ya biz farklı memleketliyiz. egeliyiz gerçi, ikimizde ama ne bileyim. çekiniyo. ailemin sert bir bakışı bile yoktur. çok sevecenler. ya ben çok nadir izin kullanabiliyorum. o günler kıymetliydi benim için. 4 gece kaldık. sorun olmamalıydı.peki neden gidelim dedi
neden rahatsız oldu
başbaşa olamamaktan mı ailenin tavrından mı neden
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?ya biz farklı memleketliyiz. egeliyiz gerçi, ikimizde ama ne bileyim. çekiniyo. ailemin sert bir bakışı bile yoktur. çok sevecenler. ya ben çok nadir izin kullanabiliyorum. o günler kıymetliydi benim için. 4 gece kaldık. sorun olmamalıydı.
haklısın da işte neden çekinip rahatsız oluyorrr o sorunu çözmezsenzi derdiniz bitmez ki
benim eşim de gitmek istemiyor aleme zira dışarıda çıkmıyor salonda biblo gibi oturmaktan bunalıyor haklı
babam bir şey dese birlikte gidelim vs diyor yani 40 ına gelen adam berbere gideceğim dedi ben götürürüm dedi olmaz da diyemedi bundan da sıkılıyor hali ile
- 4 Eylül 2013
- 1.513
- 1.560
- 83
BAŞKALARININ YANINDA OLUMSZ ÖZELLİKLERİMDEN BAHSEDİLMESİNİ SEVMİYORUM . BİLİNÇLİ YA DA BİLİNÇSİZ HEP YAPIOR BUNU. AİLEMİN YANINDA GERGİN. SÜREKLİ GİDELİM DİYE BAŞIMIN ETİNİ YEDİ. HALİYLE BİRAZ GERİLDİK.
soyledigi seyler senin olumsuz ozelliklerin degilki HAKARET hepsi.
arpani fazla vermisler diyince olumsuz ozelliginden bahseetiginimi saniyorsun.
durduk yere sinirlenip, ailenin yaninda sana trip adam koca nereye kadar ideal kocadir bilemedim.
kendi ailesinin yanina tatile gittiginizde de ayni tribi yapiyormu?
muhakkak yapmiyordur, yani adam senin aileni sevmiyor, saygi duymuyor, senin mutlu olusuna katlanamiyor,
ev isi yapan erkek ideal koca degildir, karisiyla mutlu olabilen idealdir bence.
benim esimde ev isi yapar, cocuga bakar, ama ideal koca diyemem zira bircok sacma davranisida var
ev isi yapmak helede sende calisiyorsan onun da gorevi zaten, bunun icin oan minnet duymana gerek yok...
- 7 Kasım 2013
- 13.434
- 31.574
- 598
Tamam ideal koca çay getirir çorba yapar tamam da adam annenizin yanında vurma cürretini gösterebilecek kadar küstah ! Eksik olsun onun ideal kocalığı kusura bakmayın ama. Ayrıca bu tokatları sineye çeke çeke adamın gözünde size karşı saygı duygusu kalmaz laçkalaşır ilişkiniz. Öfke kontrolü için tedavi olması şart eşinizin.
Ailenin yanında bile kendini tutamaması ciddi sıkıntıhem de ortada birşey yokken.En azından tedaviye ihtiyacı olabilir eşinin.İlk mesaj dışındakileri okuyamadım telefonda sıkıntı var sadece o mesaja bakarak iyi düşün tart boşanacaksan çocuk yokken kurtul gitsin yarın birgün bebeğin olur adam ona güvenip iyice psikopatlaşır nasılsa gidemezsin diye daha kötü şeyler yaşarsın.Şiddet büyük sıkıntı bugün eşini döven yarın çocuklarını da döver çok okuduk dinledik bunları
- 4 Şubat 2015
- 11.087
- 31.423
- 598
İnsan öfkeli anlarında gerçek kimliğini çıkartır ortaya.YEMİN EDERİM ŞU ÖFKELİ HALİ DIŞINDA TAM BİR İDEAL KOCA . YEMEĞİMİ YAPAR, ÇAYIMI ÖNÜME GETİRİR. EVİMİ BİLE TEMİZLER YERİ GELDİĞİNDE. AMA ÖFKELİYKEN TANIYAMIYORUM ONU.
- 30 Temmuz 2015
- 2.050
- 2.583
- 83
Aynı öfkeyi sende onun ailesinin yanında yap bakalım nasıl oluyormuşYEMİN EDERİM ŞU ÖFKELİ HALİ DIŞINDA TAM BİR İDEAL KOCA . YEMEĞİMİ YAPAR, ÇAYIMI ÖNÜME GETİRİR. EVİMİ BİLE TEMİZLER YERİ GELDİĞİNDE. AMA ÖFKELİYKEN TANIYAMIYORUM ONU.
- 12 Haziran 2016
- 838
- 3.235
- 28
- 40
YEMİN EDERİM ŞU ÖFKELİ HALİ DIŞINDA TAM BİR İDEAL KOCA . YEMEĞİMİ YAPAR, ÇAYIMI ÖNÜME GETİRİR. EVİMİ BİLE TEMİZLER YERİ GELDİĞİNDE. AMA ÖFKELİYKEN TANIYAMIYORUM ONU.
Bile demissiniz de normal zekaya sahip bir insan ev temizleyebilir zaten. Sahip olmayan da temizleyebilir.
Aslinda maymunlarin belli turleri de cok guzel temizleyebilir.
Sizi o ofkeli hali ilgilendirmeli sadece.
- 25 Ocak 2011
- 540
- 471
- 323
Ya kusura bakmayın da yemek yapan ev temizleyen adam mı ideal oluyor? Temizliği geçtik size biraz değer versin de çayınızı bir zahmet kendiniz koyuverin..Siz de aynısını onun ailesinin yanına gidince yapın ki ne yaşattığını anlasınYEMİN EDERİM ŞU ÖFKELİ HALİ DIŞINDA TAM BİR İDEAL KOCA . YEMEĞİMİ YAPAR, ÇAYIMI ÖNÜME GETİRİR. EVİMİ BİLE TEMİZLER YERİ GELDİĞİNDE. AMA ÖFKELİYKEN TANIYAMIYORUM ONU.
- 24 Haziran 2016
- 7.239
- 26.184
- 548
Allah yardımciniz olsun aynı durum bende de var ama benim eşimin rahatsızlığı belli obsesif kompulsif ilacta kullanıyor ama bi faydası yok 8 senelik evliyz, birde evladımız var .
Bende zaman zaman düşünüyorum ama çaresiz kalıyorum çünkü bunların dışındaki sorunlar pekte önemli değil sizde çocuk yapmayın sakın önce doktora gitmek için ik a etmeye çalışın çok zor bi durum.
Bende zaman zaman düşünüyorum ama çaresiz kalıyorum çünkü bunların dışındaki sorunlar pekte önemli değil sizde çocuk yapmayın sakın önce doktora gitmek için ik a etmeye çalışın çok zor bi durum.
çay koymaktan kastım şuydu: benim sınavlarım var. üniversite okuyorum. final haftasında ki durumdur bu. yoksa çayımı ayağıma getir muhabbeti değil.Ya kusura bakmayın da yemek yapan ev temizleyen adam mı ideal oluyor? Temizliği geçtik size biraz değer versin de çayınızı bir zahmet kendiniz koyuverin..Siz de aynısını onun ailesinin yanına gidince yapın ki ne yaşattığını anlasın
hadi bana bi akıl verin. şöyle kafası dank etsin, burnu sürtsün, yapacağım şey ona aynı şeyi bidaha yaptıramasın?
Sen de onun ailesinin yanında benzerlerini yap.senin hissettiklerini hissetsin.
+1
Kendi ailesinin yanina goturse 1 yil kalsa, sende sıkıldım gidelim desen. Burasida senin evin neden sıkılıyorsun. Sen ailemi istemiyorsun olur. Kiz ailelerine gelince zehir ederler.
Bazi insanlar pislik resmen ya. .
ALLAH yardimcin olsun. Umarim cocugun yoktur boyle bir adamdan
Bazi insanlar pislik resmen ya. .
ALLAH yardimcin olsun. Umarim cocugun yoktur boyle bir adamdan