E ellerimlekazidim Popüler Üye Kayıtlı Üye 11 Şubat 2023 7.573 14.018 21 Aralık 2023 Konu Sahibi halesss_97 #21 halesss_97 .!.: Benim zeka seviyem günlük işlerim, yaşantım vs. için yetersiz geliyor. Nasıl daha zeki biri olabilirim? Çok umudum yok ama sorayım dedim, nasıl olsa ömrüm boş geçiyor. Başarılı ve zeki kişilerden yorum bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Zekilikten kastınız pratiklik mi ? Çünkü zeka belli bir noktaya kadar çevresel faktörlerden etkilenir.
halesss_97 .!.: Benim zeka seviyem günlük işlerim, yaşantım vs. için yetersiz geliyor. Nasıl daha zeki biri olabilirim? Çok umudum yok ama sorayım dedim, nasıl olsa ömrüm boş geçiyor. Başarılı ve zeki kişilerden yorum bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Zekilikten kastınız pratiklik mi ? Çünkü zeka belli bir noktaya kadar çevresel faktörlerden etkilenir.
nurbanu7 Guru Kayıtlı Üye 3 Ocak 2011 8.919 6.236 35 21 Aralık 2023 Konu Sahibi halesss_97 #22 Kitap okuyarak, sosyalleşerek, müzik aleti kullanarak, Bana göre bunlar bir de vitamin değerleri önemli tabi
Kitap okuyarak, sosyalleşerek, müzik aleti kullanarak, Bana göre bunlar bir de vitamin değerleri önemli tabi
uhtceare the broken ones are the more evolved. Kayıtlı Üye 7 Aralık 2023 110 80 23 21 Aralık 2023 Konu Sahibi halesss_97 #23 bol bol ne buluyorsanız okuyun, yazın, çizin, gezin, olabildiğince sağlıklı bir hayatınız olsun.
H halesss_97 Üye Kayıtlı Üye 13 Mart 2022 78 -51 27 21 Aralık 2023 Konu Sahibi halesss_97 #24 ellerimlekazidim .!.: Zekilikten kastınız pratiklik mi ? Çünkü zeka belli bir noktaya kadar çevresel faktörlerden etkilenir. Genişletmek için tıkla... Ben genetik olarak salağım.
ellerimlekazidim .!.: Zekilikten kastınız pratiklik mi ? Çünkü zeka belli bir noktaya kadar çevresel faktörlerden etkilenir. Genişletmek için tıkla... Ben genetik olarak salağım.
H halesss_97 Üye Kayıtlı Üye 13 Mart 2022 78 -51 27 21 Aralık 2023 Konu Sahibi halesss_97 #25 Nane limon kabugu .!.: Zeka seviyenize bir şey diyemem ama tembel olduğunuzu düşünüyorum çalışmadan hiç bir şey elde edilmez Genişletmek için tıkla... Aptallar zaten genelde tembel olurlar.
Nane limon kabugu .!.: Zeka seviyenize bir şey diyemem ama tembel olduğunuzu düşünüyorum çalışmadan hiç bir şey elde edilmez Genişletmek için tıkla... Aptallar zaten genelde tembel olurlar.
E ellerimlekazidim Popüler Üye Kayıtlı Üye 11 Şubat 2023 7.573 14.018 21 Aralık 2023 Konu Sahibi halesss_97 #26 halesss_97 .!.: Ben genetik olarak salağım. Genişletmek için tıkla... Olur mu öyle şey lütfen kendine böyle şeyler soyleme
halesss_97 .!.: Ben genetik olarak salağım. Genişletmek için tıkla... Olur mu öyle şey lütfen kendine böyle şeyler soyleme