- 13 Mart 2022
- 78
- -51
- 16
- 28
- Konu Sahibi halesss_97
-
Takmayın yaa Einstein da kafası basmıyor diye okuldan atılmış zamanındaBenim zeka seviyem günlük işlerim, yaşantım vs. için yetersiz geliyor. Nasıl daha zeki biri olabilirim? Çok umudum yok ama sorayım dedim, nasıl olsa ömrüm boş geçiyor.
Başarılı ve zeki kişilerden yorum bekliyorum.
Benim kocam iyi bir eğitime sahip ve zekası da gerçekten çok iyi diyebilirim ama o da çamaşır makinesi konusu açılınca strese giriyorGünlük işler için zeka seviyeniz neden yetmiyor hangi konularda mesela zekanız yetersiz geliyor çamaşır makinesinin düğmelerini falan mı çözemiyorsunuz
Yok erkeklerin hepsi öyle bu konudaBenim kocam iyi bir eğitime sahip ve zekası da gerçekten çok iyi diyebilirim ama o da çamaşır makinesi konusu açılınca strese giriyoryok yumuşatıcı gözü yok ön yıkama programı.. cidden çok kompleks bir şey
Zeka seviyenize bir şey diyemem ama tembel olduğunuzu düşünüyorum çalışmadan hiç bir şey elde edilmezBenim zeka seviyem günlük işlerim, yaşantım vs. için yetersiz geliyor. Nasıl daha zeki biri olabilirim? Çok umudum yok ama sorayım dedim, nasıl olsa ömrüm boş geçiyor.
Bu soruyu sorduğunuza göre baya zekisiniz,sadece dikkatsiz olabilirsiniz,aptal insan sorgulama yeteneği olmadığı için kendini hep çok akıllı hep çok haklı görür,zeki insan hep yetersiz görür,sorgularBenim zeka seviyem günlük işlerim, yaşantım vs. için yetersiz geliyor. Nasıl daha zeki biri olabilirim? Çok umudum yok ama sorayım dedim, nasıl olsa ömrüm boş geçiyor.
Zeki olmak çok da iyi bir şey değil kendimden biliyorumBenim zeka seviyem günlük işlerim, yaşantım vs. için yetersiz geliyor. Nasıl daha zeki biri olabilirim? Çok umudum yok ama sorayım dedim, nasıl olsa ömrüm boş geçiyor.
Başarılı ve zeki olup olmadığımızın kriteri nedir size göre? Bilelim de ona göre yorum yapalım yada yapmayalımBaşarılı ve zeki kişilerden yorum bekliyorum.
Kallavi laf söylemekse mesele ben de söylerim nedir yani.. akılsız zeka elinde jiletle gezen çocuk gibidir...Zeki olmak çok da iyi bir şey değil kendimden biliyorum
Mutlu olmak istiyorsanız pek de ihtiyacınız yok zekaya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?