• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Zeynep Kamil'de Aşılama Yaptıran Var mı ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ben çok heyecanlıyım kaptırdım kendimi bebek odası falan bakıyorum o derece. tutuacağına inancım çok büyük senin için de geçerli bu. 1 kez gebelik olduğu için rahimde şansı daha yüksek tutuyorlar yaş önemli bir faktör. bir de 100 dozla bile gelişiyor ya işleri daha kolay oluyor tabi. %60-70 dedi sadık bey bana. ben güvendim eurofertile iyi hizmet alacağımdam eminim sadık beyin referansları da iyi sempatik tonton bir doktor. bir de kontroller başladığı anda söylicem zaten bakar da rahimi iyi desteklemelerini isticem. anomaliden dolayı fazla kalınlaşmıyor destekleyici kullanmak iyi olur sonrasında da progestan iğne ve kan sulandırıcı iğne kullanmak istediğimi söylicem. benim gibi arkadaşlarım bu şekilde tedavilerle aldılar bebeklerini kucağına. vakit yaklaşınca senin telaşını da anlayabiliyorum aynı geçen ay yaşadıklarımm..ve daha da sıkıntılı günler bekliyor seni merkeze karar verene kadar dokuz doğurdum diyebilirim. inşallah kendin için en doğru kararı verirsin canım.,

hemde ne telaş nasıl tutuştum bilemezsin. en zor iş merkeze karar vermekmiş bunu anladım. önümüzdeki hafta zk ya gittiğim gün önce tayfun beyle konuşayım diyorum sonra evraklarımın fotokopisini alıp eurofertille görüşürüm. hafta içi bir gün de ist tüp bebekten randevu alır giderim. raporum çıkana kadar karar vermiş olurum sanırım. umutlu olman çok güzel canım. bir yere güvenebilsem ve şu iptal edilme ihtimali olmasa bende umutlu olacağım. ama muallakta olmak yoruyor insanı. bir de diğer topiğe göz attım. orda çok güzel hamilelik haberleri aldınız bugün. bu da insanın moralini yerine getiriyor gerçekten. allah kucaklarına almayı nasip etsin. darısı da başımıza olsun inş.

en zoru merkez seçmek gerçekten benim uykularım kaçıyordu. Allah kolaylık versin canım. istanbul tüp bebek de iyi bir seçenek yol stresin de olmaz. immortable ile arkamızdan geliyorsunuz sizde.

canım sen daha 39 un içindesin. yani 40 ına girmene 8 ay var. 8 ayda 2 tüp bebek hakkını da kullanırsın hiç merak etme. hızlıca yetiştirmeye çalış herşeyi bize sorabilirsin. bilemeyiz belki de yetişir kasım adetine :) ama hiç ara verme peşpeşe git teslim et herşeyini.

çok hızlı davranacamda şu adet olaylarını beklemek kötü :) eğer kasıma yetişirse rekor kırmış olacağımda yok yok yetişmesi zor ama yinede acele ediyorum tabii.

evet bazı şeyler adetin 2-3. günü oluyor. aşılamalarda ben ilkinde adetimin 5. günü çıkmıştı raporum doktorlardan ilaç yazmalarını rica etmiştim yazmışlardı eczaneden de borç aldım öyle başlamıştım. tüp de böyle bişey yapabilirmisin bilmiyorum canım.

en zoru merkez seçmek gerçekten benim uykularım kaçıyordu. Allah kolaylık versin canım. istanbul tüp bebek de iyi bir seçenek yol stresin de olmaz. immortable ile arkamızdan geliyorsunuz sizde.

evet canım. çifter çifter gidiyoruz bebişe:)

keşke çifter çifterde gelse. valla biz eşimle ikiz istiyoruz. ikimizinde kucağı boş kalmaz. geçen ne var bi şu omzuma bir de şuna iki melek versen diyor. üzüldüm haline :(( yaa noldu dedim içimden:) ona kalsa 3 olsa bile çok sevincek. abarttı işi 3 e bile razıyım diyor.

kızlar ben çıkıyorum yavaştan yemek hazırlıklarına başliyım. bu arada belim hafiften ağrıyor sabah da bacağıma filan vuruyordu adet sancılarım başladı sanırım. daha da 5-6 gün var bakalım ne zaman sökülecek?

idare edilirde adam pimpiğin önde gideni. Edilsede bu huyu yüzünden etmez. Belkide benden kurtulmak istiyordur. çünkü çook çenebaz karıalr gibi dedikodu yapar akşama kadar çene. Hatta bi ara al kahveni gel diyordu gidiyorum 3 saat çene anasını çekiştiriyo bacısını çekiştiriyor karısını çekiştiriyor. Bende sırf bana anlatmasın diye suratım asık oturuyorum moralim bozuk ayağına yatıyorum. Ama yemiyor yine gelip anlatıyor. Belkide asık suratımdan kurtulmak istiyor:)

ay çok güldüm senin patronun onu bunu çekiştirmesine:)))) gerçi seninki yine iyimiş. benim son patronum malezyalıydı ama 3-4 yıl ingilterede yaşadı diye kendini ingiliz lordu falan sanıyordu gerizekalı. beni ikide bir odasına çağırıp "yok siz türkler şöylesiniz böylesiniz" diye küçümseyici, yenilip yutulmayacak şeyler söylerdi. tamam ben kendi ülkemi eleştiririm ama bir yabancının hele de allahın uyduruk bir memleketinden gelen birinin kalkıp öyle negatif konuşması acayip sinirimi bozuyordu. "ulan türk milleti, yüzyıllarca 3 kıtaya hükmetti, sonra da malezya gibi ingiliz sömürgesine girmemek için, kanının son damlasına kadar şerefinle savaştı, sen kim oluyorsun da bizi beğenmiyorsun" diye bas bas bağırasım gelirdi. ama tabi ya sabır çeker susar, suratımı asar, hiç yorum yapmazdım. zaten 1 mezura boyu vardı, orada çalışmaya devam etseydim kesin bir gün elimde kalırdı.

keşke çifter çifterde gelse. valla biz eşimle ikiz istiyoruz. ikimizinde kucağı boş kalmaz. geçen ne var bi şu omzuma bir de şuna iki melek versen diyor. üzüldüm haline :(( yaa noldu dedim içimden:) ona kalsa 3 olsa bile çok sevincek. abarttı işi 3 e bile razıyım diyor.

duygucum bi arkadaşımın ikiz kızları oldu şimdi dört aylıklar. sabah fotolarına baktım facede valla aklıma sen geldin. inşallah duygunun da böyle iki cimcimesi olur diye dua ettim içimden.

kızlar ya bizim buraya bugün yeni bir market açıldı da tatbak adında. bilmiyorum istanbulda da varmı. ben orda incirleri görünce indirimde açılışa özel vs.. dayanamadım süt gibiydiler de tazecik. 2 kg aldım :D

şimdi yapsam mı adetime başlamadan geriden gelen yumurtalara yararı olur mu diye düşünürken internette okudum biraz. doktorlar bizimle aynı fikirde değiller. fazla uyarılma olup kist yapabiliyormuş. bazen hiçbir yararı olmadığı gibi zararı da oluyormuş. zira transferden önce kür uygulayan sonrasında da bağırsaklarıma iyi geliyo diye devam eden bir bayan bu yüzden rahatsızlanmış. ben de düşündüm şimdi gereksiz yere şişirebilir mi yumurtaları diye. ben suyunu içmekten vazgeçiğ günde bikaç tane yiyim yine. öyle daha iyi olur. zaten ilaçlar gerekli yararı sağlıyor. sadece kabız olmiyım rahat tuvalete çıkayım yeterli benim için. kürden vazgeçtim okuduktan sonra.

duygucum bi arkadaşımın ikiz kızları oldu şimdi dört aylıklar. sabah fotolarına baktım facede valla aklıma sen geldin. inşallah duygunun da böyle iki cimcimesi olur diye dua ettim içimden.

ay canım sağol yaa inş dualarımız kabul olurda bu geçikmenin telafisi ikiz olurr. birede razıyım ama 2 olursa daha bi güzel olur :)

kızlar ya bizim buraya bugün yeni bir market açıldı da tatbak adında. bilmiyorum istanbulda da varmı. ben orda incirleri görünce indirimde açılışa özel vs.. dayanamadım süt gibiydiler de tazecik. 2 kg aldım :D

şimdi yapsam mı adetime başlamadan geriden gelen yumurtalara yararı olur mu diye düşünürken internette okudum biraz. doktorlar bizimle aynı fikirde değiller. fazla uyarılma olup kist yapabiliyormuş. bazen hiçbir yararı olmadığı gibi zararı da oluyormuş. zira transferden önce kür uygulayan sonrasında da bağırsaklarıma iyi geliyo diye devam eden bir bayan bu yüzden rahatsızlanmış. ben de düşündüm şimdi gereksiz yere şişirebilir mi yumurtaları diye. ben suyunu içmekten vazgeçiğ günde bikaç tane yiyim yine. öyle daha iyi olur. zaten ilaçlar gerekli yararı sağlıyor. sadece kabız olmiyım rahat tuvalete çıkayım yeterli benim için. kürden vazgeçtim okuduktan sonra.

canım tatbak istanbul anadolu yakasında yaygın bir çok şubesi var ama market değil pastane tarzı bişey tatlı yaş pasta, kuruyemiş, lokum dondurma vs. var. bayramda da inanılmaz kalabalık olur. tatlılarının fiyatı bir çok yere göre uygun hatta tabelası yazısı yani yeşildir. ve çalışan bayan personeli kapalıdır ve eşarpları yeşildr.kısaca yeşil sermayedir:) ben inciri 12 tl ye alıyordum başka bi aktar buldum 10 liralıktan aldım ama evet iyiki hatırlattın tatbaktada vardır ve uygundur fiyatın. bende başta size sordum ya kür yapıyorum ama kist falan yaparmı diye korkyum ama yaptım adetimde ara vercektim yani tedav esnasında 2 gündür yapma fırsatım olmadı. ama kuru soğanda çok yiyorum çiğ olarak belki kiste çevirmezse onun sayesinde çevirmez. umarım bana faydas olmuştur. ve umarım kist falan yapmamıştır sen böyle deyince korktum faydasını bıraktım şimdide umarım zararı olmamıştır.
eşimde 3 gündür feci grip hatta dün tüm gün evde yattı işe gidemedi. benide yanına yanaştırmıyor tedavi öncesi hsata olmayım diye. ee seninde hasta olmaman gerek diyorum iyileşirim ozmana kadar diyor. bu arada arada adet sacım gelmeye başladı:(( 10 güne kadar başların tedaviye.

ay çok güldüm senin patronun onu bunu çekiştirmesine:)))) gerçi seninki yine iyimiş. benim son patronum malezyalıydı ama 3-4 yıl ingilterede yaşadı diye kendini ingiliz lordu falan sanıyordu gerizekalı. beni ikide bir odasına çağırıp "yok siz türkler şöylesiniz böylesiniz" diye küçümseyici, yenilip yutulmayacak şeyler söylerdi. tamam ben kendi ülkemi eleştiririm ama bir yabancının hele de allahın uyduruk bir memleketinden gelen birinin kalkıp öyle negatif konuşması acayip sinirimi bozuyordu. "ulan türk milleti, yüzyıllarca 3 kıtaya hükmetti, sonra da malezya gibi ingiliz sömürgesine girmemek için, kanının son damlasına kadar şerefinle savaştı, sen kim oluyorsun da bizi beğenmiyorsun" diye bas bas bağırasım gelirdi. ama tabi ya sabır çeker susar, suratımı asar, hiç yorum yapmazdım. zaten 1 mezura boyu vardı, orada çalışmaya devam etseydim kesin bir gün elimde kalırdı.

baksen allahın bodur malezyalısına gelmiş bizim ülkede bize ahkam kesiyor. valla iyi olmuş bi yerde ordan çıkman bende olsam aynı tepkileri verir sonunda bi gün dayanamayıp tırmığı atıverirdim suratına:)

canım tatbak istanbul anadolu yakasında yaygın bir çok şubesi var ama market değil pastane tarzı bişey tatlı yaş pasta, kuruyemiş, lokum dondurma vs. var. bayramda da inanılmaz kalabalık olur. tatlılarının fiyatı bir çok yere göre uygun hatta tabelası yazısı yani yeşildir. ve çalışan bayan personeli kapalıdır ve eşarpları yeşildr.kısaca yeşil sermayedir:) ben inciri 12 tl ye alıyordum başka bi aktar buldum 10 liralıktan aldım ama evet iyiki hatırlattın tatbaktada vardır ve uygundur fiyatın. bende başta size sordum ya kür yapıyorum ama kist falan yaparmı diye korkyum ama yaptım adetimde ara vercektim yani tedav esnasında 2 gündür yapma fırsatım olmadı. ama kuru soğanda çok yiyorum çiğ olarak belki kiste çevirmezse onun sayesinde çevirmez. umarım bana faydas olmuştur. ve umarım kist falan yapmamıştır sen böyle deyince korktum faydasını bıraktım şimdide umarım zararı olmamıştır.
eşimde 3 gündür feci grip hatta dün tüm gün evde yattı işe gidemedi. benide yanına yanaştırmıyor tedavi öncesi hsata olmayım diye. ee seninde hasta olmaman gerek diyorum iyileşirim ozmana kadar diyor. bu arada arada adet sacım gelmeye başladı:(( 10 güne kadar başların tedaviye.

Market dediğime bakma işte ya ne diyim tatlıcı kuruyemişçi işte valla açılışa özel 6.90 tl idi kilosu incirin ve daha yeni kurutulmuş tazecikti şimdi de diyorum hatta kayısı ve gün kurusu da alalım tedavi sırasında ve sonrası da kabız olmamak için yerim. Canım sen arık ara ver zaten küre aset olucaksın gereksiz yere büyümesin yumurtalar sen çok soğan tüketiyosun ya bence bişey olmamıştır tedaviye başlayınca sa kür yapma da gunde bikaçtane ye

baksen allahın bodur malezyalısına gelmiş bizim ülkede bize ahkam kesiyor. valla iyi olmuş bi yerde ordan çıkman bende olsam aynı tepkileri verir sonunda bi gün dayanamayıp tırmığı atıverirdim suratına:)

ay bir de hem pinti hem de pisin tekiydi. bir gömleği vardı, omuzunda kocaman kırmızı bir leke vardı, biz olsak o gömleği hayatta giymeyiz ama o kıyamadığından atmayıp giyiyordu, hem de 3-4 gün üst üste. kravatları falan hep yağ lekeliydi. baktıkça içim kalkardı. uzak doğulular için pis denir ya, hepsi böyleyse kesin doğru. döviz üzerinden dehşet yüksek bir maaş alıyordu ama malezyaya ailesini ziyarete giderken paketli hazer baba lokumlardan al dedim, "çok pahalı, açıkta satılan kuru kayısılardan götüreceğim" dedi de ağzım 1 karış açık kaldı. müşteri ziyaretine gitsin, 4 liralık otopark parasını, yolda starbucksdan aldığı 5 liralık kahvenin fişini bile getirir masraftan düşerdi. bir de bize pinti, cimri diyenler böylelerini görsün:))))

selam kızlar nasılsınız.h.sonu olunca el ayak çekiliyor.kimsecikler olmuyor burada ben dahil. iyi hafta sonları herkese...

iyi haftasonları herkese. bu gece rüyamda kenan ı gördüm noolur reçetemi onayla diye yalvarıyodum ona. hain kenan rüyalarımda bile yalvartıyo beni. yarın hastaneye gidiyoruz da daha şimdiden tasası tuttu beni :(

selam kızlar nasılsınız.h.sonu olunca el ayak çekiliyor.kimsecikler olmuyor burada ben dahil. iyi hafta sonları herkese...

haklısın canım.hele hafta içi çalışınca cumartesi malum temizlik günü bütün gününü alıyor insanın. temizlik çamaşır ütü. sağolsun eşimde cumartesi akşam ve pazar günleri hep bi gezme işi çıkarır. zor oluyor görüşmek:) iyi hafta sonları sana da canım.

iyi haftasonları herkese. bu gece rüyamda kenan ı gördüm noolur reçetemi onayla diye yalvarıyodum ona. hain kenan rüyalarımda bile yalvartıyo beni. yarın hastaneye gidiyoruz da daha şimdiden tasası tuttu beni :(

sana da canım. valla bende bir hafta oluyor sanırım. zk da tüp yaptırdığımı görmüştüm rüyamda. kenan da vardı tabii. tam hatırlamıyorum ama bir sürü aksilik çıkıyor yaptıramıyordum. rüyaların tersi çıkarmış. yarın herşey yolunda gidecek inşallah.

benimde bu gün aklıma bir şey geldi neden ücretli zk de en baştan tüp bebek denememişim diye çok pişman oldum ama en baştan iki doktorlar görüşüp sormuştum onlarda üç dört aya tüpe geçrsin demişti bende madem öle raporlu yapayım demiştim ama nerdeee 3 4 ay çok uzadı aşılama işleri zaman kaybı yok bayram yok tatil oydu buydu ..sonya arkadaş ücreli 3 4bin civarı yazmış geri dönesem alırlarmı acaba geri..şaşırdım ne yapsam ama ameliyat olmadan yapmazlar ücretlide herlde zk de..sanırım ilaçlarala 3 4bindir zk dede..bu gün kağıtlara baktım zk de ssksız 1250 tl tüp..ilaçlarla 3 bin tl oluyordur arada özelle 2 bin falan oynar ama bu kisti soğan kürüyle eritsem kenan geri alırmı ki yada artık uğraşabilirmiyim oarada offffff.. bu arada adet oldum dün bu sefer fazla sancım olmadı acaba soğan kürünün etkisimi ki ne:)))

Son düzenleme:
benimde bu gün aklıma bir şey geldi neden ücretli zk de en baştan tüp bebek denememişim diye çok pişman oldum ama en baştan iki doktorlar görüşüp sormuştum onlarda üç dört aya tüpe geçrsin demişti bende madem öle raporlu yapayım demiştim ama nerdeee 3 4 ay çok uzadı aşılama işleri zaman kaybı yok bayram yok tatil oydu buydu ..sonya arkadaş ücreli 3 4bin civarı yazmış geri dönesem alırlarmı acaba geri..şaşırdım ne yapsam ama ameliyat olmadan yapmazlar ücretlide herlde zk de..sanırım ilaçlarala 3 4bindir zk dede..bu gün kağıtlara baktım zk de ssksız 1250 tl tüp..ilaçlarla 3 bin tl oluyordur arada özelle 2 bin falan oynar ama bu kisti soğan kürüyle eritsem kenan geri alırmı ki yada artık uğraşabilirmiyim oarada offffff.. bu arada adet oldum dün bu sefer fazla sancım olmadı acaba soğan kürünün etkisimi ki ne:)))

canım acıbademin fiyatlarına bakma sen, orası bir çok yere göre pahalı, zk'ya elbette ücretli olarak dönebilirsin ama olmazsa başka yerleri araştır. yazgim burada bir çok hastanenin fiyatını vermişti.
örneğin eurofertil 2800 + ilaçdı (eski hastalara verdikleri fiyatdı ama pazarlık edersin, yine az değil ama acıbademle epey fark var)
istanbul tüp'ü ara sor, universal hospital, hospitalium' u falan araştır. benim bildiğim özellikle istanbul tüp oldukça uygun fiyatlar veriyor. ilaçları da buradan temin edebilirsin gibi geliyor bana. yani ilaç kısmını raporlu gibi hesapla bence şimdilik, önce uygun bir merkez bulmaya bak.

Son düzenleme:
günaydın kızlar nasılsın. herkese iyi bir hafta olmasını diliyorum, umarım h.sonunuz iyi geçmiştir.

Benim eşim çarşambadan beri grip olduğu için ne yazıkki markete dahi gitmedim sürekli evdeydik h.sonu. normalda asla evde oturmayan bir adam sürekli gezelim der ama demekki kendini çok yorgun bitkin hissettiki tüm gün evde yattı haliyle bende tek çıkmak istemedim. fazlasıyla dinlendim. bu dinlek halimi nasıl dışa vursam diye düşünüyorum.:)) ve eşimin ofisinde herkes sırayla fec işekilde hastalanıyor. şimdide beni aramış akaşam c vitamini içirelim sana mandalina portakal alalım bol bol ye diyor. tedaviye başlıycaz ya bu hafta hasta olcam diye ödü kopuyor.:) ama olmam olmam kesin o günlerde olurum yani şans ya benide tedavi esnasında bulur.

elif sanırım şuan zk ile euro fertil arasın ilaç için koşuşturuyordur. umarım benim gibi yorulmaz. benim deneyimimin eminki elife çok faydası olacak en azından reçteyi anında onaylamaları için baskı yapabilcek daha bilinçi gitti çünkü. ben yolu yordamı bilmediğim için kuzu kuzu 3 gün gittim 3. günün sonunda aklım başıma geldide bağırıpta hallettim.

baharcım sen nasılsın raporun bu hafta çıkacaktı dimi konseyden. karar verdinmi merkez konusunda. istanbul tüpe görüşmeye ne zman gidiyorsun?

nefercan sen ne yaptın amaeliyat olmadan tüp yapmaya karar verdin dimi. hastane araştırmasımı yapıyorsun. zk.da özel tüp yapanların fiyatlarını hiç bilmiyorum ama özellere göre daha uygunmuş. transfer günümde bir bayanda opu olacaktı özel parasıyla gelmişti zk.ya ayak üstü konuşmuştuk. her kan verme 15 lira gibi bir ücret ödüyormuş. misal tüp bebek tedavi sırasında E2 hormonuna gün aşırı yada bir kaç gün üst üste bakılıyor bunun için her kan vermede para verdim ama az ödedim 15 tl gibi bişey dedi. ama operasyon için kaç lira verdiğini soramadım kendi transferimin stresinden. Eğer istersen araştırdığım hastanelerin fiyat bilgini gene yollarım. birde zk özel paranla yaptırmaya karar verirsen ve kenana denk gelirsen kabul edecekmiş o da var. sen ameliyatlık hastasın paranla denesende olmaz diyebilir yada kistin var sana tüp yapamayızda diyebilir. belkide parayı bastıracağın için bişeyde demiyebilir. gerçi prosedür neyse onu uygular. ve büyük ihtimal ameliyat sonra tüp der.

çünkü aylaaar önce 35 yaşlarında FSH 39 larda olan bir bayan parasıyla zk. da aşılama yada tüp olmak istiyordu. 1 çcuğu olduğu için devlet rapor vermiyormuş dolayısıyla buda zk. da paramla olayaım diye bilgi almaya gelmişti teee sefaköyden(küçükçekmece yani) infertilite bölümü sana işlem yapabilmemiz için ücretli hasta olsan dahi kilo vermen sşart demişler. yani prosedürlerimiz çok hem özelle aynı fiyata denk geliyor zaman önemli senin için zaten rapor alamıycaksın burdan ene azından prosedürlere takılıpta zman kaybetme demişler. demek oluyorki ücretli hastalara kilo verme olayını uygulatıyolar yada diğer şartlara uymalarını bekliyorlar. ama aklında zk. varsa git bir konuş derim. kafadan yorum yürüteceğimize en doğru yerden bilgi almış olursun.

baharcım sen nasılsın raporun bu hafta çıkacaktı dimi konseyden. karar verdinmi merkez konusunda. istanbul tüpe görüşmeye ne zman gidiyorsun?

günaydın duygucum. gezdik dinlendik geldik yine işimizin başına:) eşine çok geçmiş olsun. bende bir haftadır griptim. feci salgın var. sende dikkat et kendine. benim dosya cuma çıkacak demişlerdi ama çarşambadan arayacağım. sonrada gezmeye başlarım sanırım merkezleri. elif de inşallah kolay halleder bugün.

Back
X