ayrıca belirti vermez mi ?

yani bilemiyorum ki hiç çocuğum yok daha ameliyat masasına yatıp kendimi kurcalattırmak istemiyorum açıkçası ya bişey olursa yumurtalıklarıma vs.. korkuyorum hem sonrasında bikaç ay ara da verdirirler.

rahim filmini zeynep kamil de çektirmeyi düşünmüştüm ama istemeleri gerekir . çektirmek istiyorum dersem de bir de yapışıklık falan çıkarsa iş uzar. almazlar beni hemen tüp bebeğe.

özelde çektirsem mi acaba? adetim de bitmek üzere. ona da dünya para istiyolar ya.bilmiyorum bir aricam eski hastanemi.

kızlar haberlerde tüp bebekle ilgili haber çıkmış.. Dr. m. özörnek aşılamayı tüp bebeği iğnesiz yapıyormuş. yani 5 gün hap kullanıyormuşsun. sonra diğer işlemler aynı. ilk denemede tutuyormuş. bana da arkadaşım söyledi. videosunu izledim, üstelik iğnelerin yarı fiyatı diyor doktor. bu işlemler olmazsa bir de bu doktora danışmak lazım... sizde netten bir bakın derim....

Kızlar size çok güzel haberlerim var. Hakan Özörneğin çalıştığı hastaneyi aradım. kendi muayenesi 150 tl diğer doktor alev hanım ın muayenesi ücretsiz. aşılama bedeli 750 tl tüp bebek maliyeti 2.500 tl miş. :))) vede aşısızzz... tüm kanallarda haberleri var... ben randevumu aldım bile bu hafta gidiyorum.. zeynep kamildeki testlerimi getirsem olurmu dedim yeni yaptırdım dedim. tamam dediler eski testlerimi kullanıcaklar.... :)) zaten zeynep kamilde aşılama için ilaçlara 450 tl vericektim. en azından özelde yaptırırım. vede ağrısız yaptırırm.. hayırlısı olur inş. bu anneler gününde buruk girdik. en azından babalar gününe yetiştirelim bebişlerimizii :)))

çok iyiymiş canım ya.. benimde kist riskim olmasa idi tüp bebek merkezinde yaptırırdım. ama burada sonuç alamazsam gidebileceğim alternatiflerden bi tanesi oldu:)
Sana hayırlı olsun. her aşamasında bizi bilgilendir olurmu canım.

tamam canım bu topik bizim burda başladık herşeyi burda yazıcağız:)) benimde eşimin sprem sayısı %5 ileri hareketlilik yavaş demişti doktor. bakalım umarım sonuç iyi olur.. hepimizinde iyi olsunnnnn anne olalımmm

Son düzenleme:

hakkında hayırlısı olsun canım. başladın mı tedaviye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…