- 20 Mart 2021
- 27
- 10
- 30
Cem Çelik 3 büyük doktorlardan biri ve çok iyi olduğunu duydum. Rapor geçiyor tedavide %30 ilaçlarda %80.. yoğun olduğu ve hastası çok olduğu için 3 ay sonraya randevu veriyor bilginiz olsunMerhaba bahceci de hangi doktora Gideceksiniz benım amh düsük bende rapor cıkartıyorum
Evet onu da duydum bende Mehmet resite aldım randevuda onla görüsecegim Bi... Bu sürece hazırlık olarak vitamın falan kullanıyomusunCem Çelik 3 büyük doktorlardan biri ve çok iyi olduğunu duydum. Rapor geçiyor tedavide %30 ilaçlarda %80.. yoğun olduğu ve hastası çok olduğu için 3 ay sonraya randevu veriyor bilginiz olsun
Şuan kür yapıp içiyorum yumurtalarımın kaliteli olması için ve arı sütü poleni bal ile karıştırıp yiyorumEvet onu da duydum bende Mehmet resite aldım randevuda onla görüsecegim Bi... Bu sürece hazırlık olarak vitamın falan kullanıyomusun
Bende arı sütü tüketiyorum bide vitamın prowowen kullanıyorumŞuan kür yapıp içiyorum yumurtalarımın kaliteli olması için ve arı sütü poleni bal ile karıştırıp yiyorum
Doktor mu yazmıştı size vitaminiBende arı sütü tüketiyorum bide vitamın prowowen kullanıyorum
Evet doktorum önermişti yumurta kalitesi içinDoktor mu yazmıştı size vitamini
Bahcecide hangi doktora gitmiştiniz, memnun kalmadiniz mi ilgilerinden?2 bahcecı histereskopu biri ılaclar raporlu hastanede indirim oldugu halde 60 bin harcadık. 3. Devlet hastanesı kalan ılacları mı kullanmıstım
Direk tup bebege baslama sartlari var mi. 3 yıllık evlilik yeterli miİlk önce 182 den infertilite bölümünde randevu aldım onlar tüp bebeğe karar verince yine 182 den tüp bebeğe aldım. İstersen direk 182 den tüp bebeğe alirsin
Hiç tüp bebek denediniz mi yeni mi başladınızEvet doktorum önermişti yumurta kalitesi için
Merhaba bende Zeynep kamil de tüp Bebek tedavisi görecege benziyorum beni de o gruba alır mısınız size özelden nunarami atayımBizim whatsap grubumuz war dilersen ordan yardımcı olurlar Zeynep kamıl hastaları
beni de whatsap grubuna alabilir misiniz nasıl yazacağım telimi yeniyimdeMerhaba bende Zeynep kamil de tüp Bebek tedavisi görecege benziyorum beni de o gruba alır mısınız size özelden nunarami atayım
beni de gruba alır mısnız telimi nereye yazacağımBizim whatsap grubumuz war dilersen ordan yardımcı olurlar Zeynep kamıl hastaları
ben de devlet raporu ile bahçecide yapacağım . benim de amh 0,86 başka sorunum yok. ortalama ne kadar öderim dvelet raporu indirimi ile . birde bahçecide reçete yazılınca zeynep kamil de hastansi saplık kurulunda reçetenin onaylanması gerekiyormuş. bunun için randevu almama gerek var mı? birde reçete aynı gün içinde onaylanıyor mu. çünkü 24 ünde raporum çıkacak ve oratalama o tarihlerde tüp e başlamam gerekiyor. rapor almaya giderlen reçetemi halledeyim en azından bilgi verirseniz çok sevinirimÜç kere denemişsiniz ya üçünde de yirmi bin civarı mı ödediniz maddi yönü nasıl ilerliyor işin ben de düşünüyorum da
ben de zeynep kamilden rapor çıkartıp bahçecşye gidiyorum. siin dr kim0.01 ile doğal yoldan hamile kalan insanlar var hiç umudunu kaybetme Ender saraçoğlunun incir ve havuç kürlerini yap youtubeden izle amh’sı düşük olup bu kürleri uygulayı hamile kalan birçok insan var benimde AMH test sonucum 0.42 bir yumurtası olup pozitif haber alan kişiler varsa umudumuzu yitirmememiz gerekir bende şuan Zeynep kamilde rapor çıkarıyorum bahçeciden randevu aldım temmuzda tedaviye başlayacağım. Bir ke demedim Farklı bir merkezde maalesef tutunamadı hekim ve hastane değiştirme kararı aldım inşallah herşeyin hayırlısı olur
bu ne ki tek çizgi zatenKızlar başka markayla denedim birde bel dak içinde çıktı nasıl sizce transferin 9. Gün
Negatif oldubu ne ki tek çizgi zaten
umudunuzu yitirmeyin olacak inşallah :) hangi hastanede denediniz . ben de bu ay başlayacağım inşNegatif