• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zengin kadın avcılığı başlamış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Burdaki cinsiyetçi kafa yapısı gerçekten midemi bulandırıyor. Hanginiz çalışmayan erkekle evlenmek ister aranızda? Çalışan es isteyen erkekte sevgi aşk yokmuş madem sizde çok mu var da çalışmak istemeyen erkekle evlenmek istemiyorsunuz? Ne kıymetli poponuz varmış aman çıkarmayın evden essek gibi çalışan birini bulun kendinize baktiracak. Ay bir de bu hobilerime zaman ayırıyorum boş oturmuyorum muhabbeti var ki gerçekten çok komik. Siz hobinizi yapın diye eşiniz eve para getirsin. Şahane iş bölümü gerçekten.
Bitcoinde 20 bin tlsi olup paramı yiycekler tribine giren beyaz yakalı erkekler gibi ya, insanın aile kuracağı insandan böyle bişeyler sakınması garibime gidiyor. Güvenmediği ile evlenmesinler olsun bitsin bitmedi şu tantana.

Bir kadın güzel olduğu farkedip mal mülk peşine koşunca kusura bakmayın ama güzelliğini satmış oluyor
Biriyle bir enerji olmadan sevmeden saymadan birinin sadece zenginliğine yada güzelliğine gitmek çıkarcılıktır.
Yaa erkekler en çok kadının güzelliği için evlenir doğruya doğru ama

evi BİLE süpürüyor 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 çok işmiş ya. yardım etmek değil bu arada. ev işi sadece kadının görevi mi yardım edecek.
Ee napsın şimdi viledalasın o zaman 😂valla sevdiği için her işi yapar kardeşim ama kadının çalışmasını isteyen biri mesela benim eşim tam zıttı karım yanımda olsun yamacımda olsun ben de tam tersiyim evde bile olsa çalışacağım bana hiçbir şey yapma satma etme diyor ben boş duramıyorum satış yapıyorum.

Bitcoinde 20 bin tlsi olup paramı yiycekler tribine giren beyaz yakalı erkekler gibi ya, insanın aile kuracağı insandan böyle bişeyler sakınması garibime gidiyor. Güvenmediği ile evlenmesinler olsun bitsin bitmedi şu tantana.
Ya bence baya baya evde oturmak, bomboş yaşamak için hayaller kuruyorlar olmadı diye de erkekler para avcısı oluyor😅 ya her şeyi geçtim bu hobilerime vakit ayırıyorum kısmındaki hobi ne ya😅 neymiş bu insanı tüm gün tatmin eden şey, bilelim de belki ben de çıkar işten evde oturur hobime yogunlasirim.

Ben de evdeyim çalışmıyorum ama boş boş durmuyorum hem satış yapıyorum hem aktivitelere katılıyorum ama imkanlar elvermeseydi çalışırdım çalışmayı seven biriyim. Yani TV karşısında Esra Erol izleyemem açıkçası
Ev hanımlarının boş boş durduğunu sanmıyorum. Ev işleri çoluk çocuk işleri zaten rutin kosturmacalari var.

Ya bence baya baya evde oturmak, bomboş yaşamak için hayaller kuruyorlar olmadı diye de erkekler para avcısı oluyor😅 ya her şeyi geçtim bu hobilerime vakit ayırıyorum kısmındaki hobi ne ya😅 neymiş bu insanı tüm gün tatmin eden şey, bilelim de belki ben de çıkar işten evde oturur hobime yogunlasirim.
Konudaki de öyle bir örnek ki adam kadından ev istiyor mal istiyor falan sjsjjs benim kendisine mehir veresim geldi. Bu kadar saçmalayacak yüzü bulan adam o hale boşa gelmez. Şımartıp tepelerine çıkartıyorlar herifleri, nasıl zor buldularsa artık, sonra bizim kocamız laf yiyo ara yerde. 😂

Ee napsın şimdi viledalasın o zaman 😂valla sevdiği için her işi yapar kardeşim ama kadının çalışmasını isteyen biri mesela benim eşim tam zıttı karım yanımda olsun yamacımda olsun ben de tam tersiyim evde bile olsa çalışacağım bana hiçbir şey yapma satma etme diyor ben boş duramıyorum satış yapıyorum.
ne kadar kazanıyorsunuz satıştan? ben şuan iki yarım gün çalışıyorum okulumda projedeyim burs alıyorum ayrıca Freelancer danışmanlık veriyorum ortalama 10k gelirim var ama kendimi çalışmış saymıyorum bile. hayır kardeşiniz hem karım çalışsın eve para getirsin diyor hem de ev işlerini kadının görevi olarak görüyor ve ona "yardım" etmeyi çok büyük Bir şeymiş gibi görüyor. ev süpürüyor maşallah atom parçalıyor sanki. kimi erkek vardır evde karım olsun temizliği yemeği yapsın çocuğuma baksın der. ama şöyle düşünün inşallah olmaz ama eşinizle ayrılma noktasına gelirseniz ne yapacaksınız mesleğiniz var mı? dünyanın binbir türlü var.

Konudaki de öyle bir örnek ki adam kadından ev istiyor mal istiyor falan sjsjjs benim kendisine mehir veresim geldi. Bu kadar saçmalayacak yüzü bulan adam o hale boşa gelmez. Şımartıp tepelerine çıkartıyorlar herifleri, nasıl zor buldularsa artık, sonra bizim kocamız laf yiyo ara yerde. 😂
Ya bir de haklı çıkmak için iyice abartmış yani, hani dizilerde böyle abartılmış karikatürize kötüler vardır ya onun gibi bu da iyice paragöz erkek çizmiş 😂 tamam abla haklısın sen otur evde yani ne diyelim istiyor

Ya bu ev işi mevzusu biraz abartılıyor sanki. Bir evi günde kaç saat temizleyebilirsiniz?

ev hanımı boş durmuyor ev işi yapıyor diyorsunuz ya çalışan kadının da evi çocuğu var. o işleri onlar da yapıyor yani.
Yazdığım mesajlardaki konu çalışan çalışmayan kadının yaptığı iş yükü değil. ben niloyanin kardeşinin bakış açısına göre yazdım.

ne kadar kazanıyorsunuz satıştan? ben şuan iki yarım gün çalışıyorum okulumda projedeyim burs alıyorum ayrıca Freelancer danışmanlık veriyorum ortalama 10k gelirim var ama kendimi çalışmış saymıyorum bile. hayır kardeşiniz hem karım çalışsın eve para getirsin diyor hem de ev işlerini kadının görevi olarak görüyor ve ona "yardım" etmeyi çok büyük Bir şeymiş gibi görüyor. ev süpürüyor maşallah atom parçalıyor sanki. kimi erkek vardır evde karım olsun temizliği yemeği yapsın çocuğuma baksın der. ama şöyle düşünün inşallah olmaz ama eşinizle ayrılma noktasına gelirseniz ne yapacaksınız mesleğiniz var mı? dünyanın binbir türlü var.
Evet mesleğim var teknik ressamım normalde eşimden ayrılsam da maddi sorunum yok ailemden maddi durumum iyi şükürler olsun

Ya bu ev işi mevzusu biraz abartılıyor sanki. Bir evi günde kaç saat temizleyebilirsiniz?
Bu konuya baya bilendim ben. Eskiden çalışmayanlarla bir derdim yoktu, burayı okuduğumdan beri iyice gıcık olmaya başladım. Yok en zor MESLEKMIS, yok tatili yokmuş falan filan. Hani ev temizlemiyor olsak inanalım da

Tabii mutfakta yemeğe yardım ederim diyor evi bile süpürüyor o konuda yardımcı olur
Yeterli değil kusura bakma. Karşılıklı çalışılacaksa ya kocam benden çok fazla kazanacak ya ev işleri ortak olacak yardım kelimesi az gelir.

Yazdığım mesajlardaki konu çalışan çalışmayan kadının yaptığı iş yükü değil. ben niloyanin kardeşinin bakış açısına göre yazdım.
Herkesin bakış açısı farklı benim eşim mesela karım yanımda olsun çalışmasın kafasında kardeşim tam tersi karım evde durmasın çalışsın bu kişilerin tercihi he eşi çalışmak istemez saygı duyar ama çalışmasından yana

Evet mesleğim var teknik ressamım normalde eşimden ayrılsam da maddi sorunum yok ailemden maddi durumum iyi şükürler olsun
aileden maddi durumunuz iyiyse kardeşiniz neden o kafa yapısına sahip anlamadım genelde o daha fakir aileden gelme erkeklerde oluyor. yani bu kişisel bir tercih tabii ki. ben aileye kocaya güvenmeyi doğru bulmuyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back