Zengin kadın avcılığı başlamış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Annenle babanın maddi durumu senin seçimin değil ama

Eşinin babasının zengin olması senin seçimin seçmeyen saftır salaktır diye bir şey okudum

boyle yaşam felsefi olanlar vardır

Iyi oluyor insanların gözünü acıyor öyle yazılar aşkta sevgide bir yere kadar

Yanı para var aşk var

Kimilerine

Benim kardeşim sıkı çalışır ama evlenince karım da çalışacak diyor şartlarımız çok daha iyi olsun daha konforlu yaşayalım diye bir elin nesi var iki elin sesi var

Sırtına kırbacı vurup parasını elinden de alacak mı Eli sıkı erkek de hiç çekilmiyor varsa yoksa mal edinmek için krediye girme kafasında oluyor, hayat kredi ödemekle geçiyor , 1 ay çalışmasan da tepene para para diye dikeliyor böyle erkekler. Korkunç bir evlilik biçimi bence, diyelim ki sevdi bir kızı az paraya çalışıyorsa veya işsizse evlenmeyecek mi o zaman? Erkekler işi iyice ticarete döktüler ya hayırlısı

Kız arkadaşını çalışmalısın diye çalışmaya ikna etti valla işleyen demir ışıldar

Çok haklısınız, bencede şart koşamamalı
bana göre kadının parasına minnet eden adam adam değildir
Sen kendi ekonomik koşullarını yaparsın
Kadın isterse çalışır
Artık kadınlarımızı böyle kandırıyorlar
ÖZGÜRLÜK adı altında çalışmaya zorluyorlar
Bence bir kadın çalışıp kendine bakabiliyorsa bir erkeğe bakmamalı hayatını yaşamalı

Kardeşinize kimse meraklı değil söyleyin ona, kafaya bak karısı hamile olunca falan ne yapacak? Evi geçindirmeye parası yoksa evlenmesin. Karısının maaş kartını alan tipler varya aynı o bu kafa.
Karısının maaşını yemek mi kardeşimin maddi durumu iyi karısına da rahat bakar komik olmayın tatilde işi olsa çalışır o derece çalışkan ama iki kişi çalışmalı diye düşünüyor

Etrafımda var ve bilerek evlendiğini dusunuyorum
O balik baştan kokuyor ne yaparsanız yapın o koku kesilmiyor

Az para bile olsa hayatta boş boş amaçsız işsiz bir hayat saçma geliyor sevgilisi çalışmıyordu ikna etti valla

" babanı seçemezsin ama kayınpederini seçebilirsin" Diyen erkekte erkeğim diye dolanmasın valla

Az para bile olsa hayatta boş boş amaçsız işsiz bir hayat saçma geliyor sevgilisi çalışmıyordu ikna etti valla

Nasıl yani, boş amaçsız birini birden amaçlı, entellektüel birine mi dönüştürdü Hay maşallah da, biri bana sen git çalış dese canım çekmiyor yersen bu derim. Hangisi daha korkunç bilmiyorum, başka birine git sen çalış demek mi, yoksam kabul edip gidip çalışmak mı Valla kanka kardeşinin derdi cidden sorumluluk saihib, çalışmayı seven birini bulmak olsaydı öyle birini bulurdu, çalışmayan birine saygı duyup onunla baştan sevgili olmazdı zaten. Kardeşinin derdi saygı maygı değil, net para git para getir demiş o kadar.

Kız arkadaşını çalışmalısın diye çalışmaya ikna etti valla işleyen demir ışıldar
Bakın hanımefendi sorun şurda, benim de çevrem de var hani kadın için değil herkes için, evde durmasın, kendini geliştirsin, aktif sosyal olsun vs isteyen insanlar ki bu çok anlaşılabilir. Ama konforlu yaşamak için istiyor derken, sonraki cevap da evde boş boş durmasın istiyor derseniz çelişir bu. Kız arkadaşı kabullenmiş durumu, eşek olunca semer vuran çok olur derler.

Oda bir şey mi babasının tarlaları var diye fakir kızıyla evlenmek için can atan birini tanıyorum .i

Ben yaşamadım, yaşayanlarada acımıyorum.
Genelde farkında olup safa yatanlar oluyorlar.

eski bir animi anlatmak istiyorum hemen:) bir arkadasim vasitasi ile biriyle tanismistik.o doguya atanmis ben de o donemde ozel sektorde calisiyorum. benim saf arkadasim benden kadrolu diye bahsetmis bu cocuga. bu zenginlik avcisi da es durumu tayinlerinden bahsedince kadrolu olmadigimi soyledim. ama tabi 2 hafta falan konusmustuk biz telefonda. kadrolu olmadigimi ozel sektorde oldugumu duyunca ufak bi şok yasadi. ertesi gun ne mesaj ne arama hicbisey yok:) merak edip ben aradim yok acmiyor, mesaj atiyorum ona da cevap yok. o kadar ortada yokki öldü heralde dedim neyse sonra beni aradi, olumsuz oldugundan vs bahsetti. ben de ona "ya aslinda ben de sana bisey danisacaktim bugun ama vazgectim falan dedim sonra merak etti. babamin kirada evleri oldugunu, evlenince birini bana verecegini bununla ilgili bir sey danisacagimi soyledim. ay cocuk bi u donusu yapsin. ama oyle boyle degil yani. 2 gun boyunca ailemin ultra zenginliginden bahsetmistim (ultra degil tabiki) sonra ben telefonlarini acmadim onun bana yaptigi gibi. sonra da gorusmek istemedigimi soyledim. kaldiramadi, ay bana bi kufurler bana bi kufurler yagdirsin şok olmustum. haspam 2 gun icinde zenginlik hayalleri kurmustu ama g..t etmistim

Bir kadın çalışmıyor diye boş insan olmuyor ve aynı zamanda madem karısının aktif olmasını istiyor bu tür adamlar versin çıkarsın parayı kursa göndersin biricik karısını
Spora yazdıksın araba çeksin altına
Kadın isterse çok da güzel aktif olur

Ahahhaha kahkaha attım, süpersiniz gerçekten hayat dersi niteliğinde olmuş

Bu nedir yahuu bu kadar rezil olunur mu

Konunuzda sizlil bir dert göremedim. Buraya pek uyan konu da değil.
Bu konudaki gerçek sıkıntınız ne tam olarak onu anlatsanız karşı cinsi gömüp duracağınıza.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…