- 23 Kasım 2024
- 17
- -2
- 24
-
- Konu Sahibi gizlilyfnd
Yapacagım ama olay yeni oldugun icin hemen cıknaz diye biliyorum endiselendigim icin sorma ihtiyacı hissettimZevk suyundan kalmks sende zevk suyu bıle degıp değmedıgı bellı degıl. Bu kadar korkuyorsanız neden dogum kontrol yontemı denemiyorsunuz
Sen iste yeter ki sürtüşmek demek ben demekIyıve tarıf etmen lazım hangı yolu kullndım kac sure sürtüştün onemlı puf noktalar
Dogum kontrolı dıyorum hap, spiral taktırmak yada kaza oldu ertesı gun hapı almakYapacagım ama olay yeni oldugun icin hemen cıknaz diye biliyorum endiselendigim icin sorma ihtiyacı hissettim
Alınması gereken tek önlem sevişeceksen korunman ve tedbirli olman. Şuanki durumda hamilelik söz konusu olmadığından birşey yapmana gerek yok.Gercekten cok tesekkur ederim peki alınması gereken bir önlem ya da yapılması gereken var mı yoksa rahat olamıyorum cünkü kesin midir diye tekrar sagolun
Yanlışlıkla nasıl sürtündü onu anlamadım analdan kaydırıp nasıl vajinaya geldi , anlatiklariniz dalga geçer gibi geldi bana . Neyse ciddi cevap vereyim: millet senelerce gebe kalmayı deniyor çocuk sahibi olmak istiyor. Partnerin içine girmeden, sperm olmadan gebe kalamazsin. Hamile değilsin yani korkma. Rahatça ilişki yaşamak istiyorsan korunmalisinizSevgilim analdan girecekken kaydırıp vajinamın üstüne sadece sürtündü yanlıslıkla. bosalma falan olmadı ama zevk suyu vardı diyor icine girme de olmadı acaba gebe kalır mıyım sadece 1 saniyelik sürtünme
Sen iste yeter ki sürtüşmek demek ben demek
Duvardan duvara zeks bu demk.. Ahh cahillikYanlışlıkla nasıl sürtündü onu anlamadım analdan kaydırıp nasıl vajinaya geldi , anlatiklariniz dalga geçer gibi geldi bana . Neyse ciddi cevap vereyim: millet senelerce gebe kalmayı deniyor çocuk sahibi olmak istiyor. Partnerin içine girmeden, sperm olmadan gebe kalamazsin. Hamile değilsin yani korkma. Rahatça ilişki yaşamak istiyorsan korunmalisiniz
Dışardayım güldürme beni olum yaaAnlat panpa gunde kac vakıt kac tur surtuşulmeli.. Sag dan mı soldan mı. Öne dogru mu gerıye dogru mı. Bu işin ırbı nedır
Beklıyoreee cıcı kuş. Zeksı sempazeee.Dışardayım güldürme beni olum yaamüsait bi vakıtta anlatırım bebekim
Gerçekten cok teşekkür ederim inanın cok yardımcı oluyorsunuzYanlışlıkla nasıl sürtündü onu anlamadım analdan kaydırıp nasıl vajinaya geldi , anlatiklariniz dalga geçer gibi geldi bana . Neyse ciddi cevap vereyim: millet senelerce gebe kalmayı deniyor çocuk sahibi olmak istiyor. Partnerin içine girmeden, sperm olmadan gebe kalamazsin. Hamile değilsin yani korkma. Rahatça ilişki yaşamak istiyorsan korunmalisiniz
girmeye çalısırken oldu cok tesekkur ederim gercektenYanlışlıkla nasıl sürtündü onu anlamadım analdan kaydırıp nasıl vajinaya geldi , anlatiklariniz dalga geçer gibi geldi bana . Neyse ciddi cevap vereyim: millet senelerce gebe kalmayı deniyor çocuk sahibi olmak istiyor. Partnerin içine girmeden, sperm olmadan gebe kalamazsin. Hamile değilsin yani korkma. Rahatça ilişki yaşamak istiyorsan korunmalisiniz
Egleniyor musunuzkeske ön tarafı bantlasaydınız
Şakaysa komık degılsw daha da komık... Engın altan duzyatanın sevısme sahnelerine hazırlıgı gıbıkeske ön tarafı bantlasaydınız
hayir… inanır mısın tadım tuzum yok…Egleniyor musunuz
Boyle seyler yasar sonra gelir burada umut ararsiniz
Biri de gelir zevk suyu akti hemen dusa girdim dusta o zevk suyu kaymis ve hamile miyim diye sormustu ne yasiyorsunuz cok merak ediyorum
Strese gireceksiniz madem neden birliktelik yasarsiniz onu da anlamam,bilinclenme sifir
Boyle seyler yasar sonra gelir burada umut ararsiniz
Biri de gelir zevk suyu akti hemen dusa girdim dusta o zevk suyu kaymis ve hamile miyim diye sormustu ne yasiyorsunuz cok merak ediyorum
Strese gireceksiniz madem neden birliktelik yasarsiniz onu da anlamam,bilinclenme sifir
İlk oldugu icin dediginiz gibi bilincizslik peki var mıdır sizce bi gebelikBoyle seyler yasar sonra gelir burada umut ararsiniz
Hâlâ soruyor musun ?İlk oldugu icin dediginiz gibi bilincizslik peki var mıdır sizce bi gebelik
Ya zaten o da olmadı düzgünce korktugum icin soruyorumHâlâ soruyor musun ?
Bence gebelik yerine analdan yaşadığın şeyi dert edinmelisin. Sevişmek tek bir yolla olur; vajina. Sırf partnerin zevk alacak diye buna izin verip sağlığından da oluyorsun.