zengin ve statülü erkek istiyorum

Muhtesem muhtesem!!!

erkekler donanıma falan bakmıyor onlar için gençlik güzellik önemli sadece etrafımda da birçok örneğini gördüm acun şeymanın zekasına mı aşık oldu
Şeyma zeki bir kız bence. Acun bir kere onun için "Sevgili olduğumuz süre zarfında bir kez bile evlenelim demedi. En çok bundan etkilendm" demişti. Zeki olmasa evlenelim diye tuttururdu

Bizim arkadaşın kardeşi galerici buldu işte öyle, hamile de kaldı evlensin adam diye, ama adam bunu sitede 2+1 eve koydu, ihtiyacını karşılıyormuş, fazla para vermiyormuş.

Senin babanın neleri var kızım, senin arabanın marka modeli ne? Evin yalı mı ? Tahsilin ne ?

Şeyma zeki bir kız bence. Acun bir kere onun için "Sevgili olduğumuz süre zarfında bir kez bile evlenelim demedi. En çok bundan etkilendm" demişti. Zeki olmasa evlenelim diye tuttururdu
Nasıl desin ki adam başkasıyla evliydi elföalxl. Boşandıktan kısa süre sonra evlendiler zaten

Nasıl desin ki adam başkasıyla evliydi elföalxl. Boşandıktan kısa süre sonra evlendiler zaten
Seymanin karından boşan benimle evlen diye Acunu darlandigini da sanmıyorum ki Acun da bunu destekleyici şeyler söylemişti bir röportajında aklıma geldi

Seymanin karından boşan benimle evlen diye Acunu darlandigini da sanmıyorum ki Acun da bunu destekleyici şeyler söylemişti bir röportajında aklıma geldi
Adam karısından boşanmıyo diye yalandan intihar girişiminde bile bulunmuştu. Ne darlamaması? Old magazinciler bilir
Şu sitede şeymaya da zeki denildiğini okudum. Herkesi mutlu edemezsin çünkü sen bir pizza değilsin.
bence de salak bir insan değil ama vasıflı bir insan da değil. Zengin erkekler vasıflı kadın ister tezini de cidden çürütüyor

Israrla çocuğu istememisti acun ama yaptı baya büyüdükten sonra evlendi birde Şeyma Hürrem gibi aklıyla ilerliyor da dışardan akıllı imajı vermiyor ama çok cringe
Birde Meryem Uzerli vardı oda çocuğunu kabul etmedi diye Meryem kendi soyadını verdi adam yalvardı yakardı sonra evlenmediler yine de.

Öyle mi bilmiyorum ben takip etmiyordum sadece Acun'un bu dediği şeyi duymuştum

İşi bilen biri, becerikli, elindeki imkanları, potansiyelini sonuna kadar kullanabiliyor. Bunlar da bir beceri.

Şu sitede şeymaya da zeki denildiğini okudum. Herkesi mutlu edemezsin çünkü sen bir pizza değilsin.
Evlilik konusu için dedim. Acunu kendine bağlayacak kadar her şeyi planladı. Çocuk yaptı, adamla evlendi bir şekilde. Kozlarını düzgün oynadı demek ki. Örneğin bu soruyu soran arkadaşimiz kozlarımı nasıl oynasam da zengin erkek bulsam diye düşünüyor. Şeyma onun yapamadığını yaptıgina göre bazı yerlerde daha zeki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…