- 25 Eylül 2011
- 7.478
- 11.303
- 498
- Konu Sahibi kroomozomm
-
Aynen yaa.eski Günlerim geldi aklıma.yeni evliydim ve 3 aylık hamileydm.esimle ayrı eve cikmistik.kaynanamda kalmıştık bi sure.evinizde hiç bisey yoktu ne bi koltuk ne bi çamaşır makinası hiç bisey.biz esimle yerde oturuyoduk battaniyenin ustunde.ama o ynmda olduğu için mutluydm.hiç bizaman şikayet etmedim.ertesi gün gidip cekyat almış bitane ikimiz onda oturuyoduk.ALLAHA sukur smdi herseyim var :)
Ne mutlu size:) masallah.bizde sizin kadar olmasada maddi zorluk yasiyoruz suan ben atanamiyorum.dugun borcu vs.gecici ama inaniyorum.Aynen yaa.eski Günlerim geldi aklıma.yeni evliydim ve 3 aylık hamileydm.esimle ayrı eve cikmistik.kaynanamda kalmıştık bi sure.evinizde hiç bisey yoktu ne bi koltuk ne bi çamaşır makinası hiç bisey.biz esimle yerde oturuyoduk battaniyenin ustunde.ama o ynmda olduğu için mutluydm.hiç bizaman şikayet etmedim.ertesi gün gidip cekyat almış bitane ikimiz onda oturuyoduk.ALLAHA sukur smdi herseyim var :)
Benim durumum iyi..kızımın hiçbirşey de gözünü koymuyorum uzgunum şartlar eşit olmalı sevgi önemli ama parada önemli hayat çok zor rahat olması bnim için önemli
Ne mutlu size:) masallah.bizde sizin kadar olmasada maddi zorluk yasiyoruz suan ben atanamiyorum.dugun borcu vs.gecici ama inaniyorum.
Suan kit kanaat gecinirken evimiz satilmis.haziranda cikin diyorlar.allah buyuk elbet..hem kira artacak hem tasinma maliyetli...ona siginiyorum bakalim.ataninca borclar bitince duzene kavusacagiz ancak..tum bunlarin icinde cok mutluyuz cok sukur..yazinizi icten buldum paylasim geldi:)
hissediliyor ..belliki kızı doktora layık gormemissin..bide balayında mutluyum filan yazınca iflit olmussun.. birazda düğün balayı havalı yerlerde olduysa.. biz kadınız biliriz birbirimiZİkiz benim degil esimin kuzeni de, siz de valla ne inatla kiskandigimi idda ediyorsunuz cok ilginc...
mutludur, mutlu olsun zaten, burda benim irdeledigim konu bu degildiki zaten, siz olayi anlamamissiniz bence neyse..
iyide sen niye beni etiketledin şimdi.. ben zaten bunu soyluyorum.. methiye duzecegine iyi oku istersenM maya70 10 yaş büyük olması, onu mutlu edemeyeceği anlamına gelmez bence.
Aynı durumda benden 12 yal büyük biriyle hem de doktorla. ömrümde yaşamadığım mutluluğu yaşadım
Ama maddi hiçbir şey görmedim, kaldı ki babamın durumu ondan iyiydi..
Konu sahibi size gelince, birinci olarak zengin değilsiniz ortalama bir ailesiniz
Sevgiliniz yani ex iniz de fakir değil
Siz bin lira alırken, o üç bin alıyordu falan filan..
Annenize durumunuz o kadar mükemmel olmadığını anlatmaya başlayarak hayata dönmesini sağlayabilirsiniz diye düşünüyorum
Ama bugün böyle diyen annesi için sevdiği adamı bırakan kadından, allah korumus enişte beyi
Iste malin kimde kalacagi kime verilecegi hic belli olmuyor.bu hikayede mantik evliligini dusunenlere gelsinÜniversitede çok yakın iki arkadaşım vardı, birbirlerini seviyorlardı. Daha doğrusu erkek kalbiyle seviyordu, kız ise mantığını ve annesini kalbinin önüne koymuştu. Bir ilişkileri olamadı kızın annesinin büyük etkisiyle. Annenin damat kriterleri
- kızından daha üst bir okulda okuyup, daha iyi bir mesleği olmalı(bu arada bizim okuldan daha üst toplasan 3 okul vardır.)
- yakışıklı olmalı
- çok zenginlikte gözü yokmuş, ama güzel bir evi, iyi bir arabası olmalı.
Bizim arkadaş da bunlar yoktu, kız da annesini dinledi. Okul biter bitmez yukarıdaki kriterlere uygun bir damat bulup kızını evlendirdi.
Sonuç : kız arkadaşım normal bir yaşam sürüyor(maddi açıdan), eşi çok baskıcı ve kızın annesi kızının evine giremiyor.
Erkek arkadaşım çok tatlı bir kızla evlendi, güzel bir muhitten ev aldı, iyi bir işi ve izinlerinde yurtdışı tatilleri var.
iyide sen niye beni etiketledin şimdi.. ben zaten bunu soyluyorum.. methiye duzecegine iyi oku istersen
okuduğunu anlamiyosun ozaman.. baştan okuokudum ve eleştirdiğinize tanık oldum, yanılmış mıyım ilginç!?
çok söz yalansız çok para haramsız olabilirÇok söz yalansız, çok para Haram sız olmazmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?