Aşılama Zeynep Kamil'de Aşılama Yaptıran Var mı ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

yok yok zaten tüpe o kadar konsantre olmuş ve kabullenmişimki kaç çıkarsa çıksın :) yani çok sevinmiş değilim ama içinde sağlıklıları bulmaları kolay olur diye sevindim. hem 3.de ne kadar cıkacağını allah bilir. yine düşmeyeceği ne malum. umarım bende sorun cıkmaz bu sefer :)
çalışmalara ara vermiştim. bu değerler olunca ben yine ovülasyon testlerine devam edeyim. ya tutarsa misali :)

aşılama yapılalı bugün 14. gün adetimde 5 gün gecikti şaştım ya pazartesiyi bekliyorum ama ağrı sızı yok...

test yaptırmadın mı? ben aşılama olduğumda hiç test yapadım hep adetimi bekledim ve adetlerimde hep zamanında geldi hiç şaşırtmadı beni keratalar. tüpte bile hemen geldi hani bazen geç adet olma olabiliyor. ama nerde hevese sokmaya bile cüret etmediler ( pazartesiye kadar olmazsan kesin kan testi yaptır .idrarda çıkmayabilir.

ben çok heyecanlıyım kaptırdım kendimi bebek odası falan bakıyorum o derece. tutuacağına inancım çok büyük senin için de geçerli bu. 1 kez gebelik olduğu için rahimde şansı daha yüksek tutuyorlar yaş önemli bir faktör. bir de 100 dozla bile gelişiyor ya işleri daha kolay oluyor tabi. %60-70 dedi sadık bey bana. ben güvendim eurofertile iyi hizmet alacağımdam eminim sadık beyin referansları da iyi sempatik tonton bir doktor. bir de kontroller başladığı anda söylicem zaten bakar da rahimi iyi desteklemelerini isticem. anomaliden dolayı fazla kalınlaşmıyor destekleyici kullanmak iyi olur sonrasında da progestan iğne ve kan sulandırıcı iğne kullanmak istediğimi söylicem. benim gibi arkadaşlarım bu şekilde tedavilerle aldılar bebeklerini kucağına. vakit yaklaşınca senin telaşını da anlayabiliyorum aynı geçen ay yaşadıklarımm..ve daha da sıkıntılı günler bekliyor seni merkeze karar verene kadar dokuz doğurdum diyebilirim. inşallah kendin için en doğru kararı verirsin canım.,

hemde ne telaş nasıl tutuştum bilemezsin. en zor iş merkeze karar vermekmiş bunu anladım. önümüzdeki hafta zk ya gittiğim gün önce tayfun beyle konuşayım diyorum sonra evraklarımın fotokopisini alıp eurofertille görüşürüm. hafta içi bir gün de ist tüp bebekten randevu alır giderim. raporum çıkana kadar karar vermiş olurum sanırım. umutlu olman çok güzel canım. bir yere güvenebilsem ve şu iptal edilme ihtimali olmasa bende umutlu olacağım. ama muallakta olmak yoruyor insanı. bir de diğer topiğe göz attım. orda çok güzel hamilelik haberleri aldınız bugün. bu da insanın moralini yerine getiriyor gerçekten. allah kucaklarına almayı nasip etsin. darısı da başımıza olsun inş.

canım sen daha 39 un içindesin. yani 40 ına girmene 8 ay var. 8 ayda 2 tüp bebek hakkını da kullanırsın hiç merak etme. hızlıca yetiştirmeye çalış herşeyi bize sorabilirsin. bilemeyiz belki de yetişir kasım adetine :) ama hiç ara verme peşpeşe git teslim et herşeyini.

çok hızlı davranacamda şu adet olaylarını beklemek kötü :) eğer kasıma yetişirse rekor kırmış olacağımda yok yok yetişmesi zor ama yinede acele ediyorum tabii.

allah mı söyletti inşallah olumsuz sonuç alırız falan diye :)))) aman allah korusun yarabbim:))))... çok teşekkür ederim.

tatlım çok çok özür dilerim. ben ne yazmışım öyle. kafam çok dalgın bugün. hem çalışıyorum bi yandan size yazıyorum. kusura bakmayasın:) çok utandım şimdi.

hemde ne telaş nasıl tutuştum bilemezsin. en zor iş merkeze karar vermekmiş bunu anladım. önümüzdeki hafta zk ya gittiğim gün önce tayfun beyle konuşayım diyorum sonra evraklarımın fotokopisini alıp eurofertille görüşürüm. hafta içi bir gün de ist tüp bebekten randevu alır giderim. raporum çıkana kadar karar vermiş olurum sanırım. umutlu olman çok güzel canım. bir yere güvenebilsem ve şu iptal edilme ihtimali olmasa bende umutlu olacağım. ama muallakta olmak yoruyor insanı. bir de diğer topiğe göz attım. orda çok güzel hamilelik haberleri aldınız bugün. bu da insanın moralini yerine getiriyor gerçekten. allah kucaklarına almayı nasip etsin. darısı da başımıza olsun inş.[/QUOTE]

insanı en çok yoran belirsizlikler, kararsızlıklar.... umarım en doğru kararı verirsin.

tatlım çok çok özür dilerim. ben ne yazmışım öyle. kafam çok dalgın bugün. hem çalışıyorum bi yandan size yazıyorum. kusura bakmayasın:) çok utandım şimdi.

yok bee ne özrü... bu tüp olayları insanı allak bullak ediyor. ben yanlışlıkla yazdığını biliyorum zaten... gülmen için cevap vermiştim :))

evet canım. tek bir görüşme için 180 lira istiyorlar ist tüp bebekte. azıcık sıkıştırınca ücretsiz ayarlayalım dedi ama:) muayne olsa insan verir de. görüşme için vermek saçma geliyor:)

canım sen benim her şeyim zaten var, tahlilim, ultrason sonucum yanımda getireceğim, muayene istemiyorum, sadece görüşünü almak istiyorum aklıma yatarsa sizde yapacağım de belki muayene ücretini düşmeye daha isteki olurlar. (ben şahsen öyle diyeceğim) benim duyduğum emre bey zaten parada pulda çok gözü olmayan biriymiş. bir arkadaşıma amerikan hastanesinde, rapor falan hiç bir şey olmadan oldukça uygun fiyata tedavi uygulamış. kliniği bilemem ama kendi kesin razı olur gibi geliyor bana.

evet aynen öyle söyledim tamam doktorumuz yeni zaten ücretsiz ayarlayalım dedi kız hemen:) çok sevindim iyi bi doktor gelmesine inş içime siner burası işyerime 15 dk mesafede. bir buçuk yıldır zk ya sürekli karşıdan git gel zor oluyor. köprü trafiği zaten öldürüyor insanı. hastaneye gittiğim gün öğleden önce işe geldiğimi hatırlamıyorum.

valla baharcan hepimiz geçtik bu yollardan beni bilmiyomusunz her gnüme şahit oldunuz. pat diye karar verdim zk. ya sonrada yumurta oluşcakmı. tedavide bi aksilik aksama olcakmı. yumurta toplanınca çıkcakmı , döllencekmi her aşaması ayrı bir endişe olmuştu bana. bak şimdi relaksım çok emin değildim fertilden ama gözümü kapadım yaptır gitsin anasını satayım dedim kısmetinde varsa olur diyorum. ha olmazsa 3. umuta giderim diye düşünüyorum. elifle ben zk. fertil. umut dolanıyoz. inşallah fertil son durağımız olur diyelim..

kliniklede alakalıdır. aret beyin değilmi o klinik illaki para kazanmak için açmışlardır. tek gayetleri millei doğurtmak değildir heralde haa ne kadar çok hamile kalan olursa onlar için okadar iyi ama parada önemlidir. madem önemli değil gidip diyim imkanlarım yok ama çocuk sahibi olmak çook isityorum kaç merkez bana bedava hizmet verecek. bırakın hizmeti görüşme dahi yapmazlar. emre beyin hakkında henüz bir yazı okumadım ama istemem yan cebime koy diyen çok dr. tipi var. tüp bebek = para her yer için böyle. darphaneler mübarek.

bahar 1,5 yıldır sık sık gittin hastaneye ve öğleden sonra işte oluyorum diyorsun ya valla işyerin elleri öpülesi yermiş iyi işten atmamışlar seni. benim patronda allah razı olsun hiç sorun etmedi izni. ama ne zamnki tüp dedim adam eleman bakalım demeye başladı direk çıkarma moduna girdi. noluyor dedim daha tedavi sürecekmi sonuç ne olcak belli değil dedim. yani idare edeyim demek yok. sözde bende çooook memnun. memnunda böyleyse memnun olmasa nolurdu acaba....

perşembe raporum konseyden çıksın hemen ben de randevu alacağım. ultrason sonuçlarının fotokopisini almayı unutmuşum. onla gitmem daha doğru olur. sen benden önce gidersen izlenimlerini muhakkak yaz. yer olarak sana hakikaten çok uygunmuş. tamam artık para olarak 3üne 5ine bakmıyoruz ama ücret olarak da raporlulara en düşük fiyatları istanbul tüp veriyor diye biliyorum. hani öyle bir avantajın da olabilir.
zk hep öyle insanın aşırı vaktini alıyor. ben kadıköyden arabayla gidip geliyorum ben bile hep en az yarım gün harcıyorum canım ya. bir de ne zaman gitsem kalabalık, gürültü, bağırışan, kavga eden insanlara rastlıyorum. negatif enerjiden geriliyorum stres oluyorum resmen.

canım 10 senem doldu artık. sıkıysa atsınlar dermişim:) yok patronum dünya tatlısıdır ama olmasa da 10 yılın tazminatını kimse kolay kolay gözden çıkaramaz sanırım. hem memnunuz birbirimizden. hemde ben işleri hastane durumuma göre ayarlıyorum. hiçbir iş akmadan ikisini birden idare ettim bugüne kadar evelallah:) bebek olursa evden devam edeceğim çalışmaya. değişen fazla bişey olmayacak o yüzden tüpü de sorun etmiyor benimki. hatta kendisi çok istiyor tutsun.

yazarım tabii canım. evet üç aşağı beş yukarı raporlu ücret heryerde aynı çok önemsemiyoruz artık ama raporlu fiyatı en uygun burası gerçekten. zk da yaptırmaktan pek bi farkı olmuyor ücret bakımından. yakın olması daha büyük avantaj tabii.

benim patron dedi ya senin mutluluğun benim üzüntüm olcak tabi çocuğun olsun isterim ama seni kaybedicem diye. mal ya madem kaybetmek istemiyon idare et dimi.

baharcan senin oraya eleman lazımmı :)) bak bende işleri evden takip ederim bebe olursa. hatta hafta 1 günde giderim ofise :)))

ayyyyyy süper olurdu canım. aslında sende bebek olunca evden çalışamaz mısın? bence senin iş de gayet rahat idare edilir. haftada 1 gün dediğin gibi gidersin ofise. belki ay sonlarında daha sık gidersin. yeterli olur bence. artık günümüz teknolojisiyle çalıştığın yer farketmiyor. internet bile cebimizde:)

idare edilirde adam pimpiğin önde gideni. Edilsede bu huyu yüzünden etmez. Belkide benden kurtulmak istiyordur. çünkü çook çenebaz karıalr gibi dedikodu yapar akşama kadar çene. Hatta bi ara al kahveni gel diyordu gidiyorum 3 saat çene anasını çekiştiriyo bacısını çekiştiriyor karısını çekiştiriyor. Bende sırf bana anlatmasın diye suratım asık oturuyorum moralim bozuk ayağına yatıyorum. Ama yemiyor yine gelip anlatıyor. Belkide asık suratımdan kurtulmak istiyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…