- 3 Mayıs 2009
- 6.508
- 3.352
- 398
- Konu Sahibi kroomozomm
-
hissediliyor ..belliki kızı doktora layık gormemissin..bide balayında mutluyum filan yazınca iflit olmussun.. birazda düğün balayı havalı yerlerde olduysa.. biz kadınız biliriz birbirimiZİ
E zaten sizde zengin degilsiniz ki. sadece durumunuz iyiymis. 3000 maas alan ogretmenin neyini begenmemis. Babaniz ayda kac para kazaniyor ki? Madem oyle neden hepinizin birer arabasi yok veya kirada eviniz yok? Annenizin beklentisi zengin damat bulup nasiplenmek mi? Gercekten asiri sacma. Ortada zenginlik ve fakirlik goremiyorum. Sizde hemen vazgecmissiniz. Kim bilir anneniz babaniza neler dedi. Kendiniz babanizla konussaydiniz ya. Ama zaten ogretmen arkadasinizdan ayrildiginiz iyi olmus. Ilk tepkide yuzustu birakmissiniz. Kurtulmus.bundan yaklaşık bir sene önce bir okulda öğrtmenlik yapıyordum . ordaki matematik öğretmeni benden hoşlandı neyse bnde hoşlandım ve benim ilk aşkım oldu . çok güzel 4 ay geçirdik helal çerçeveler içerisinde . sonra yaz tatili geldi ve annem biseyler sezdi anlattım . bu arada bizim çok şükür durumumuz gayet yerinde ben keyfi olarak yapıyorum devlette ücretli olarak öğretmenliği . neyse annem direk kaç para maaş alıyo dedi bende dedim 3000 . resimlerini gösterdim gayet efendi aile yaşantısı bizimle aynı (muhafazakar) . daha bana adını bile sormadan olmaz bu iş dedi . neden dedim bana önüme getire getire bunu mu getirdin dedi . sen ana evine otobüslerle mi gelceksin dedi ki ben çalıştığım okula da otobüsle gidip geliyodum öyle zengin gösterişli şaşalı bir hayat yaşamıyorum . neyse asla olmaz hakkımı helal etmem babana sakın söyleme gözunden düşersin falan filan büsürü şey söyledi. annem herseyin en iyisini olmasını isteyen ve herkes ne der düşüncesiyle yaşayan biri . neyse babama akşam annem çıtlatmış ben inat edince . nasıl anlattıysa babamda gerek yok demiş ve bende bu sebeblerden ötürü bitirmek zorunda kaldım . resmen severek ayrılanlar olduk çok acı çektim ama ailemi ezip geçemezdim . bu meselenin üstünden 7 ay geçti tamamen bitti zaten içimdede . ama annem sürekli ne zaman evlenceksin (yaşım daha 24 ) yaşıtların hepsi evlendi sen kimseyi begenmiyosun diyip duruyo .bugünde aynı mesele oldu bende dedim ki zamanında sen beni istediğim kişiye vermiş olsaydın bende şuan evli olurdum dedim. bunun üstüne utanmıyosun dimi hala dedi onun hiç bişeyi yoktu dedi ( birikim para olarak yani ) sadece güldüm . annemin paraya bu kadar takılması beni deli ediyor ve içimde evliliğe karşı ufacık bisey bırakmıyor . o kadar korkuyorum ki çok zengin ama sevgisiz biriyle evlenicem diye . bu şekilde akşam akşam içlendim
arkadaşlar zenginlikten kastım villalarda yaşayıp yatlarla tatile cıkıp porshe binen biri değiliz . kendi evimiz var yazlık var ve babamın kendi işi tekstil işinde bir de bir arabamız var bu kadar . filmlerdeki gibi değiliz yani yanlış anlamayın .
Sen adama bayağa kötü davranmışsın ama, ne acısı şimdi?Tabikide cok zordu . benim zaten ilk deneyimdi ayrilikta ilk oldu . zor atlattim ona olani biteni oldugu gibi anattim tabiki onunda gururu kirildi ama devam ettirmek icin cok usteledi ama ben olamayacagini soyledim sureklim ve bitirdim 1 ay kadar daha devam etti soylemleri yapabiliriz falan diye ama ben taviz vermedim sonrada ne gordum ne duydum zaten okul bitmisti hic gorusmedik simdi nerde ne yapar bilmiyorum bi zamanlar herseyimizi bilirken simid onun hakkinda hic birsey bilmiyor olmak aci verici
ZENGİN DAMAT ADAYI İSTEYEN FAKİR GÖNÜLLÜ ANNE....
Bence ayrıldığınız iyi olmuş. Adamı sizinki gibi bir aileden kurtarmışsın. Anneye bak! Sanki ordinaryus yetiştirmiş.
Zengin kiz fakir oglan degil, gozu yukseklerde kaynana ve isi gucu yerinde olan damat.
sendede ne çene varmış kuzumSize cevap bile yazmayacaktim ama cumlenizin son kismi cidden irite etti beni... Burda size hayatimi anlatip ben soyleyim boyleyim demiycem, zaten sizi konu sahibi yazip basta cevap vermistim yoksa dikkate bile almazdim.
ve daha fazla burayi isgal etmekte istemiyorum. Size birsey kanitlamak veya hayatimi anlatmak zorunda da degilim ama belliki anlayisiniz kit vede zihniyetinizde kit, hayati etrafinizda gorduklerinizden, kenzi zihniyetinizden ibaret, insanlarida etrafinizdakilerden ibaret goruyorsunuz, cok yazik.
Cok merak ediyorum doktorluk mu cok matah muhtesem birsey turkiye sartlarinda ????? neden kizi layik gormemeyim, ben asil kizin o adami kendina nasil layik gordugune sastim!!!! ama sizin icinizde bir fesatlik oldugundan direk israrla 3. kez beni suclamaya devam ediyorsunuz hemde tanimadiginiz halde. Kiz uzun boylu incecik kugu gibi, dis gorunus olarak cok cok cok guzel adama gore, ayrica calisiyor da ben asil adami kiza yakistirmamistim ilk yazimi dikkatlice okursaniz belki bir ihtimal anlarsiniz ama bu onyargilar ve kafa yapisiyla sanmiyorum ki anlayasiniz.
Ailesinin sirf doktor diye kizlarini yaninda babasi gibi gorunen birine vermelerine tepki gostermistim.
Yani kizi, hayatini, kocasini yada balayi tatilini falan kiskanmadim, yienliyorum beni tanimis olsaydiniz boyle talihsiz aciklamalar yapmazdiniz ama yineliyorum burda kimseye hayatimi anlatmayacagim, sunlari yazmamin tek sebebide belki kafanizi azicikta olsa degistirip ufkunuzu genisletirsiniz diye... Ve hayatta herseyin para pul gezme yeme icme ihtisam olmadigini anlarsiniz diye, cunku benim kiskandigimi dusunen o zihniyetinizde muhtemelen sadece paraya pula ihtisama yemeye icmeye gezmeye deger veren bir zihniyet, yoksa bunu kiskanilacak birsey oldugunu dusunup ortaya surmezdiniz.
Ayrica su aciklamanizda da cok komiksiniz cidden ``biz kadiniz birbirimizi anlariz`` lafina katilmiyorum, kadinlari siniflandirayim ben isterseniz sizde hangi kadin kategorisine girdiginizi dusunun ona gore birbirimizi anlayip anlamadigimiza karar verelim:
1.bir ici fesatlik kiskanclik fitnelik cekememezlik vede eziklik dolu kadinlar var, ve etrafindaki herkesi oyle sanan, etrafindaki herkesin lafini hareketini o sekilde yorumlayan...
2. birde isinde gucunde olan, calisan ureten, kendi hayatini kazanan, baskalarinin sirtindan gecinmeyen, zengin kocaya kapagi atalim yeter zihniyetinde olmayan, kendine ve etrafina saygisi olan, hayatina emek veren kadinlar, anneler var.
birdaha gorusmemek ve yazismamak uzere
iyi gunler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?