ZEHİR OLAN TATİLİM.

NAPAYIM SİZCE? BAŞIMI ALIP GİDEYİM Mİ? ŞANS MI VEREYİM? BOŞANAYIM MI?

Buna sen karar vermelisin. Bize sorsan hemen boşan deriz psikolojik ve fiziksel şiddet var. Belki de bu konuyu oturup enine boyuna düşünmek için kendine zaman tanımalısın. Şu sıralar ayrı kalmanız da fayda görüyorum. Bunlar elbette benim naçizane fikirlerim. Bekara boşamak kolay olsa gerek. Sende kendini sakın daha fazla üzme. bu hayata bir kere geliyoruz. onun bunun kahrını çekmek için değil. En azından tavrını koy , uzak dur bir müddet.

Sadece tatilin değil hayatin zehir olur bu adamla.
Tedaviyi kabul etmezse bosanacagini soyle, acaba sen her sinirlendiginde ona psikolojik ya da fiziksel siddet uygulasan sana tahammul edebilir miydi?

terbiyesiz ya...sende ona ailesinin yanında öyle davran..
kendini ne sanıyorki...çok kızdım yaa......

benim eşimde de öfke kontrolü sorunu vardı.bizde şiddet falan olmadı asla ama sözlü kavgalar yeterliydi.bu sorun haricinde dediğiniz gibi çok iyi bir baba ve eşti.zaten iyi huyları çok olmasa çekilir dert değil.ki uzun zaman da çektim.ama sonunda yeter dedim.olmaz böyle ,tabii bi sürü olay yaşadık.
neyse en sonunda pskiyatriste gitti ve 2 yıldan fazladır ilaç tedavisi görüyor.majör despresyon teşhisi konmuştu.terapi de aldı bir süre..ilaca devam ediyor dediğim gibi hala.
kendisi bile o kadar rahatladı ki,bu gerginlikten çıkınca fark ettim,ben zehir etmişim hayatı hepimize dedi.devamlı gerginlik perişan ediyormuş insanı keşke seni önceden dinleseymişim dedi.
bence bir şekilde ikna etmelisiniz eşinizi.neticede tedavisi var.üstelik kendisi de çok rahatlayacak inanın.tedavi olmaıs gerektiğini aksi halde boşanacağınızı söyleyin.hatta bir süre evden ayrılın.anlasın yokluğunuzda durumunu..
bir de ben ses kaydı yapmıştım bir kavgamız sırasında.siz de deneyin,sonradan dinlediğinde inanamayacak söylediklerine..

öfkesi ailenin yanı dışında ne zamanlar ve hangi durumlarda depreşiyor

bence bu ailelerin yanında günlece kalma olayından vazgeçin, bi gece kalsanız yeter, diğer türlü işkenceye dönüyor, ama çiftler günlerce kalmakta yine de ısrar ediyor

oncelıkle sakın duşunun aılenız boşanma durumunda sahıp çıkar mı?

Neden sana bunu yapmasına izin veriyorsun.Apanı az vermişler ne demek.Bunları yapınca karşılık olarak yapıldiğin tek şey ağlamak mı?
Hazır annene gitmişsin.Ben gelmiyorum git ailenin yanına de de görsün karşısındakinin itip kakacağı oyuncağı olmadığını.

Sudan sebeplerle yuva yıkılmasına her zaman karşıyımdır. Ama şiddet ve hakaret kabul edilemez. Şiddetin izahı ve mazereti olamaz. Siz bilirsiniz.

O size öyle davrandığında sizde cimcikleeyin bakalım canı yanınca bir daha yapabilecek mi?? İnsanı delir eder bu tip koca tahmin edebiliyorum.Ya güzelce söyleyin tedavisini olsun öfkesiyle başetmeyi bilsin yada sizde ona aynısını yapın.

Sana diziyle vurdugunde cekıp gıtseydınya gorseydı anasının gozunu

BAYRAMLARI AYRI GEÇİREMEYİZ. BABASI VEFAT ETTİ. ANNESİ KURBAN KESİYOR. BU NEDENLE TEK BAŞINA YAPAMAYACAĞI İÇİN KURBANLARDA MECBUR ORDAYIZ
Ya kusura bakma da sana mı kesiyor kurbanı? Yine kendi icin kendi tanıdıkları için. Ayrica eşin seni yanında görmek istiyorsa insan gibi davranacak.

YEMİN EDERİM ŞU ÖFKELİ HALİ DIŞINDA TAM BİR İDEAL KOCA . YEMEĞİMİ YAPAR, ÇAYIMI ÖNÜME GETİRİR. EVİMİ BİLE TEMİZLER YERİ GELDİĞİNDE. AMA ÖFKELİYKEN TANIYAMIYORUM ONU.

İyiyken herks iyidir .. Önemli olan memnuniyetsizlik anlarındaki tavri ..

Yemeğinizi de siz yapın temizliğinizi de çayınızı da
Ama öfkesi için onu ne yapıp edip ikna edin
Kimse 4 4 lük değil ama bunun yaptığı hoş değil kabalık resmen

öfke kontrolü yok tamam da niye gidelim dedi

neden rahatsız oldu

bunu konuştunuz mu

aileniz olunca tavırlarınız değişti mi zira artist dediğine göre farklı bir hareketiniz olmalı gibi geldi bana sürekli o kelimeyi kullanmıyorsa

Hayır. her kavgamızda söyler bu cümleleri. kavga esnasında doğal olarak karşılık veriyorum. sesimi yükseltmeden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…