Zeynep Kamil hastanesi tüp Bebek süreci

Gözünüz aydın benim rapor hakkim bitti 7. Deneme olacak raporsuz da çok pahalı ilaçlar , raporu olanlar fazlaca aldığı için elinde kalabiliyor

Gözünüz aydın benim rapor hakkim bitti 7. Deneme olacak raporsuz da çok pahalı ilaçlar , raporu olanlar fazlaca aldığı için elinde kalabiliyor
Her ikisi de elimde var. Rapor benim hiç işime yaramadı ekstra ilaçlar yazıldı rapor karşılamadı. Gereksiz koşturma yaşadım.

Siz nerede tedavi oldunuz acaba ? Zeynep Kamil genelde aynı ilaçları yazıyor. Rapor ile de çok uyguna geliyor ama siz özelde yaptıysanız değişebilir

Siz nerede tedavi oldunuz acaba ? Zeynep Kamil genelde aynı ilaçları yazıyor. Rapor ile de çok uyguna geliyor ama siz özelde yaptıysanız değişebilir
Ben özelde yaptırdım yazılan ilacın muadilleri tekrar aldırılmış ilaç ücreti fazla çıktığında anladım bide ekstra saçma sapan ödemelerle parayla devlette yapsam raporsuz daha iyiydi. Zaten ikinciyi denemeyecektim ki hamile kaldım . Sabrınıza hayran kaldım çok zor tüp bebek ben Çok sorun yaşadım yan etiler falan

Anladım, çok zor bir süreç maalesef bir de sonuç negatif olduğunda bütün çabalar boşa gidiyor neyse nasip diyelim, İlaçları uygun koşullarda sakladiniz mi acaba soğuk zincir ilaçlar olduğu için saklama koşulları çok önemli

Hepsi dolapta aldığım günden beri

Bu sebeple sizin almanız gerekir

Numaramı ekleyin konuşalım müsait olduğunuz da bu şekilde zor oluyor ..

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba , Zeynep kamilden rapor çıkarmak için şart olan 2 aşılamayı , özelde yaptırabilir miyiz?

Yani illaki Zeynep kamilde mi aşılama yaptırmak gerekiyor?

Merhaba , Zeynep kamilden rapor çıkarmak için şart olan 2 aşılamayı , özelde yaptırabilir miyiz?

Yani illaki Zeynep kamilde mi aşılama yaptırmak gerekiyor?
Merhaba konuyu okurken yazınıza denk geldim bende geçtiğimiz hafta Zeynep kamildeydim özelde klomen ve aşılama tedavisi yaptırmıştım. doktor bana tedavinin yapıldığı hastane sgk ile anlaşmalı ise yapılan işlemleri yazılı olarak tedavini yapan doktor ve başhekimin kaşe ve imzası ile getirmen yeterli demişti

teşekkür ederim

Merhaba elinde tüp bebek ilacı olan var mı ? Gonal F ve cetrotide raporlu fiyatına almak isterim benim ilaç rapor hakkim yok maalesef uygun koşulda muhafaza edildiyse

merhabalar amh degerım 6.48 cıkmıs normalmıdır buuu bununla asılamamıı yoksa tüp bebek mı yapabılırım polikistik overim

merhabalar bir şey sormak istiyorum. zeynep kamilde kaç kez ilaç için rapor alabiliyoruz bi sınırı varmı? ben şmdi 2 kez aşılama için ilaç raporu aldım. buda tutmazsa tüp bebeğe yönlendirilcem. tüp bebek içinde rapor verebilceklermi ?

2.kezmi aşılama yaptıracaksınız

Üç kez
ama danışmaya sorun yine

3 kez rapor hakkınız var tup bebek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…