kızlar benimki tutmadı galiba. dün jel i uyguladıktan sonra sarı sarı akıntım oluyodu çıkıyordu birkaç saat sonra kalıntılar. o kalıntıların içinde çok hafif kahverengi leke gördüm bir nokta kadardı. belimde sıcak sıcak ağrıdı baya ağrım oldu sökülücem artık dedim tutmadı dedim. sonra geçti şimdi hiçbişey yok. ama hastalanıcam ben biliyorum son zamanlarda gelmeden 3-4 gün önce böyle bir leke oluyo sonra günüme kadar bişey yok. günüm de 9 mayıs zaten. ben yine de 10 mayıs da kan testine gidicem. mutlaka kan testi sonucu ile gelin negatif se dedi hemşire o zaman. bu ay ara vericez. 2. rapor için hazırlicaklar beni.
ya ikinci rapor için de herşeyi baştan mı isticekler. ben tüp bebeğin önündeki tabloda smear hormon ultrason gibi şeylerin 6 ay geçerli olduğunu okudum. hadi hormon ve ultrasonun tekrar yapılması olabilir ama inşallah smear istemezler.
bileniniz var mı?
bir de şu devlette 2 aşılamamı ? 3 aşılamamı ? tüpe geçmeden önce?
diyorlarki 3 aşılama ama devlet 2 sini ödüyor. 3. yü cebinden yaptıracakmışsın.
bir de kızlar ben acaba tekrar rahim filmi çektirsem mi belki de tüpüm tıkalı boşuna kürek çekiyoruz ondan tutmuyor. öyle olursa dire tüpe geçirirler mi beni.
doğuştan tek tüplüyüm. 1 senedir hamile kalamıyorum. kürtaj oldum. ondan sonra kalamadım zaten. kürtaj da tıkanıklık yapışıklık olma ihtimali var..
canım ikinci rapor için sadece asistanlar dosyanın heyete sevki için yazı yazacaklar. sonra dosyana iliştirip, heyete teslim etmen için sana verecekler. adetin ikinci günü ultrasona girmen yeterli. tahlillerin vs yeni yapılmıştı zaten. raporun sorunsuz çıktığı için sorun olacağını sanmıyorum. tüp bebekten önce üç aşılama raporu alma hakkın var, ancak bunlardan iki tanesinin yapılmış olması yeterli. yani senin üç rapor alma hakkın var, ancak istersen bunlardan birini kullanmayıp, iki aşılamadan sonra tüp bebeğe geçebilirsin. üçüncüyü yaptırıp, yaptırmamak tamamiyle sana kalmış. tabii bu iki aşılamanın mutlaka yapılmış olması gerekiyor. iptal edilen tedaviler kabul edilmiyor. umarım anlatabilmişimdir. bu arada canını boş yere sıkma lütfen. test yaptır ve sonucu öğren derim. ben bu sabah kontrole gittim. üç tane olgun yumurtam kalmış. diğer yedi tanesi ya çatladı ya da boşaldı bilemiyorum. şu an büyüklükleri 16-18 mm arası üç tane yumurtam ve bir sürü küçük yumurtalarım var. gitmişken dayanamadım bir de beta hcg için kan verdim. sonucu öğleden sonra alacağım bakalım umudum yok ama hayırlısı. bence sende bekleme ve yaptır testini. bu şekilde stres yaparak kendini yıpratırsın sadece canım. sonucun neyse şimdi çoktan belli olmuştur. daha fazla beklemenin bir anlamı yok bence. inş hamişsindir canım. ben ay sizden umutluyum nedense.