baharcım sen nasılsın raporun bu hafta çıkacaktı dimi konseyden. karar verdinmi merkez konusunda. istanbul tüpe görüşmeye ne zman gidiyorsun?
günaydın duygucum. gezdik dinlendik geldik yine işimizin başına:) eşine çok geçmiş olsun. bende bir haftadır griptim. feci salgın var. sende dikkat et kendine. benim dosya cuma çıkacak demişlerdi ama çarşambadan arayacağım. sonrada gezmeye başlarım sanırım merkezleri. elif de inşallah kolay halleder bugün.
Arkadaşlar merhaba ben yeni üyeyim. Bişey sormak istiyorum ama yeni konu açamadığım için burdan yazıyorum. bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. ben bu ay ilk defa kadın doğum doktoruna gittim jinekolojik muayene oldu. ama kafama takılan bişey var. o an ki stresle fark edemedim doktor ultrason aletini temzledi mi diye bunların temizliği nasıl yapılıyo acaba ve eğer temizlenmediyse bi riski olabilir mi? mikrop kapma gibi ya da aletin üstünde önceki hastadan sperm kalmış olabilir mi? lütfen yardımcı olun bana kafama takılıyo
benimde bu gün aklıma bir şey geldi neden ücretli zk de en baştan tüp bebek denememişim diye çok pişman oldum ama en baştan iki doktorlar görüşüp sormuştum onlarda üç dört aya tüpe geçrsin demişti bende madem öle raporlu yapayım demiştim ama nerdeee 3 4 ay çok uzadı aşılama işleri zaman kaybı yok bayram yok tatil oydu buydu ..sonya arkadaş ücreli 3 4bin civarı yazmış geri dönesem alırlarmı acaba geri..şaşırdım ne yapsam ama ameliyat olmadan yapmazlar ücretlide herlde zk de..sanırım ilaçlarala 3 4bindir zk dede..bu gün kağıtlara baktım zk de ssksız 1250 tl tüp..ilaçlarla 3 bin tl oluyordur arada özelle 2 bin falan oynar ama bu kisti soğan kürüyle eritsem kenan geri alırmı ki yada artık uğraşabilirmiyim oarada offffff.. bu arada adet oldum dün bu sefer fazla sancım olmadı acaba soğan kürünün etkisimi ki ne:)))
canım acıbademin fiyatlarına bakma sen, orası bir çok yere göre pahalı, zk'ya elbette ücretli olarak dönebilirsin ama olmazsa başka yerleri araştır. yazgim burada bir çok hastanenin fiyatını vermişti.
örneğin eurofertil 2800 + ilaçdı (eski hastalara verdikleri fiyatdı ama pazarlık edersin, yine az değil ama acıbademle epey fark var)
istanbul tüp'ü ara sor, universal hospital, hospitalium' u falan araştır. benim bildiğim özellikle istanbul tüp oldukça uygun fiyatlar veriyor. ilaçları da buradan temin edebilirsin gibi geliyor bana. yani ilaç kısmını raporlu gibi hesapla bence şimdilik, önce uygun bir merkez bulmaya bak.
Herkese iyi haftalar :)
Z.Kamil Ürolojideki Arman Bey eğer orda raporsuz yapmak istersek yaklaşık 4.000 tutacağını, özellerde ise 5.000 civarı olduğunu, özel ve Z.Kamilde tutma şansının aynı olduğunu, yaştan dolayı yumurtalık veya sperm azlığından dolayı bitkisel yada ilaçlarla uğraşmayıp bilim ve tıp a güvenmemizi söyledi :)
Bence bütün sonuçlarını alıp gidip konuşmalısın. Ne yapman gerektiği konusunda seni yönlendireceklerdir. İnşallah bir an önce olumlu sonuca ulaşırsın :)
günaydın kızlar nasılsın. herkese iyi bir hafta olmasını diliyorum, umarım h.sonunuz iyi geçmiştir.
Benim eşim çarşambadan beri grip olduğu için ne yazıkki markete dahi gitmedim sürekli evdeydik h.sonu. normalda asla evde oturmayan bir adam sürekli gezelim der ama demekki kendini çok yorgun bitkin hissettiki tüm gün evde yattı haliyle bende tek çıkmak istemedim. fazlasıyla dinlendim. bu dinlek halimi nasıl dışa vursam diye düşünüyorum.:)) ve eşimin ofisinde herkes sırayla fec işekilde hastalanıyor. şimdide beni aramış akaşam c vitamini içirelim sana mandalina portakal alalım bol bol ye diyor. tedaviye başlıycaz ya bu hafta hasta olcam diye ödü kopuyor.:) ama olmam olmam kesin o günlerde olurum yani şans ya benide tedavi esnasında bulur.
elif sanırım şuan zk ile euro fertil arasın ilaç için koşuşturuyordur. umarım benim gibi yorulmaz. benim deneyimimin eminki elife çok faydası olacak en azından reçteyi anında onaylamaları için baskı yapabilcek daha bilinçi gitti çünkü. ben yolu yordamı bilmediğim için kuzu kuzu 3 gün gittim 3. günün sonunda aklım başıma geldide bağırıpta hallettim.
baharcım sen nasılsın raporun bu hafta çıkacaktı dimi konseyden. karar verdinmi merkez konusunda. istanbul tüpe görüşmeye ne zman gidiyorsun?
nefercan sen ne yaptın amaeliyat olmadan tüp yapmaya karar verdin dimi. hastane araştırmasımı yapıyorsun. zk.da özel tüp yapanların fiyatlarını hiç bilmiyorum ama özellere göre daha uygunmuş. transfer günümde bir bayanda opu olacaktı özel parasıyla gelmişti zk.ya ayak üstü konuşmuştuk. her kan verme 15 lira gibi bir ücret ödüyormuş. misal tüp bebek tedavi sırasında E2 hormonuna gün aşırı yada bir kaç gün üst üste bakılıyor bunun için her kan vermede para verdim ama az ödedim 15 tl gibi bişey dedi. ama operasyon için kaç lira verdiğini soramadım kendi transferimin stresinden. Eğer istersen araştırdığım hastanelerin fiyat bilgini gene yollarım. birde zk özel paranla yaptırmaya karar verirsen ve kenana denk gelirsen kabul edecekmiş o da var. sen ameliyatlık hastasın paranla denesende olmaz diyebilir yada kistin var sana tüp yapamayızda diyebilir. belkide parayı bastıracağın için bişeyde demiyebilir. gerçi prosedür neyse onu uygular. ve büyük ihtimal ameliyat sonra tüp der.
çünkü aylaaar önce 35 yaşlarında FSH 39 larda olan bir bayan parasıyla zk. da aşılama yada tüp olmak istiyordu. 1 çcuğu olduğu için devlet rapor vermiyormuş dolayısıyla buda zk. da paramla olayaım diye bilgi almaya gelmişti teee sefaköyden(küçükçekmece yani) infertilite bölümü sana işlem yapabilmemiz için ücretli hasta olsan dahi kilo vermen sşart demişler. yani prosedürlerimiz çok hem özelle aynı fiyata denk geliyor zaman önemli senin için zaten rapor alamıycaksın burdan ene azından prosedürlere takılıpta zman kaybetme demişler. demek oluyorki ücretli hastalara kilo verme olayını uygulatıyolar yada diğer şartlara uymalarını bekliyorlar. ama aklında zk. varsa git bir konuş derim. kafadan yorum yürüteceğimize en doğru yerden bilgi almış olursun.
evet cnm araltırma halindeyim kisti bir küçültsem hemen gideceğim aklımda eurofertil var artık fiyatta uygunmuş baya.. hastanelerin fiyatlarını verirsen çok iyi olur cnm aradımda geçmişte bulamadım..yazdığını hatırlıorum..dediğini düşünüyorum bende ameliyat olmadan asla yapmaz gibi ameliyat ama ameliyatta işime yaramıyor çocuk açısından neden yapmıor..kenan beylede artık hiç karşılaşmak istemiorum ama bir iki milyar fark edebilir diye düşündüm..gerçi eşimle konuştum bu tüp ben vereceğim parayı tutmazsa ikinci denemeye o verecek tamam dedi caymazsa...ameliyattan çok korkuyorum ya cnm atamadım o korkuyu ..hadi özelde oldum diyelim bu seferde yumurtalığa zarar verip rezevi düşürüp fsh ı yüklesenler olmuş...yani bir tarafı yapıp bir tarafı yıkabilir ameliyat..
canım yanlış anlama ama eşine şunu idrak ettirmeye çalış sen ver parayı ben verim ne demek yaa sinir oluyorum hee. bu çocuk ikinizin olcak oldu diyelimki sen parayı verdin tüpü denedin ve hamile kaldın eşin ne diycek ohh be yırttım para vermektenmi diycek. para ikiniizin emek ikinizin çocuk ikinizin olacak. senin benim olayı olacaksa o zman ne diye evleniyoruzki gider sperm bankasından alıp evlat sahibi oluruz. hemde daha iyi kaliteli spremler olmuş olur:)) bence eşin yanlış düşünüyor sen bir şekilde bu anlaşmayı boz yada anlaşma şartları sunma. şart sundukça onunda işine geliyor. sen daha çok yıpranıyorsun hem psikolojik manevi birde maddimi yıprancan 3-5 kuruş atıyoruzda kenara onlardamı bitsin. anlaşmayı bozuyorum de yada ortak versin yarı sen yarı o:)) hiç 2.ben karşılarım demesin ya tutarsa bunda:)) ama eşinde cimrilik yapıyor ya sana karşı valla allahın zoruna gitcek he illada paralarını bitirtecek kocanın. valla kadınalrımız her yönden fedakar maddi manevi ama erkeklerimiz ne yazıkki öyle değil. k.çları sıkıya gelmiyor. sen amleliyatı bile zk. olacaktın onda bile fedakarlık yaptın. sıra kocanda pamuk eller cebe:)
teşekkürler cnm aynen öyle dediğin gibi acıbadem çok pahalı bunu düşünüyorum sürekli şu kist olmasa hemen bulacağım bir yer..eurofertille görüşeceğim zaten bu yakında orayı düşünüyorum daha fazla acıbademden tırstım biraz fazla fiyat çıkarır diye..ama zk de düşündüğüm amliyat olmadan yapmazlar diye aklıma gelior hele kenan zaten gıcıklık yapar bana artık..ama analyamadığım zaten o atarftaki tüpüm tıkalı çocuk olmayacak ameliyat olsam bile bu amliyatı çocuk için olmuyordum zaten sağlığım aşçsınıdan oluyordum zaten aldırsamda yenileyecği kesin ufaktan sol tarafımda da çıkmış..yani bana ücretli yapması gerekir diye düşünüyorum ama zk den de aldım ya dilekçe ile raporlarımı bir daha geri dönüş nasıl olur bilemiorum ...4000 tl de az değil yani..ama dediğin gibi eurofertili konuşacağım gidip pazarlık yapıp..istanbul tüpü düşünmeme harlde hem uzak karşıda kalıor hem aret bey var denk gelmek istemem açıkcası ona olmak istemem muyene falan..yani türk olsun istiorum ben..eurofertil baya uygunmuş cnm baya sevindim pazarlıkta ederim
05.09.2012 tarihinde yapılan hastane görüşmeleri
MEMORIAL ATAŞEHİR 570 66 66
İlk deneme ücreti;
2000 + ilaç ( 1000-1600 TL arası) SGK anlaşması yok
Toplama günü para ödeniyor nakit yada karta tek çekim. Transfer gerçeklermediği takdirde %20 para iade.
2.deneme ücreti;
1700 + ilaçlar (1000-1600 TL arası)
Toplama günü para ödeniyor nakit yada karta tek çekim. Transfer gerçeklermediği takdirde %20 para iade.
Dondurulmuş embriyo transferi olursa 1500 TL
1 yıllık dondurma + bakım 470 TL 1 yıldan sonra sadece bakım parası ödeniyor 170 TL.
Cem beyim muayene ücreti 320 tl. Eğer orada yaparsak tedaviyi toplam günü 320 TL ödeme tutarında düşülecek.
Diğer doktor muayene ücretleri 210 TL.
E2, Progesteron testleri fiyata dahil. Hepatit vs. Testler dahil değil istendiğinde başka bir hastanden yaptırıp getirebiliyoruz memoriale.
Yeditepe Üniversitesi Hastanesi 578 42 03
SGK anlaşması yok normal ücreti;
3850 TL + İlaç (2500TL civarıymış)
Transfer gerçekleşmezse 3.073 TL alıyolarmış.
1 yıllık embriyo dondurma 650 TL.
Dr Cem beyle görüşmeye gittiğimizde görüşme ücretsiz eğer o an gerek görürse muayene edebiliyor ve duruma göre ya ücret almıyor alırsada fiyatı 220 TL.
Eurofertil 474 70 47 Aslı Hn.
Raporlu ücreti;
1500 TL+KDV + ilaçlar (700-1200 arası)
Transfer gerçekleşmezse iade yok 2. Deneme raporlu hasta gibi kabul edilip
1.100TL +ilaçlar şeklinde olacak.
Adette gidildiğinde tedaviye başlamadan 100 TL ultrason ücreti ödenecek
Embriyo dondurma 1 yıllık 300 TL.
Toplama ve transfere hakan bey gelsin dersek 100+100 TL daha ödenecek.
ZK.dan gittiğimiz tüm tahlillerimiz olduğun ayrıca tahlil istenmeyecek.
Sonuç negatif oldu ve Rapor hakkım bitti ise eski hastaları olduğumdan ücret ;
2.800 TL + KDV + ilaçlar (özel cebimden alacağım) + ultrason
Direkt özel hasta ücreti;
3.750 TL + KDV + İlaçlar + ultrason
Bahçeci Umut / Koşuyolu 545 55 55 / 0533 230 70 21
SGK RAPORLU ücreti;
2000 TL + ilaçlar ( 600-1000 TL arası) takipler toplama fiyata dahil.
Tranfer gerçekleşmezse 500 TL gibi bir ücret iade ediliyor.
Sağlıklı embriyo çıkarsa 1 yıllık dondurma ücretsiz. Transferi ise 2000TL.
Tedaviden 1 ay önce muayeneye gitmek gerek ücret 150 TL,
Raporlu olarak gittiğimde negatif sonuç alırsak ücreti 5000 TL ilaç dahil paket fiyatı.
Özel ücretli hasta;
5.850 TL + ilaçlar + muayene + testler tahliller olabilir.
canım yanlış anlama ama eşine şunu idrak ettirmeye çalış sen ver parayı ben verim ne demek yaa sinir oluyorum hee. bu çocuk ikinizin olcak oldu diyelimki sen parayı verdin tüpü denedin ve hamile kaldın eşin ne diycek ohh be yırttım para vermektenmi diycek. para ikiniizin emek ikinizin çocuk ikinizin olacak. senin benim olayı olacaksa o zman ne diye evleniyoruzki gider sperm bankasından alıp evlat sahibi oluruz. hemde daha iyi kaliteli spremler olmuş olur:)) bence eşin yanlış düşünüyor sen bir şekilde bu anlaşmayı boz yada anlaşma şartları sunma. şart sundukça onunda işine geliyor. sen daha çok yıpranıyorsun hem psikolojik manevi birde maddimi yıprancan 3-5 kuruş atıyoruzda kenara onlardamı bitsin. anlaşmayı bozuyorum de yada ortak versin yarı sen yarı o:)) hiç 2.ben karşılarım demesin ya tutarsa bunda:)) ama eşinde cimrilik yapıyor ya sana karşı valla allahın zoruna gitcek he illada paralarını bitirtecek kocanın. valla kadınalrımız her yönden fedakar maddi manevi ama erkeklerimiz ne yazıkki öyle değil. k.çları sıkıya gelmiyor. sen amleliyatı bile zk. olacaktın onda bile fedakarlık yaptın. sıra kocanda pamuk eller cebe:)
evet cnm aynen öyle bana gelince ve tüp bebeğe öle cimrilik ediorki birde dışardaki bazı yerlere savurduğu paraları bilsen ..eskiden tutumluydu gene şimdi istediği yerlere har vurup harman savuruyor başından beri bu çocuk olayında hep kavga etti para harcamak zor geldi aslında zk dede ilk paralı deneycekken o engel oldu birak aşılamadan başlasın diye kavga etti işte sonuçç..hatta dün akşam da atıştık ben çocuk için çok uğraşıormuşum sağlığımdan öenmlimymiş niye kolonoskopi olmuşum..sanki onun çocukla bir alakası var..evlendiğimde öle cimri idiki ailesinden geçmiş ikiz olur tüple diye tir tir titriyordu bakamam diye..halbuki bakacak gücede sahip işi gücü iyi..ünlü bir ilaç firmasında iyi bir maaşı var..ama korkak ve cimri..işte ben de böle zk de canıma yetince ağzımdan çıktı bir kere ben veririm para özele altınlarımı bozdruum gerkirse diye şimdi iş oraya geldi ya ağzımdan da çıktı..zaten yetmior da ilaç parasını o verecek..bende kasti olarak diorum ki özelde yapayım ki oda katsın parası gitsin..zaten kurban kesecem diyip duruyor tamam kes te bu iş var yani..bu sene de ertele dimi ama..ama yok illa olacak..başkalrına para var bana yok..çocuk zaten umrunda değil o kadar olursa olur olmasa olmaz..dedim ben kendimemi yapıorum çocuğu oh ne ala sen de katacan ...
çooook teşekürler cnm ya faydası çok oldu yaa
canım ümraniye hospitaliumda ilaç hariç tedavi ücreti 1250 lira. sgk anlaşmaları yok. raporsuz gideceksen ve sana yakınsa düşünebilirsin. zk nın ücreti ile aynı. doktoru kamil kutlay. istersen bi araştır. 216.443 19 33
baharcım neferalem sanırım kaynarcada oturuyordu ümraniye ters diye düşünüyorum yani gidip gelmek bir saatten sonra sıkıntı olur ki ümraniye trafiğine allah düşürmesin en alakasız ara sokağında bile trafik vardır beter bir yer. tedavilerde gidip gelmek hem bedenen hemde ruhen yorar insanı. bende düşündüm orayı ama sonra vaz geçtim. tabi yinede kendi bilir.
bravo canımsözlerine sonuna kadar katılıyorum!!! "valla kadınlarımız her yönden fedakar maddi manevi ama erkeklerimiz ne yazıkki öyle değil. k.çları sıkıya gelmiyor." hele şu tespitin sonuna kadar doğru!!!!
baharcım neferalem sanırım kaynarcada oturuyordu ümraniye ters diye düşünüyorum yani gidip gelmek bir saatten sonra sıkıntı olur ki ümraniye trafiğine allah düşürmesin en alakasız ara sokağında bile trafik vardır beter bir yer. tedavilerde gidip gelmek hem bedenen hemde ruhen yorar insanı. bende düşündüm orayı ama sonra vaz geçtim. tabi yinede kendi bilir.
aslında sen çok çocuk düşkünü değildin bırak ne hali varsa görsün çocuksun kalsın diycem ama keskin sirke küpüne zarar ilerde yapmadığın çabalamadığın için pişman olmakta var. Sen sonuna kadar git elbet emeklerinin karşılığını alacaksın ve alacağız. Kurban işini bizde düşündük ama özele geçince karttan borçla alacağımıza hiç kesmeyiz daha iyi dedim. Eşime dedim kesecekmiyiz nasıl keselim şu durumda dedi benmde işime geldi ben dana istiyordum ortak bulup eşimde koyun(ki hiç sevmem kokar ve aşırı yağlı gelir) artık kısmet olsun bebeler gelsinde kurban dediğimiz nedirki her yıl bayramı var zati keseriz. Ondan önce eşim adak adadı sanırım onu keser heralde. Bence sende kasma git en kral hastaneye eşinde payına ne düşüyorsa paşa paşa versin. Yok öyle yağma herkese ver senide sırf par aiçin evlat sevgisinden mahrum etsin. Vermesede söke söke al valla. Bizdede olmadı olmadı eşim sürekli ikiz diyor bebek demiyor bebekler istiyor artık. Ee zmanında korunmamı isteyen adam iş sıkıya gelince ikizi üçüz demeye başladı. Ki ben hamile kaldığım anda patron direk işten çıkaracak yani .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?