eski bir animi anlatmak istiyorum hemen:) bir arkadasim vasitasi ile biriyle tanismistik.o doguya atanmis ben de o donemde ozel sektorde calisiyorum. benim saf arkadasim benden kadrolu diye bahsetmis bu cocuga. bu zenginlik avcisi da es durumu tayinlerinden bahsedince kadrolu olmadigimi soyledim. ama tabi 2 hafta falan konusmustuk biz telefonda. kadrolu olmadigimi ozel sektorde oldugumu duyunca ufak bi şok yasadi. ertesi gun ne mesaj ne arama hicbisey yok:) merak edip ben aradim yok acmiyor, mesaj atiyorum ona da cevap yok. o kadar ortada yokki öldü heralde dedim
neyse sonra beni aradi, olumsuz oldugundan vs bahsetti. ben de ona "ya aslinda ben de sana bisey danisacaktim bugun ama vazgectim falan dedim sonra merak etti. babamin kirada evleri oldugunu, evlenince birini bana verecegini bununla ilgili bir sey danisacagimi soyledim. ay cocuk bi u donusu yapsin. ama oyle boyle degil yani.
2 gun boyunca ailemin ultra zenginliginden bahsetmistim (ultra degil tabiki) sonra ben telefonlarini acmadim onun bana yaptigi gibi. sonra da gorusmek istemedigimi soyledim. kaldiramadi, ay bana bi kufurler bana bi kufurler yagdirsin şok olmustum. haspam 2 gun icinde zenginlik hayalleri kurmustu ama g..t etmistim