Merhaba bende Zeynep kamil de rapor için uğraşıyorum meme ultrasonu için ileri bir tarihe mi veriyorlarben de zeynep kamilden rapor çıkartıp bahçecşye gidiyorum. siin dr kim
Evet canım devleti bekleme özelde de yaptırsan oluyorMerhaba bende Zeynep kamil de rapor için uğraşıyorum meme ultrasonu için ileri bir tarihe mi veriyorlar
Teşekkür ederimEvet canım devleti bekleme özelde de yaptırsan oluyor
İnşallh.Adana başkentumudunuzu yitirmeyin olacak inşallah :) hangi hastanede denediniz . ben de bu ay başlayacağım inş
beni de ekleyebilir misini z özelden yazsam telimiBizim whatsap grubumuz war dilersen ordan yardımcı olurlar Zeynep kamıl hastaları
MerhabaBizim whatsap grubumuz war dilersen ordan yardımcı olurlar Zeynep kamıl hastaları
almıyorlar ya ben de yazdımMerhaba
Beni de Eynep kamil grubunuza alır mısınız
almıyorlar ya ben de yazdım.
Ben hiç tüp bebek tedavisi yaptırmadım süreç nasıl işliyor hiç bilmiyorumben de devlet raporu ile bahçecide yapacağım . benim de amh 0,86 başka sorunum yok. ortalama ne kadar öderim dvelet raporu indirimi ile . birde bahçecide reçete yazılınca zeynep kamil de hastansi saplık kurulunda reçetenin onaylanması gerekiyormuş. bunun için randevu almama gerek var mı? birde reçete aynı gün içinde onaylanıyor mu. çünkü 24 ünde raporum çıkacak ve oratalama o tarihlerde tüp e başlamam gerekiyor. rapor almaya giderlen reçetemi halledeyim en azından bilgi verirseniz çok sevinirim
Merhaba
Beni de WhatsApp grubuna ekler misiniz?Bizim whatsap grubumuz war dilersen ordan yardımcı olurlar Zeynep kamıl hastaları
Merhaba ben de ilaç var. Size ne kadar lazım ilaç ne istendi.Merhaba ben Kasım da Zeynep Kamil de tüp bebek tedavisine başlayacağım rapor hakkim olmadığı için elinde ilacı olsan varsa almak isterim. Özellikle gonal f ve cetrotide uygun koşulda saklanmış ise rapor ücreti fiyatına almak isterim
Evet hamileyim ben şuanSizin tedaviniz bitti mi gonal f ve cetrotide var mı elinizde ?
Bir saate yazacağım size eve geçiyorumGonal f 450 ve cetrotide var mı ?