- 28 Şubat 2011
- 13.705
- 14.683
-
- Konu Sahibi gizlilyfnd
İnan ki dalga geçmiyorum. Cinsellik bölümünde bu konuyla ilgili yüzlerce konu açılmış, okuyabilir fikir sahibi olabilirsin. Zevk suyundan hamile kalanı görmedim, duymadım. Hamilelik için sperm hücresi ve sağlıklı bir yumurta lazım. Senin de fallop tüplerinde hazırda bekleyen bir yumurta olmalı, rahim tabakan gebeliğe hazır olmalı... Sadece spermle de olmuyor, ki senin rahmine sperm bile girmemiş...Lütfen dalga gecmeyin fikirlerinize ihtiyacım var
Ciddi bir konu da böyle konuşup kötü etkilemeyin lütfen yardıma ihtiyacım varGözünüz aydın . Cinsiyeti belli olunca yazın bize merak ederiz
Tesekkür ederim kendince saka yapanlar yüzünden gercegi yakalayamıyorumİnan ki dalga geçmiyorum. Cinsellik bölümünde bu konuyla ilgili yüzlerce konu açılmış, okuyabilir fikir sahibi olabilirsin. Zevk suyundan hamile kalanı görmedim, duymadım. Hamilelik için sperm hücresi ve sağlıklı bir yumurta lazım. Senin de fallop tüplerinde hazırda bekleyen bir yumurta olmalı, rahim tabakan gebeliğe hazır olmalı... Sadece spermle de olmuyor, ki senin rahmine sperm bile girmemiş...
Girmeyi bırak tam hakkıyla surtüsememişler bıleİnan ki dalga geçmiyorum. Cinsellik bölümünde bu konuyla ilgili yüzlerce konu açılmış, okuyabilir fikir sahibi olabilirsin. Zevk suyundan hamile kalanı görmedim, duymadım. Hamilelik için sperm hücresi ve sağlıklı bir yumurta lazım. Senin de fallop tüplerinde hazırda bekleyen bir yumurta olmalı, rahim tabakan gebeliğe hazır olmalı... Sadece spermle de olmuyor, ki senin rahmine sperm bile girmemiş...
Birsürü konu açıldığı için insanlar artık fake olduğunu düşünüyor bu konuların ve ciddiye alamıyorlar.Tesekkür ederim kendince saka yapanlar yüzünden gercegi yakalayamıyorum
Sevişmeyi biliyorlar anlali herşeyi zevk suyunu onu bunu ama.nedense hamilelikle.ilgili bilgileri yok en sınır bozucu şey bu zatenBirsürü konu açıldığı için insanlar artık fake olduğunu düşünüyor bu konuların ve ciddiye alamıyorlar.
Gercekten cok tesekkur ederim peki alınması gereken bir önlem ya da yapılması gereken var mı yoksa rahat olamıyorum cünkü kesin midir diye tekrar sagolunBirsürü konu açıldığı için insanlar artık fake olduğunu düşünüyor bu konuların ve ciddiye alamıyorlar.
Sevişmeyi biliyorlar anlali herşeyi zevk suyunu onu bunu ama.nedense hamilelikle.ilgili bilgileri yok en sınır bozucu şey bu
Ciddi misinizBen öyle hamile kaldım
Kız hak yolu degıl puk yoluna kayacak ıken yanlıslıkla hak yolu duvarına bır tık carpıp mı kaldınBen öyle hamile kaldım
Evet mavlesefCiddi misiniz
Arastırdım ama benim yasadıgım farklı oldugu icin konusma ve yardım ihtiyacı istedimSevişmeyi biliyorlar anlali herşeyi zevk suyunu onu bunu ama.nedense hamilelikle.ilgili bilgileri yok en sınır bozucu şey bu zaten
La havleSevgilim analdan girecekken kaydırıp vajinamın üstüne sadece sürtündü yanlıslıkla. bosalma falan olmadı ama zevk suyu vardı diyor icine girme de olmadı acaba gebe kalır mıyım sadece 1 saniyelik sürtünme
Saka yapıyorsanız yapmayın lütfenEvet mavlesef
Yok aşkımmm zevk suyundan hamile kaldım anla işte deliKız hak yolu degıl puk yoluna kayacak ıken yanlıslıkla hak yolu duvarına bır tık carpıp mı kaldın
Zevk suyundan kalmks sende zevk suyu bıle degıp değmedıgı bellı degıl. Bu kadar korkuyorsanız neden dogum kontrol yontemı denemiyorsunuzCiddi misiniz
Yok aşkımmm zevk suyundan hamile kaldım anla işte deli
Yaa allah aşkına böyle bişey mümkün mü yaaa herseyi biliyorsun onumu bilmiyorsun tatlım biraz anala ara ver araştır et öyle şevişSaka yapıyorsanız yapmayın lütfen