ZENGİN KIZ , fakir oğlan :(

Kusura bakma dediklerimi de yanlış anlama. 24 yasına gelmişşin mesleğini eline almıssın ,hala annem böyle dedi olmaz dedi bende ayrıldım diyorsun.
Sen gerçekten sevdiğine eminmisin .Ki karşındaki insan ne güzel mesleğini yapıyor ve alınının teriyle ekmeğini kazanıyor. Kazandıgı maaşta bu devirde gayet iyi bir para .
Bin lira ile bir ay geçinen aileler var. Bence annenin korkuları ve düşündükleri senin beynine de yerleşmiş olmalıki hayatındaki insanı ailene sevdrmek,ne kadar düzgün olduguu kanıtlamak yerine tamam deyip bırakmıssın.
Ben bu kdar kolay vazgeçen insanların aşık olduguna inanmıyorum. Önüne çıkan ilk engelde olmaz yapamadım bitirdim diyen insanların aşk eviliği yapabilceğinede inanmıyorum .

En nefret ettiğim aile tipi.

Zenginliğin garantisi var mı?

Ben maddi durumu yerinde, servis yerine şöförlü araçla okula giden biriydim, yurtiçi yurtdışı turistik denzi tatilleri vs.. Yapardım.

annem babam bile temiz ahlaklı çalışkanlığına baktılar hep görücülerin. Allah gördüğümüzden geri koymasın o ayrı, ama maddi durumu olmayanlar da bile "onu istemem, bunu beğenmem, en iyisi olsun" şımarıklığını anlamıyorum. Küstahça geliyor bana.. Herkes zengin koca arayışı içerisinde, herkes prenses peri gibi muamele görmek istiyor ama en ufacık olayda özlerine dönüp çirkefleşiyorlar.

Neyse.. Sizin olayınıza dönersem tabbim gönlünüze göre hayırlı kısmetler versin.

okuduğunu anlamiyosun ozaman.. baştan oku

en son terapi sırasında, hocam klinik konusunda iyi olduğumu söylemişti, psikolog adayıyım da az çok kıskançlık içeren cümleleri anlarım :)
Neyse bu site de yapmak istediğim son şey polemik, kaldı ki ben size ''siz'' diye hitap ederken, siz bana ''sen, canım'' gibi tabirler kullanıyorsunuz. O açıdan da uzatma gereği duymuyorum. Kuzeninize de size de mutluluklar..

Öyle bir an gelir ki herşeyini kaybedersin bu dünyada nasıl mantıkdır bu ya ailen sonradan görmemi nedir hiç kızma dağmat değil ayaklı banka bakıyorlar az mı maaşı sende çalışıyon daha ne ?

hala beni karıştırdığınin farkına varamadin mi ay koptum suan

yahu ne kuzeni kimin kuzeni kime yazmak istionda bana yazion hayy allahim.. bu arada psikolog sun anladık

yahu çok özür dilerim
siz de su doktor es muhabbeti yapan kıza tepki göstermişsiniz sanırım de ben hatları karıştırmışım sanırım :)
ya cidden kusura bakmayın bir de neler dedim size.. :)
daha olamazdım bu arada son sınıfım :)

estağfurullah ne özürü olur böyle şeyler hatlar karıştı

İnşallah Allah anneni terbiye etmez. Zira ederse senin evliliğinle eder düşüncesindeyim.

damat zengin olunca ailene bir faydası mı dokunacak mış. Alla Alla ne diye maddiyatı karıştırırlar anlamam

burada zengin kız fakir oğlan dramı yok ki.

tamamen benzer koşullarda iki aile var.
birisi bir tık önde diyelim birikim açısından.

ancak muhtemelen kızlarını bir kaç tık öndeki başka bir aileye vermek istiyorlar.

kızımız da buna tamam demiş ki, sevgilisinden ayrılmış.
anladığım derdiniz, ailenizin seçeceği kişiye sevgi beslemezsem kaygınız.

e o zaman da bir zahmet ailenizi karşınıza alırsınız canım. aileniz de o kadar sizi ezip geçecek değildir herhalde.

Annenizin tutumu çok yanlış ailesini huyunu suyunu sormadan sırf maaş yüzünden kestirip atılması sizin de ergen gibi bunu kabul etmeniz garip. Ben eşimle tanıştığımda annemin ilk sorduğu şeyler de şükür bu şekildeydi. Bizde yabancıya pek kız verilmez ama eşim eve gelipte tanistiklarinda babamdan veya annemden hiç aksi bir söz duymadim. Herşey olumlu gelişti. Evi yoktu maaşı iyi sayılırdı. Şimdi de taksit ödüyoruz ev için ve gayet te geçiniyoruz. Bazen önem verdiğiniz şeylerden de imtihan olabilirsiniz. Dikkat etmek lazım.

Benim ailemin de maddi durumu çok iyi, ben de öğretmenim. 2-3 yıl çalışıp babamın yanına gidicektim şirkette birlikte çalışacaktık. Abim ve ablam da orda çalışıyor. Ayrılacağım sene eşimle tanıştım. Memur ailenin memur çocuğu. Ailelerin rızası oldu evlendik. 1 gün bile keşke babamla çalışıp zengin hayat yaşadaydım,zengin kocam olsaydı demedim. Evimde eşimle mutluyum elhamdülillah, ki zenginiz de çok şükür. Bir evladımız var bu en büyük zenginlik. Bi de akmasa da damlayan Bir gelirimiz var. Hatta ben çalışmıyorum şu anda:) 3 yıldır ücretsizizindeyim. Düşün. Çift memur maaşı da değil, tek maaş yaşıyoruz. Hala söylüyorum çok da zenginiz allaha şükür. Eşimle oturup konuşabiliyorum. Abime bakıyorum, yavrum işe koşturmaktan evine çocuklarına zaman ayıramıyor. Ben yengemin yerinde olsaydım çok zorlanırdım. Zenginlik çoğunun gözünü boyuyor ama zengin adamın yanında da daima yalnız kadın vardır. Unutmamak lazım.

Valla ben burda zengin kız fakir oğlan görmedim,aç gözlü zengin koca avında kendini zengin sanan bi kız gördüm :dd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…