- 26 Ağustos 2019
- 312
- 566
Merhaba ben 2 sene üstüne aşılama arkası tüp bebek için başvurdum benden bir sürü evrak istediler. Reglinin 3 günü kan tahlili istediler aynı gün ultrasonla rahmine baktılar. Eşim gitti sperm tahlilini yeniledi ve kan tahlili verdi. Başka birgün smear ve servikal kültür verdim. Devlet yönünden evraklarımı da toplayıp dosyama eklenmek üzere götürdüm. Eşinle birlikte gitmelisin her evrak tamamlandığında çünkü imza istiyorlar sonra dosyanı sağlık raporu çıkarmak için bir yere teslim ediyoraun. O sırada hemşireden gün alıyorsun. Bu kadar hayırlısı olsun[QUOTE="IlknurD_712, po
Kızlar sormak istediğim sorularım var yardımcı olursaniz sevinirim ben zeynep kamil de 2 kez aşılama yaptırdım olumsuz oldu tup bebege baslicaktim ancak 3 senem şimdi doldu kasım ayinda son asilamami temmuz ayinda yaptırdım ben regly olmadan önce hastaneye gidip ne evraklar gerekli onlari sorucaktim regly olmadan onlari yaptirayim en azindan istedim neler istiyorlar asilama yaptirmadan once istedikleri evraklari verdim zaten ekstra tup bebege gecerken istedikleri evrak var mi? Yardimci olursaniz sevinirm