Zengin kadın avcılığı başlamış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İllaki bir derdim olmasına gerek yok hanfendi kendi düşüncelerimi söylüyorum bu platformun amacı bu değil mi zaten
Evet onun için açılmış bölümler de var ama açtığınız yer bir derdim var tarafı.
Oraya uymuyor dedim.
Ve çok sert düşünceleriniz var bu konuda birine ya da bir olaya çok kızmış gibisiniz gerçek sıkıntınızı merak ettim hanımefendi

Evet onun için açılmış bölümler de var ama açtığınız yer bir derdim var tarafı.
Oraya uymuyor dedim.
Ve çok sert düşünceleriniz var bu konuda birine ya da bir olaya çok kızmış gibisiniz gerçek sıkıntınızı merak ettim hanımefendi
Yeni üyeyim ve farketmedim yanlış bölüm açtığımı, açıkçası sert bir düşüncem yok
Nasıl bir erkek zengin diye kadın erkeğe gidiyorsa aynı şekilde bir erkekte zengin bir kadına gitmesi ( sadece para için) bence büyük karaktersizlik. Bu niyetli biriyle olmak evlenmek karşı tarafı ( kadın erkek farketmez) KULLANMAKTIR.

benim çevremde var kadın aşırı zengin 40 yaşlarda babasından kalma mülkler var dükkan ev vs adam da çalışmıyor hiç kadın da adama kul köle olmuş bakıyor. ben nişanlıyım mesela çalışmıyorum şuan işten yeni ayrıldım 18-19 yaşından beri aktif çalışıyorum diyebilirim. üni 3. sınıftan beri de kendi alanımla alakalı çalışıyordum. şimdi ben üzüldüğüm zaman bana hep ister çalış ister çalışma bu yüzden kendini üzme benim param senin paran doktora yap evde otur ne yapmak istiyorsan yap diyor. annesi onun hayatı boyunca çalışmamış çünkü annesinden görmüş bu durumu. bana çalışmak zorundasın vs dese çalışmanı istiyorum dese itici gelirdj

Hanımlar merhabalar nasılsınız, hemen konuya geçmek istiyorum
Yakınınızda yada sizin başınıza geldi mi merak ediyorum, erkeklerin zengin kadın avcılığıyla ilgili, yada birisi sizle sadece paranız için evlendi mi bunu nasıl farkettiniz? Tabiki genelleme yapamam karakterli düzgün erkeklerde vardır.
Benim bir çok arkadaşımın başına gelmeye başladı. Bir adam bir kadını sevmeden sadece zengin diye evlenebilir mi? Adam kadının parasına gelip ev araba almasını bekliyor, yada kadının evinde oturmak için çabalıyor ve bunu talep ediyor. Bence bir erkeğin bu davranışları sergilemesi çok kötü
Evet kızlar siz neler yaşadınız?
Valla millet cakal olmus bizde erkekten bile beklenmez calisip kendiniz alin der anne babalar. Erkek kadin faketmez mal mulk bekleyen kendisi ne koyiyo ortaya ona bakicaksin. Benden ev araba isteyenin evi arabasi varsa ok. Yoksa kim kopek de istiyo.

Hanımlar merhabalar nasılsınız, hemen konuya geçmek istiyorum
Yakınınızda yada sizin başınıza geldi mi merak ediyorum, erkeklerin zengin kadın avcılığıyla ilgili, yada birisi sizle sadece paranız için evlendi mi bunu nasıl farkettiniz? Tabiki genelleme yapamam karakterli düzgün erkeklerde vardır.
Benim bir çok arkadaşımın başına gelmeye başladı. Bir adam bir kadını sevmeden sadece zengin diye evlenebilir mi? Adam kadının parasına gelip ev araba almasını bekliyor, yada kadının evinde oturmak için çabalıyor ve bunu talep ediyor. Bence bir erkeğin bu davranışları sergilemesi çok kötü
Evet kızlar siz neler yaşadınız?
Zengin olmadığım için benim başıma gelemeyecek olay 😂

Benim kardeşim sıkı çalışır ama evlenince karım da çalışacak diyor şartlarımız çok daha iyi olsun daha konforlu yaşayalım diye bir elin nesi var iki elin sesi var
Kız arkadaşını çalışmalısın diye çalışmaya ikna etti valla 😂 işleyen demir ışıldar
Az para bile olsa hayatta boş boş amaçsız işsiz bir hayat saçma geliyor sevgilisi çalışmıyordu ikna etti valla

Kız Niloya öyle savunmuşsun ki seni tanımasam çalışan, eve maddi katkıda bulunmak için emek harcayan bir kadın olduğunu sanacağim

Yeni üyeyim ve farketmedim yanlış bölüm açtığımı, açıkçası sert bir düşüncem yok
Nasıl bir erkek zengin diye kadın erkeğe gidiyorsa aynı şekilde bir erkekte zengin bir kadına gitmesi ( sadece para için) bence büyük karaktersizlik. Bu niyetli biriyle olmak evlenmek karşı tarafı ( kadın erkek farketmez) KULLANMAKTIR.
Tabii ki öyle ama insanlar da kullandırtmasın kendini de aklını kullansın.
Ne yapabiliriz bu tür insanlar hep var hep var olacak.
Sadece bu devirde evi tek geçindiremeyen erkek,erkeğim diye dolaşmasın,erkek değildir o falan demişsiniz ya iki üç kere.
Abartı geldi fazlasıyla tam tersi bu devirde tek başına ev geçindirmek o kadar zor hale geldi ki.
Erkeğin veya kadının elinde çok seçenek kalmıyor.
Sevgili kalıp evlenmeyecekler hiç anca öyle olur

Bu nedir yahuu bu kadar rezil olunur mu :olamaz:

bizim memlekette yeni yapilan 6+1 havuzlu rezidanslarin fotolarini atip evlenince babam burdaki daielerinden birini bana vercek demsitim. kendinden gecmisti ya ahahah

kadının aç gözlüsü olduğu gibi adamın da var. genelde zengin zengin ile evlenir ama illa zengin kızla evlensem diyen kurnaz adam da var. hiçbir zengin kayınpeder o büyük serveti yaparken enayi ve saf olmadığı için açgözlü damat kızlarıyla bile evlense saygı göremiyor ailede. kayınpederin uşağı oluyorlar. diğer zengin eniştenin ayak işlerini yapıyor. ailede sıfır saygı görüyorlar. herkes adama geldiği yeri hatırlatıyor. sadece damada değil damadın ailesine de hürmet edilmiyor. kayınpeder damada mirastan pay kalmaması için oğullara veriyor. masada lafı dinlenmiyor.diğer insanlar göz deviriyor. bayram sofrasında bile kimse aç mısın diye sormuyor. bir tanıdık diyeyim böyle bir nişanlılık yaşadı. kadının ailesi adamın niyetini anlayıp o kadar çok ezdi ki adam açgözlü olmasına rağmen vazgeçti çünkü ben bunları sömüremeyeceğim diye kafasına dank etti. aslında iyi oldu. ne zannediyordu ki gel kızımla evlen işin başına geç altına sıfır arabalar bolca nakit bol bol hürmet mi. allah insanın niyetine göre muamele eder. zengin bir kızı saf diye evlenme numarası yaparsan işte böyle haysiyetini kaybedersin ana babanı da ezdirirsin. bu açgözlü insanlar başına neler geleceğini bilmiyorlar. ahaahahha.

Tabii ki öyle ama insanlar da kullandırtmasın kendini de aklını kullansın.
Ne yapabiliriz bu tür insanlar hep var hep var olacak.
Sadece bu devirde evi tek geçindiremeyen erkek,erkeğim diye dolaşmasın,erkek değildir o falan demişsiniz ya iki üç kere.
Abartı geldi fazlasıyla tam tersi bu devirde tek başına ev geçindirmek o kadar zor hale geldi ki.
Erkeğin veya kadının elinde çok seçenek kalmıyor.
Sevgili kalıp evlenmeyecekler hiç anca öyle olur
Anlıyorum nedemek istediğinizi
Ben kendimi anlatamamış olabilirim
Evlenmeden önce bir erkeğin " evleneceğim kadın çalışmalı" demesi bir kadının parası kullanmak oluyor, yani çoğu erkekler bunu baştan şart koşuyor diğer türlü çalışmayan kadınlarla evlenmiyorlar, nerde aşk nerde sevgi, seni seviyorumlar nerde.
Hele ki daha karaktersiz erkeker var ki birde kadından ev araba bekliyor
Yada bunu bildiği için evleniyor
Yani artık evlenmek iki maaşı birileştirmek olmuş çünkü bir insan bu Türkiye koşullarında şuanli koşullarda
Tek geçinmek bile çok zor.

Valla bana 7-8 yas küçük bir çocuk için ailesi talip olmuştu:halay:Yanlış anlamayın beni görmemişlerdi, tanımıyorlardı, babası annemin işyerinden arkadaşıymış yurtdışı kızı olduğumu duyunca bizim oğlanı verelim demiş:olamaz: Öğretmenmiş ama iş bulamamıştı sanırsam, babası da verelim gitsin orda Cherry bir iş bulur dedi herhal annem de olmaz demiş:KK47:
Bizim oğlanı VERELİM mi demiş ahahahahah keşke kaç altın mihir ister diye sorsaydın ya. Benden geçti, biriniz şunu benim yerime yapın lan. Lütfen.

Ne var ki bunda? Herkesin evlenmek için belli kriterleri vardır. Bu kriter güzellik olunca sorun olmuyor da zenginlik olunca neden sorun oluyor?
Bir kadın güzel olduğu farkedip mal mülk peşine koşunca kusura bakmayın ama güzelliğini satmış oluyor
Biriyle bir enerji olmadan sevmeden saymadan birinin sadece zenginliğine yada güzelliğine gitmek çıkarcılıktır.

Anlıyorum nedemek istediğinizi
Ben kendimi anlatamamış olabilirim
Evlenmeden önce bir erkeğin " evleneceğim kadın çalışmalı" demesi bir kadının parası kullanmak oluyor, yani çoğu erkekler bunu baştan şart koşuyor diğer türlü çalışmayan kadınlarla evlenmiyorlar, nerde aşk nerde sevgi, seni seviyorumlar nerde.
Hele ki daha karaktersiz erkeker var ki birde kadından ev araba bekliyor
Yada bunu bildiği için evleniyor
Yani artık evlenmek iki maaşı birileştirmek olmuş çünkü bir insan bu Türkiye koşullarında şuanli koşullarda
Tek geçinmek bile çok zor.
Tek maaşla geçinmek zorsa niye karısının çalışmasını isteyen erkeğe adam değil diyorsunuz?

Kadınlar erkekten ev araba altın vs beklerken sorun yok ama erkek bekleyince mi sorun?

Cinsiyetçi ifadeleriniz çok rahatsız edici.

Ve bu bir dert değil…

Bir kadın güzel olduğu farkedip mal mülk peşine koşunca kusura bakmayın ama güzelliğini satmış oluyor
Biriyle bir enerji olmadan sevmeden saymadan birinin sadece zenginliğine yada güzelliğine gitmek çıkarcılıktır.
Size ne peki bundan? Alan razı satan razı. Sizi ilgilendiren kısım ne tam olarak?

Bizim oğlanı VERELİM mi demiş ahahahahah keşke kaç altın mihir ister diye sorsaydın ya. Benden geçti, biriniz şunu benim yerime yapın lan. Lütfen.

Kızın bekar mıydı, öyleyse bizim oğlanı verelim demiş amca aynen böyle :halay: Eee dümdüz oğlan verecek halleri yok ya bu işin mihri var, beşibiryerdesi var :KK47:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X