• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

zevk suyundan hamile kalır mıyım

Sadece korkuyorum
Millet hamile kalabilmek için neler yapıyor siz sırf bu sitede birşeyler peşindesiniz diye yok sevgilim arkadan yapacaktı kaydı ön tarafa geçti içine girmedi ustune geldi bosalmadi hanilemiyim sorusu saçma benim gözümde anne olmaya çalışanlarla dalga geçmek gibi birşey bu kadar da hayalperest olmayın

Millet hamile kalabilmek için neler yapıyor siz sırf bu sitede birşeyler peşindesiniz diye yok sevgilim arkadan yapacaktı kaydı ön tarafa geçti içine girmedi ustune geldi bosalmadi hanilemiyim sorusu saçma benim gözümde anne olmaya çalışanlarla dalga geçmek gibi birşey bu kadar da hayalperest olmayın
Cok haklısınız ama icim icimi kemiriyor beni de anlayın lütfen

Haklısınız ama bende icimi rahatlatmaya calısıyorum

Back