- 22 Mart 2019
- 230
- 101
- 28
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alin inşallah. Nerde yaptırdınız acaba tup bebegi?2.kez yaptırdım bundan sonra tüp bebek olcak İnşallah
Ümraniye çakmak Erdem hastanesinde yaptırdım ilk denememdi tuttu. Emel hoca çok tatlı bir hoca ve çalışanlarda aynı şekilde çok tatlılar tavsiye ederim kesinlikleHayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alin inşallah. Nerde yaptırdınız acaba tup bebegi?
Bemde orda başlıyorum yarın wadsap grubunuza gırebılır mıyımBizim whatsap grubumuz war dilersen ordan yardımcı olurlar Zeynep kamıl hastaları
Merhabalar Zeynep Kamil grubunuz duruyosa benimde eklermisinizBeni de WhatsApp grubuna ekler misiniz?
bezmialem pınar hanım da oldunuz mu tedaviBemde orda başlıyorum yarın wadsap grubunuza gırebılır mıyım
Beni de o gruba alır mısınız?Bizim whatsap grubumuz war dilersen ordan yardımcı olurlar Zeynep kamıl hastaları
Merhaba beni de gruba alır mısınızBizim whatsap grubumuz war dilersen ordan yardımcı olurlar Zeynep kamıl hastaları
merhaba beni de gruba alabilir misiniz rica etsemBizim whatsap grubumuz war dilersen ordan yardımcı olurlar Zeynep kamıl hastaları
Beni de alır mısınız grubaBizim whatsap grubumuz war dilersen ordan yardımcı olurlar Zeynep kamıl hastaları
Eski mesajinizi gordum simdi.hala bu grup varsa beni de dahil edermisiniz?Bizim whatsap grubumuz war dilersen ordan yardımcı olurlar Zeynep kamıl hastaları
Benide âlirmisiniz grubaEski mesajinizi gordum simdi.hala bu grup varsa beni de dahil edermisiniz?
Malesef ben acmadim o grubu.bende dahil olmak istedim ama cvp verilmedi.gecmis mesaj old icin sanirim bakilmadi.o yuzden bende kendim bi grup kurayim diyorum.acarsam katilirmisiniz?ozelden katilmak isteyenler ulassa?Benide âlirmisiniz gruba
Benide alir misinizBizim whatsap grubumuz war dilersen ordan yardımcı olurlar Zeynep kamıl hastaları