ben çok heyecanlıyım kaptırdım kendimi bebek odası falan bakıyorum o derece. tutuacağına inancım çok büyük senin için de geçerli bu. 1 kez gebelik olduğu için rahimde şansı daha yüksek tutuyorlar yaş önemli bir faktör. bir de 100 dozla bile gelişiyor ya işleri daha kolay oluyor tabi. %60-70 dedi sadık bey bana. ben güvendim eurofertile iyi hizmet alacağımdam eminim sadık beyin referansları da iyi sempatik tonton bir doktor. bir de kontroller başladığı anda söylicem zaten bakar da rahimi iyi desteklemelerini isticem. anomaliden dolayı fazla kalınlaşmıyor destekleyici kullanmak iyi olur sonrasında da progestan iğne ve kan sulandırıcı iğne kullanmak istediğimi söylicem. benim gibi arkadaşlarım bu şekilde tedavilerle aldılar bebeklerini kucağına. vakit yaklaşınca senin telaşını da anlayabiliyorum aynı geçen ay yaşadıklarımm..ve daha da sıkıntılı günler bekliyor seni merkeze karar verene kadar dokuz doğurdum diyebilirim. inşallah kendin için en doğru kararı verirsin canım.,
hemde ne telaş nasıl tutuştum bilemezsin. en zor iş merkeze karar vermekmiş bunu anladım. önümüzdeki hafta zk ya gittiğim gün önce tayfun beyle konuşayım diyorum sonra evraklarımın fotokopisini alıp eurofertille görüşürüm. hafta içi bir gün de ist tüp bebekten randevu alır giderim. raporum çıkana kadar karar vermiş olurum sanırım. umutlu olman çok güzel canım. bir yere güvenebilsem ve şu iptal edilme ihtimali olmasa bende umutlu olacağım. ama muallakta olmak yoruyor insanı. bir de diğer topiğe göz attım. orda çok güzel hamilelik haberleri aldınız bugün. bu da insanın moralini yerine getiriyor gerçekten. allah kucaklarına almayı nasip etsin. darısı da başımıza olsun inş.
en zoru merkez seçmek gerçekten benim uykularım kaçıyordu. Allah kolaylık versin canım. istanbul tüp bebek de iyi bir seçenek yol stresin de olmaz. immortable ile arkamızdan geliyorsunuz sizde.
canım sen daha 39 un içindesin. yani 40 ına girmene 8 ay var. 8 ayda 2 tüp bebek hakkını da kullanırsın hiç merak etme. hızlıca yetiştirmeye çalış herşeyi bize sorabilirsin. bilemeyiz belki de yetişir kasım adetine :) ama hiç ara verme peşpeşe git teslim et herşeyini.
çok hızlı davranacamda şu adet olaylarını beklemek kötü :) eğer kasıma yetişirse rekor kırmış olacağımda yok yok yetişmesi zor ama yinede acele ediyorum tabii.
evet bazı şeyler adetin 2-3. günü oluyor. aşılamalarda ben ilkinde adetimin 5. günü çıkmıştı raporum doktorlardan ilaç yazmalarını rica etmiştim yazmışlardı eczaneden de borç aldım öyle başlamıştım. tüp de böyle bişey yapabilirmisin bilmiyorum canım.