- 23 Kasım 2024
- 17
- -2
- 24
-
- Konu Sahibi gizlilyfnd
İhtimal var ama çok zor benceSevgilim analdan girecekken kaydırıp vajinamın üstüne sadece sürtündü yanlıslıkla. bosalma falan olmadı ama zevk suyu vardı diyor icine girme de olmadı acaba gebe kalır mıyım sadece 1 saniyelik sürtünme
Evet. Burada bir üye var böyle hamile kaldı, doğum yapmak üzere . İsmini bulursam etiketleyecegim.Sevgilim analdan girecekken kaydırıp vajinamın üstüne sadece sürtündü yanlıslıkla. bosalma falan olmadı ama zevk suyu vardı diyor icine girme de olmadı acaba gebe kalır mıyım sadece 1 saniyelik sürtünme
Oooooo bir üye miEvet. Burada bir üye var böyle hamile kaldı, doğum yapmak üzere . İsmini bulursam etiketleyecegim.
Ama sadece temas etti yine de olabilir miEvet. Burada bir üye var böyle hamile kaldı, doğum yapmak üzere . İsmini bulursam etiketleyecegim.
Arkadaşım da hamile kaldı zevk suyundan boşalma olmamasına rağmen. Yani olabilir.
Zevk suyundan hamile kalınır da hani bu hikayede olur mu pek sanmamSevgilim analdan girecekken kaydırıp vajinamın üstüne sadece sürtündü yanlıslıkla. bosalma falan olmadı ama zevk suyu vardı diyor icine girme de olmadı acaba gebe kalır mıyım sadece 1 saniyelik sürtünme
Sadece sürtunduk, hamile kalır mıyım diye konu açan herkes şu yorumu görünce bunalıma girecekInstagramda bir doktor hastasının vajinismus olduğunu ve üzerine sadece boşalmasına rağmen hamile haberini aldığını anlatmıştı. Normalde saçmalama derdim ama dinledikten sonra %1 ihtimaller diyorum artık
Bosalma yok sadece üstüne temas etti icine bile girmediInstagramda bir doktor hastasının vajinismus olduğunu ve üzerine sadece boşalmasına rağmen hamile haberini aldığını anlatmıştı. Normalde saçmalama derdim ama dinledikten sonra %1 ihtimaller diyorum artık
Sevgilim analdan girecekken kaydırıp vajinamın üstüne sadece sürtündü yanlıslıkla. bosalma falan olmadı ama zevk suyu vardı diyor icine girme de olmadı acaba gebe kalır mıyım sadece 1 saniyelik sürtünme
Evet. Ne olursa zevk suyundan olur.
Ama icine girmedi dudak kısmına degdi sadece yine de olur muEvet. Ne olursa zevk suyundan olur.
Hayır tabi ki dalga geçiyorum ama daha fazla anal ilişki yaşarsan kakani tutamayacak seviyeye gelirsin üstelik kaptigin hastalık , basur falan da bonusu olur.Ama sadece temas etti yine de olabilir mi
Sadece sürtunduk, hamile kalır mıyım diye konu açan herkes şu yorumu görünce bunalıma girecek
Lütfen dalga gecmeyin fikirlerinize ihtiyacım varHay sularınız çekile, tarlanız kuruya...
Benim icime girmedi veya sürtünme yapmadık sadece saniyelik olarak bir kere sürtündü temas ettiArkadaşım da hamile kaldı zevk suyundan boşalma olmamasına rağmen. Yani olabilir.