- 23 Ocak 2016
- 32.492
- 48.866
Tamam tüm ev işlerini yapsın söylerim ben onaYeterli değil kusura bakma. Karşılıklı çalışılacaksa ya kocam benden çok fazla kazanacak ya ev işleri ortak olacak yardım kelimesi az gelir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam tüm ev işlerini yapsın söylerim ben onaYeterli değil kusura bakma. Karşılıklı çalışılacaksa ya kocam benden çok fazla kazanacak ya ev işleri ortak olacak yardım kelimesi az gelir.
Ben temizlemiyorum valla. Evde otursam da temizlemem çalışsam da sevmiyorum ev temizlemeyi. Çok mecbur kalırsam kocama yardım ediyorum ev temizliğindeBu konuya baya bilendim ben. Eskiden çalışmayanlarla bir derdim yoktu, burayı okuduğumdan beri iyice gıcık olmaya başladım. Yok en zor MESLEKMIS, yok tatili yokmuş falan filan. Hani ev temizlemiyor olsak inanalım da
Bu konuya baya bilendim ben. Eskiden çalışmayanlarla bir derdim yoktu, burayı okuduğumdan beri iyice gıcık olmaya başladım. Yok en zor MESLEKMIS, yok tatili yokmuş falan filan. Hani ev temizlemiyor olsak inanalım da
Kardeşimin de maddi sorunu yok onun da kendine ait evi var Ayy ne bileyim ben bu onun fikri eşi kariyer yapsın kendini geliştirsin onun fikirleri öyle hey Allahım her erkek aynı düşünmek zorunda değil kardeşim karısının parasına muhtaç değil ihtiyacı da yokaileden maddi durumunuz iyiyse kardeşiniz neden o kafa yapısına sahip anlamadım genelde o daha fakir aileden gelme erkeklerde oluyor. yani bu kişisel bir tercih tabii ki. ben aileye kocaya güvenmeyi doğru bulmuyorum
E bi zahmet..Tamam tüm ev işlerini yapsın söylerim ben ona
O zaman bir itirafla geleyim, temizlik işini sevmesem de şu instagramda Şahane yöntemlerle ev temizleyen adamların videolarına bayılıyorum bulaşık süngeri kesip pimapen aralarını temizliyorlar ya böyle aşırı tatmin oluyorum bazen sıkılınca fosur fosur hali yikama videosu izliyorum tavsiye ederim.Hic bitmeyen temizlik ve butun gun ev temizlemek icin kürdanla temizlik yapmak gerek.
Ayrıca aileme kocama da güvenmekle kalmıyorum kendim de sürekli bir işlerle meşgulümaileden maddi durumunuz iyiyse kardeşiniz neden o kafa yapısına sahip anlamadım genelde o daha fakir aileden gelme erkeklerde oluyor. yani bu kişisel bir tercih tabii ki. ben aileye kocaya güvenmeyi doğru bulmuyorum
Lütfen pimapen aralarını sarı bezin ucuna bıçağı yerleştiriyorsunuz o araları öyle geçiyorsunuzO zaman bir itirafla geleyim, temizlik işini sevmesem de şu instagramda Şahane yöntemlerle ev temizleyen adamların videolarına bayılıyorum bulaşık süngeri kesip pimapen aralarını temizliyorlar ya böyle aşırı tatmin oluyorum bazen sıkılınca fosur fosur hali yikama videosu izliyorum tavsiye ederim.
Sen benim annemle tanışmamışsın. Emekli kendisi senelerdir çalışınca boşluğa düştü tabiiBen temizlemiyorum valla. Evde otursam da temizlemem çalışsam da sevmiyorum ev temizlemeyi. Çok mecbur kalırsam kocama yardım ediyorum ev temizliğinde
Ama sil süpür bir saatlik iş ayol, her gün her gün her gün silip süpürsen bile maksimum bir saat yani. Geri kalan 15 saat?
Daha önce de görmüştüm, bu satış işi dediğiniz ayda ortalama ne getiriyor size?Ayrıca aileme kocama da güvenmekle kalmıyorum kendim de sürekli bir işlerle meşgulüm
11 gibi uyanıp müge anlı izleyip akşama doğru bir süpürge çalıp 2 tas yemek yapmak... küçük çocuğu olanlar hariç tabii. onlarda da bir süre sonra ele tablet. Hepsi böyle değil ama çoğu böyle. kocalarının da iyi para kazandığını düşünüyorlar koca da ya uzman çavuş polis ya da kötü bir dükkan sahibi.Bu konuya baya bilendim ben. Eskiden çalışmayanlarla bir derdim yoktu, burayı okuduğumdan beri iyice gıcık olmaya başladım. Yok en zor MESLEKMIS, yok tatili yokmuş falan filan. Hani ev temizlemiyor olsak inanalım da
işte yaptığınız şey ikinci el satış ne kadar kazanabilirsiniz kiAyrıca aileme kocama da güvenmekle kalmıyorum kendim de sürekli bir işlerle meşgulüm
Parça başına alıyorum marka ürünler olunca bir parçayi para bırakıyor her ay satış aynı olmuyor kazancımı niye söyleyim yahuDaha önce de görmüştüm, bu satış işi dediğiniz ayda ortalama ne getiriyor size?
Benim kardeşim sıkı çalışır ama evlenince karım da çalışacak diyor şartlarımız çok daha iyi olsun daha konforlu yaşayalım diye bir elin nesi var iki elin sesi var
Kardeşimin de maddi sorunu yok onun da kendine ait evi var Ayy ne bileyim ben bu onun fikri eşi kariyer yapsın kendini geliştirsin onun fikirleri öyle hey Allahım her erkek aynı düşünmek zorunda değil kardeşim karısının parasına muhtaç değil ihtiyacı da yok
Aa ikinci el satıştan ne mi kazanırım sizin marka ürünlerin bir tanesinin ne kadar bıraktığından haberiniz yok galiba11 gibi uyanıp müge anlı izleyip akşama doğru bir süpürge çalıp 2 tas yemek yapmak... küçük çocuğu olanlar hariç tabii. onlarda da bir süre sonra ele tablet. Hepsi böyle değil ama çoğu böyle. kocalarının da iyi para kazandığını düşünüyorlar koca da ya uzman çavuş polis ya da kötü bir dükkan sahibi.
işte yaptığınız şey ikinci el satış ne kadar kazanabilirsiniz ki
benjm annem çalıştığı halde böyle maalesef. bırak canından önemli mi diyorum yokSen benim annemle tanışmamışsın. Emekli kendisi senelerdir çalışınca boşluğa düştü tabii
Temizliği aslaaa ama asla bitmez. Diş fırçasıyla derz arası siler, çamaşır makinesinin gözlerini ovalar. Bu işler bitince hala zamanı varsa ev düzeni yapar. Kolileri indirir içini baştan düzenler ütü yapar, baza altlarını döker bir daha yapar.
Haliyle bana gelince sinirleri bozulur, benim de sinirimi bozar öyle gider.
Böyle bir düzen temizlik aşkı yaşayan kadınlarımız var yani
O zaman bir itirafla geleyim, temizlik işini sevmesem de şu instagramda Şahane yöntemlerle ev temizleyen adamların videolarına bayılıyorum bulaşık süngeri kesip pimapen aralarını temizliyorlar ya böyle aşırı tatmin oluyorum bazen sıkılınca fosur fosur hali yikama videosu izliyorum tavsiye ederim.
işte tamam aylık ortlama ne kadar? o marka ürün size havadan mı geldi meselaaaaaaaaaAa ikinci el satıştan ne mi kazanırım sizin marka ürünlerin bir tanesinin ne kadar bıraktığından haberiniz yok galiba
Yakından tanıyor sayilirim, kaç yıldır forumda beraberiz. Çalışmadığını, sabah 8de ise gitmek için evden çıkmadığını, tüm gün ayakta kalıp milletin ağız kokusu içinde mobbingle , patron naziyla ugrasmadigini bilecek kadar tanıyorum. Belki babadan, dededen kalanlarla eve katkıda bulunuyorsundur. Satış işini bilmiyorum ama e ticaret yapmıyorsan, ev hanımları arasında katalog vs yapiyorsan bu kardeşinin dediği,senin de savunduğun gibi "işleyen demir ışıldar" , "bir elin nesi var iki elin sesi var", "boş,amaçsız, işsiz yaşamamak" tanımına uymuyor ki.Ee benim eve maddi anlamda katkı sağlamadığımı nereden biliyorsun ki ben satış yapıyorum kendi harçlığımı çıkarıyorum ama maddi durumumuz da iyi evdeyim diye boş boş durmuyorum beni yakinen tanıyor gibi davranmışsın
Yahu kardeşim karısının parasına niye baksın kendi durumu iyi zaten ayrıca kardeşlerinin de çalışmasını istiyor bize de baskı uyguluyor çalışın diye sevgili olduğunda üniversite okuyordu kız arkadaşı nasıl çalışan bulsun saçmalamayın Allah aşkına tüm yorumlarımı okuyun yarım yarım bilgilerle alıntılamayınNiloya, senin kardeşin gibiler karısının parası yemeye meraklı oluyorlar. Kendi annelerinin kız kardeşlerinin çalışmasına konu gelince ise gıkları çıkmaz, elin kızının çalışmasını beklerler.
Bir elin nesi var iki elin sesi var mantığında olsa en başında çalışan kadınla sevgili olurdu, o gitmiş çalışmayan kızı bin ısrar ve manipüle edip, psikolojik baskı ile çalışmaya zorlamış.
Kardeşin sonuçta toz kondurmazsın, savunursun. Ama yani gerçekler böyle.