- 25 Eylül 2011
- 7.478
- 11.303
- 498
- Konu Sahibi kroomozomm
- #81
Aynen yaa.eski Günlerim geldi aklıma.yeni evliydim ve 3 aylık hamileydm.esimle ayrı eve cikmistik.kaynanamda kalmıştık bi sure.evinizde hiç bisey yoktu ne bi koltuk ne bi çamaşır makinası hiç bisey.biz esimle yerde oturuyoduk battaniyenin ustunde.ama o ynmda olduğu için mutluydm.hiç bizaman şikayet etmedim.ertesi gün gidip cekyat almış bitane ikimiz onda oturuyoduk.ALLAHA sukur smdi herseyim var :)
Ne mutlu size:) masallah.bizde sizin kadar olmasada maddi zorluk yasiyoruz suan ben atanamiyorum.dugun borcu vs.gecici ama inaniyorum.Aynen yaa.eski Günlerim geldi aklıma.yeni evliydim ve 3 aylık hamileydm.esimle ayrı eve cikmistik.kaynanamda kalmıştık bi sure.evinizde hiç bisey yoktu ne bi koltuk ne bi çamaşır makinası hiç bisey.biz esimle yerde oturuyoduk battaniyenin ustunde.ama o ynmda olduğu için mutluydm.hiç bizaman şikayet etmedim.ertesi gün gidip cekyat almış bitane ikimiz onda oturuyoduk.ALLAHA sukur smdi herseyim var :)
Suan kit kanaat gecinirken evimiz satilmis.haziranda cikin diyorlar.allah buyuk elbet..hem kira artacak hem tasinma maliyetli...ona siginiyorum bakalim.ataninca borclar bitince duzene kavusacagiz ancak..tum bunlarin icinde cok mutluyuz cok sukur..yazinizi icten buldum paylasim geldi:)