- Konu Sahibi kroomozomm
-
ben maaş için değil gene ailem için vazgeçtim çünkü araya helallik meselesi girdi rızasız iş yapmak istemedim
ama bu gerçek hikayekore dizlerini ,izleye izleye beynin sulanmış senın hahah bu nasıl hıkaye diziden fırlamış gibi biraz ara ver dizi izlemeye bence :)
Katılıyorum 1000lirayla 4cocuk okutan kira ödeyen adamlar var ölsün onlarda aska bak be...Sizde pek aşıkmışsınız maşallah hemen terk etmişsin3bin tl çok iyi para vay anasını biz ölsek mi
Iyi de makul bir gerekçe olmadan rıza göstermiyorlar ki adamı tanımıyorlar hatta sen bile tanımıyorsun daha
Tek kriter maaşı az
Bir kpss dershanesinin kapısından gir öğretmenlik grubunu bul ve o maaş için insanların nasıl çalıştığını gör
Kuru kuruya rıza kuru kuruya biz muhafazakarız olmaz
Altında Q7 olsa kaç yazar adam olmadıktan sonra
Neyse anneniz dogru kafada degil.Anneniniz bilememis ama siz su sozu aklinizdan cikarmayin guvenme guzelligine bir sivilce yeter guvenme zenginligine bir kivilcim yeter.ben maaş için değil gene ailem için vazgeçtim çünkü araya helallik meselesi girdi rızasız iş yapmak istemedim
Neden olmasın birey olkesinlikle sana katılıyorum eğer başkasına yorum yapsaydım bende aynını söylerdim ama insanın kendi başına gelince işler söylendiği gibi olmuyor
Neden olmasın birey ol
Resti Çek ailene bize 6000 tl yeter çalışır geçiniriz de
Ben öyle anne baba hakkı falan bilmem önce karşısındakine sadece insan olduğu için saygı duymalılar
Paraya bu kadar önem verilmez bunun sonu kötü gelir
ama o zaman ki şartlarda en doğrusu ayrılmaktıNeden iliskinizden vazgectiniz anlamis degilim.. sevmek bu kadar basit olmamali, sonuna kadar arkasinda dursaydiniz.. ayrica anneniz maadiyatci bir kadinmis yaziklar olsun cidden, olgun bir anneye benzemiyo .. damat adayini tanimadan etmeden maas sormasi saglikli bisey degil.. ben sizin yerinizde olsam, boyle bir aileyi tinlamayip sevgim icin sonuna kdr mucadele ederdim..
Bence hayatinin hatasini sevdigin adami birakaraktan yaptin.. maadiyatci insanlardan hic hoslanmam, anneniz sizi yok hakkimi helal etmiyorum demekle yanlis yonlendirmis..ama o zaman ki şartlarda en doğrusu ayrılmaktı
bırakma sebeblerimden biride buydu zaten olsaydı bile huzur olmıcaktıAmaaann ben burda sadece şunu soylerim kizlar. Boşverin damat adayi Kurtulmuş maddiyatci bi kayinvalideden. Siz evlenseniz damat adayina yazik olurdu annem yer bitirirdi benden soylemedi ornekleri etrafimizda var. Bir tanede degil birsürü örnek var aile faktörü önemli hem senin hem damat adayinin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?