ya biz farklı memleketliyiz. egeliyiz gerçi, ikimizde ama ne bileyim. çekiniyo. ailemin sert bir bakışı bile yoktur. çok sevecenler. ya ben çok nadir izin kullanabiliyorum. o günler kıymetliydi benim için. 4 gece kaldık. sorun olmamalıydı.peki neden gidelim dedi
neden rahatsız oldu
başbaşa olamamaktan mı ailenin tavrından mı neden
ya biz farklı memleketliyiz. egeliyiz gerçi, ikimizde ama ne bileyim. çekiniyo. ailemin sert bir bakışı bile yoktur. çok sevecenler. ya ben çok nadir izin kullanabiliyorum. o günler kıymetliydi benim için. 4 gece kaldık. sorun olmamalıydı.
BAŞKALARININ YANINDA OLUMSZ ÖZELLİKLERİMDEN BAHSEDİLMESİNİ SEVMİYORUM . BİLİNÇLİ YA DA BİLİNÇSİZ HEP YAPIOR BUNU. AİLEMİN YANINDA GERGİN. SÜREKLİ GİDELİM DİYE BAŞIMIN ETİNİ YEDİ. HALİYLE BİRAZ GERİLDİK.
İnsan öfkeli anlarında gerçek kimliğini çıkartır ortaya.YEMİN EDERİM ŞU ÖFKELİ HALİ DIŞINDA TAM BİR İDEAL KOCA . YEMEĞİMİ YAPAR, ÇAYIMI ÖNÜME GETİRİR. EVİMİ BİLE TEMİZLER YERİ GELDİĞİNDE. AMA ÖFKELİYKEN TANIYAMIYORUM ONU.
Aynı öfkeyi sende onun ailesinin yanında yap bakalım nasıl oluyormuşYEMİN EDERİM ŞU ÖFKELİ HALİ DIŞINDA TAM BİR İDEAL KOCA . YEMEĞİMİ YAPAR, ÇAYIMI ÖNÜME GETİRİR. EVİMİ BİLE TEMİZLER YERİ GELDİĞİNDE. AMA ÖFKELİYKEN TANIYAMIYORUM ONU.
YEMİN EDERİM ŞU ÖFKELİ HALİ DIŞINDA TAM BİR İDEAL KOCA . YEMEĞİMİ YAPAR, ÇAYIMI ÖNÜME GETİRİR. EVİMİ BİLE TEMİZLER YERİ GELDİĞİNDE. AMA ÖFKELİYKEN TANIYAMIYORUM ONU.
Ya kusura bakmayın da yemek yapan ev temizleyen adam mı ideal oluyor? Temizliği geçtik size biraz değer versin de çayınızı bir zahmet kendiniz koyuverin..Siz de aynısını onun ailesinin yanına gidince yapın ki ne yaşattığını anlasınYEMİN EDERİM ŞU ÖFKELİ HALİ DIŞINDA TAM BİR İDEAL KOCA . YEMEĞİMİ YAPAR, ÇAYIMI ÖNÜME GETİRİR. EVİMİ BİLE TEMİZLER YERİ GELDİĞİNDE. AMA ÖFKELİYKEN TANIYAMIYORUM ONU.
çay koymaktan kastım şuydu: benim sınavlarım var. üniversite okuyorum. final haftasında ki durumdur bu. yoksa çayımı ayağıma getir muhabbeti değil.Ya kusura bakmayın da yemek yapan ev temizleyen adam mı ideal oluyor? Temizliği geçtik size biraz değer versin de çayınızı bir zahmet kendiniz koyuverin..Siz de aynısını onun ailesinin yanına gidince yapın ki ne yaşattığını anlasın
hadi bana bi akıl verin. şöyle kafası dank etsin, burnu sürtsün, yapacağım şey ona aynı şeyi bidaha yaptıramasın?
Sen de onun ailesinin yanında benzerlerini yap.senin hissettiklerini hissetsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?