zevk suyundan hamile kalır mıyım

Lütfen dalga gecmeyin fikirlerinize ihtiyacım var
İnan ki dalga geçmiyorum. Cinsellik bölümünde bu konuyla ilgili yüzlerce konu açılmış, okuyabilir fikir sahibi olabilirsin. Zevk suyundan hamile kalanı görmedim, duymadım. Hamilelik için sperm hücresi ve sağlıklı bir yumurta lazım. Senin de fallop tüplerinde hazırda bekleyen bir yumurta olmalı, rahim tabakan gebeliğe hazır olmalı... Sadece spermle de olmuyor, ki senin rahmine sperm bile girmemiş...

İnan ki dalga geçmiyorum. Cinsellik bölümünde bu konuyla ilgili yüzlerce konu açılmış, okuyabilir fikir sahibi olabilirsin. Zevk suyundan hamile kalanı görmedim, duymadım. Hamilelik için sperm hücresi ve sağlıklı bir yumurta lazım. Senin de fallop tüplerinde hazırda bekleyen bir yumurta olmalı, rahim tabakan gebeliğe hazır olmalı... Sadece spermle de olmuyor, ki senin rahmine sperm bile girmemiş...
Tesekkür ederim kendince saka yapanlar yüzünden gercegi yakalayamıyorum

images.jpeg
bu ıhtımal kadar az😂😂

Girmeyi bırak tam hakkıyla surtüsememişler bıle

Birsürü konu açıldığı için insanlar artık fake olduğunu düşünüyor bu konuların ve ciddiye alamıyorlar.
Gercekten cok tesekkur ederim peki alınması gereken bir önlem ya da yapılması gereken var mı yoksa rahat olamıyorum cünkü kesin midir diye tekrar sagolun

X