kızlar benimki tutmadı galiba. dün jel i uyguladıktan sonra sarı sarı akıntım oluyodu çıkıyordu birkaç saat sonra kalıntılar. o kalıntıların içinde çok hafif kahverengi leke gördüm bir nokta kadardı. belimde sıcak sıcak ağrıdı baya ağrım oldu sökülücem artık dedim tutmadı dedim. sonra geçti şimdi hiçbişey yok. ama hastalanıcam ben biliyorum son zamanlarda gelmeden 3-4 gün önce böyle bir leke oluyo sonra günüme kadar bişey yok. günüm de 9 mayıs zaten. ben yine de 10 mayıs da kan testine gidicem. mutlaka kan testi sonucu ile gelin negatif se dedi hemşire o zaman. bu ay ara vericez. 2. rapor için hazırlicaklar beni.
ya ikinci rapor için de herşeyi baştan mı isticekler. ben tüp bebeğin önündeki tabloda smear hormon ultrason gibi şeylerin 6 ay geçerli olduğunu okudum. hadi hormon ve ultrasonun tekrar yapılması olabilir ama inşallah smear istemezler.
bileniniz var mı?
bir de şu devlette 2 aşılamamı ? 3 aşılamamı ? tüpe geçmeden önce?
diyorlarki 3 aşılama ama devlet 2 sini ödüyor. 3. yü cebinden yaptıracakmışsın.
bir de kızlar ben acaba tekrar rahim filmi çektirsem mi belki de tüpüm tıkalı boşuna kürek çekiyoruz ondan tutmuyor. öyle olursa dire tüpe geçirirler mi beni.
doğuştan tek tüplüyüm. 1 senedir hamile kalamıyorum. kürtaj oldum. ondan sonra kalamadım zaten. kürtaj da tıkanıklık yapışıklık olma ihtimali var..
hoşbulduk teşekkür ederim ama bana doktor önce 3 kere aşılama yapıcaz dedi hatta ben direk tüp bebek istediğim için kesin dille önce aşılama denememiz lazım dedi belkide 7 sene gibi bi zaman oldugu için bu kadar fazla tetkit istemiştir eşimde bir sorun yok bendede acıkca bulunan bir sorun yok sadece polip şüphesi var onada aşılamadan önce bakıcaklar zaten .canım öncelikle hoşgeldin aramıza. bu saydıkların aşılama değil tüp bebek için gerekenler. sanırım kenan bey senin için tüp bebeği uygun gördü. yaşını bilmiyorum ama 35 yaşın üsündeysen ya da eşinde sorun varsa aşılama ile vaki kaybetmeden direk tüp bebeği öneriyorlar. istersen bi konuş doktorunla.
teşekkür ederim amiin inşallah tez vakitte kurtulurum en güzeli en baştan içmemek tabi ama durumlar bazen sevk edebiliyor.. inşallah sende pozitifi görürsün kavusursun meleğine..canım hoşgeldin umarım tez zamanda bırakırsın sigarayı çok kötü birşey ben hiç ağzıma koymadım 27 yaşındayım. ben de de tiroid var. doğuştan tek tüplüyüm. devlette ilk aşılamam. 10 mayıs tes günüm. ama eğer negatifleri görürsek arkla arkaya ben de zeynep kamil de devam edicem tüp bebeğe. ve diğer arkadaşlarımda bu topikteki.o yüzden tecrübelerin bizim için çok önemli canım.inşallah kısa zamanda tamamlanır tetkiklerin de yapılır tüp bebişin.
amiin inşallah Allah'ım bekleyen herkesin dualarını boş çevirmesin inşallah..hayırlı olsun tedavin sembas.. umarım en kısa sürede sigaradan kurtulursun:) sonrada bebişine kavuşursun...
Kızlar merhaba yaklaşık 1 aydır yazamıyorum pek takip de edemedim. aşılaması veya tüp bebeği tutan var mı?? son durumlarınız nedir?? biri aydınlatsın lütfen beni :)) bende yarın gidip son tahlillerimi alıcağım vede evraklarımı teslim edeceğim. bu ayın sonunda da iğnelere başlarımm.... çok heyecanlıyım. bugün çok güzel bir haber aldım. iş arkadaşımın 13 yıldır çocukları olmuyordu. aşılama da yapılmış tüp bebekte, ama bu ay eski nenehatun hastanesinde tüp bebek yapmışlar ve de tutmuş. bize umut olsun... Allah hepimize nasip etsin.... inanın öğrendiğimde sevinçten ağladım.. allah bizlerede nasip etsin....
canım ikinci rapor için sadece asistanlar dosyanın heyete sevki için yazı yazacaklar. sonra dosyana iliştirip, heyete teslim etmen için sana verecekler. adetin ikinci günü ultrasona girmen yeterli. tahlillerin vs yeni yapılmıştı zaten. raporun sorunsuz çıktığı için sorun olacağını sanmıyorum. tüp bebekten önce üç aşılama raporu alma hakkın var, ancak bunlardan iki tanesinin yapılmış olması yeterli. yani senin üç rapor alma hakkın var, ancak istersen bunlardan birini kullanmayıp, iki aşılamadan sonra tüp bebeğe geçebilirsin. üçüncüyü yaptırıp, yaptırmamak tamamiyle sana kalmış. tabii bu iki aşılamanın mutlaka yapılmış olması gerekiyor. iptal edilen tedaviler kabul edilmiyor. umarım anlatabilmişimdir. bu arada canını boş yere sıkma lütfen. test yaptır ve sonucu öğren derim. ben bu sabah kontrole gittim. üç tane olgun yumurtam kalmış. diğer yedi tanesi ya çatladı ya da boşaldı bilemiyorum. şu an büyüklükleri 16-18 mm arası üç tane yumurtam ve bir sürü küçük yumurtalarım var. gitmişken dayanamadım bir de beta hcg için kan verdim. sonucu öğleden sonra alacağım bakalım umudum yok ama hayırlısı. bence sende bekleme ve yaptır testini. bu şekilde stres yaparak kendini yıpratırsın sadece canım. sonucun neyse şimdi çoktan belli olmuştur. daha fazla beklemenin bir anlamı yok bence. inş hamişsindir canım. ben ay sizden umutluyum nedense.
canım sonucunu merak ediyorum??
benim adet belirtilerim başladı sanırım tutmadı
hayırlısı olsun canım.. benimde adet belirtilerim başladı. bakalım ne olacakcanım sonuç negatif. bu sabah da adet oldumperşembe günü gidicem. klomene başlıcaz sanırım.
hayırlısı olsun canım.. benimde adet belirtilerim başladı. bakalım ne olacak
kızlar doktordan geldim. rahim filmi çektiriceksin dedi. adetimin 1. günü gidicekmişim. randevu alıcağım. ilaç recetesi verdi. siz rahim filmi çektirdiniz mi ?
kızlar dışarda 1 aşılamam var.zeynep kamilde bana aşılama derse parasıyla tüp yaptırcam 1250 tlmıs. 1000 de ılaclar tutsa asılama ıstemıyrm cunku sansımız cok az hele bzm gıbı erkek ınf. olanlarda.
canım bende zeynep kamilde ücretli tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum. hatta dün sordum telefonda. 1200 tl hastane ücreti ilaçlarla yaklaşık 4500 civarı tutuyor dediler. başta bende ilaçlar bu kadar tutmaz diye düşündüm ama netten araştırıp, hesapladım ilaçlar raporsuz 3000 tl civarı tutuyor. aşılama raporuyla ilaçları alıp ücretli tüp bebek yaptırsam diye düşündüm. onu da heyet kabul etmiyor. ben zeynep kamilde üç kez aşılama denedim. üçü de iptal edildi. tüp bebek raporu çıkartabilmem için üç kez de klomen tedavisi görmem gerekiyor. sizin sorununuz tam olarak neydi. eşinin sperm sayısı 5 ml altındaysa zaten aşılama önermiyorlar.
canım benim ya inş. sana öyle geliyordur. sen şimdiden sitres yapma.... Allah yardımcımız olsun.....
canım ikinci rapor için sadece asistanlar dosyanın heyete sevki için yazı yazacaklar. sonra dosyana iliştirip, heyete teslim etmen için sana verecekler. adetin ikinci günü ultrasona girmen yeterli. tahlillerin vs yeni yapılmıştı zaten. raporun sorunsuz çıktığı için sorun olacağını sanmıyorum. tüp bebekten önce üç aşılama raporu alma hakkın var, ancak bunlardan iki tanesinin yapılmış olması yeterli. yani senin üç rapor alma hakkın var, ancak istersen bunlardan birini kullanmayıp, iki aşılamadan sonra tüp bebeğe geçebilirsin. üçüncüyü yaptırıp, yaptırmamak tamamiyle sana kalmış. tabii bu iki aşılamanın mutlaka yapılmış olması gerekiyor. iptal edilen tedaviler kabul edilmiyor. umarım anlatabilmişimdir. bu arada canını boş yere sıkma lütfen. test yaptır ve sonucu öğren derim. ben bu sabah kontrole gittim. üç tane olgun yumurtam kalmış. diğer yedi tanesi ya çatladı ya da boşaldı bilemiyorum. şu an büyüklükleri 16-18 mm arası üç tane yumurtam ve bir sürü küçük yumurtalarım var. gitmişken dayanamadım bir de beta hcg için kan verdim. sonucu öğleden sonra alacağım bakalım umudum yok ama hayırlısı. bence sende bekleme ve yaptır testini. bu şekilde stres yaparak kendini yıpratırsın sadece canım. sonucun neyse şimdi çoktan belli olmuştur. daha fazla beklemenin bir anlamı yok bence. inş hamişsindir canım. ben ay sizden umutluyum nedense.
Kızlar merhaba yaklaşık 1 aydır yazamıyorum pek takip de edemedim. aşılaması veya tüp bebeği tutan var mı?? son durumlarınız nedir?? biri aydınlatsın lütfen beni :)) bende yarın gidip son tahlillerimi alıcağım vede evraklarımı teslim edeceğim. bu ayın sonunda da iğnelere başlarımm.... çok heyecanlıyım. bugün çok güzel bir haber aldım. iş arkadaşımın 13 yıldır çocukları olmuyordu. aşılama da yapılmış tüp bebekte, ama bu ay eski nenehatun hastanesinde tüp bebek yapmışlar ve de tutmuş. bize umut olsun... Allah hepimize nasip etsin.... inanın öğrendiğimde sevinçten ağladım.. allah bizlerede nasip etsin....
canım sonuç negatif. bu sabah da adet oldumperşembe günü gidicem. klomene başlıcaz sanırım.
kanımı verdim canım 2buçukta alınacak sonuç bekliyorum
canım sağol çok güzel aydınlattın teşekkür ederim. benim stresim bitti çünkü adetim başlıyor lekelenmelerim başladı önce son 2 jel im kalmıştı artık bugün kullanmadım gelsin diye. zaten göğüslerim kasıklarım karnımın içi herşeyim yumuşadı şişliklerim tamamen indi:) haftaya salı için randevu aldım daha adetim tam başlamadı illa 2. günü gitmek şartmıdır 2-3-4-5 günlerde gitsem yapılır değil mi ultrasonum?
yarın kan tahliline gidiyorum canım burdaki devlet hastanesinden randevu almıştım adet olsanız bile kan testinizi yaptırın demişti hemşire çünkü.senin de inşallah güzel haberler alırız canım ama üzülme olmazsa daha yolumuz uzun tüpe geçeriz olmazsa.
canım hayırlısı olsun..umarım gerisi gelmez lekelenmelerinin. yaa bana hiç tutmuş gibi gelmiyor. karnım ağrıyo benimde..
vakitte geçmiyo ki çatlıcam meraktan. hiç bişeye adapte olamıyorum
kızlar.. tutmadısonuç 0,61 çıktı..
aşılanmaya devam..
sende mi yahadi benim yumurtam bozuktu şekilsizdi ya seninki neden tutmadı canım ya bu ilk miydi senin unuttum da aşılanmaya devam evet canım. adetliyken gidip ultrason muaynesi olmak gerekiyomuş sonra bir kağıt yazılıyomuş dosyan 2. ce heyete giriyomuş. bana haziranda demişlerdi o zaman tutmazsa 2. aşılama.
öyle de yapıcaz sanırım.
ama belki gittiğimde rahim filmi isterim 1 ayımı yemicekse bilemiyorum doktora danışıcam bakalım ne dicek? baharınkizi na sordum okursun sen de ordan. ben tekrar rahim filmi çektirsem belki tüpüm tıkandı yada yapışıklık oldu kürtajdan sonra? o zaman beni direk tüpe geçirirler. ama gözümde büyüyor rahim filmi :)
bilemiyorum canım
ilk aşılamamdı.adetimle tekrar başlıcam maratona. ama bu sefer tüp bebek bölümünde uzman dr. a gidicem. onlardan aşılamamı takip etmelerini isticem canım. sende öyle yap bence.
ayrıca tüpün tıkalı yada yapışık ise, rahim filmi çekilirken açılmadı ise sanırım bi operasyonla açıyolar tüpleri.çünkü ilk gittiğimde bana öyle demişlerdi. bence onlar istemeden sen talep etme.
hakkımızda hayırlısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?